Kesäkokoontuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 25.8.2007.

  1. signet

    signet Gearhead

    Oli jälleen kerran hieno miitinki,hienoja A-autoja ja hienoa seuraa.
    Itse kun olen laiska kuvaaja ja kamerakin on kallleanttilantavaratalonhalvinmalli,niin olisiko mitään linkkejä joissa olisi kuvia kesätapahtumasta?Ainakin paikalla nähdystä (kamera)kalustosta päätellen laadukkaita kuvia on otettu.Kiitokset järjestelijöille ja mukanaolleille ja kiitokset vielä siitä että kerrankin oli lyhyt matka.On aika niin vähissä että tuskin olisi kauemmas lähdetty.Ja tuskin ainakaan Signetillä.Olihan taas elämysmatkailua.Kaikki viat unohtuneet kolmen vuoden seisonnan aikana.Välillä kun ajaa niin taas muistuu mieleen.Joskus kun ehtisi ottamaan työn alle.Parempia vitsejä?
     
  2. A-kuuppa

    A-kuuppa 1st gear

  3. martti-66

    martti-66 3rd gear

    HIENOJA kuvia ja varsinkin autot niissä.Oli mukava kokoontuminen
    näin enskertalaisen näkökulmasta.Vuodenpäästä uusix!!!
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    Pääsisinpä ensi kesänä mukaan ja moni muukin.....Onhan näitä autoja useampiakin.....nättejä.
     
  5. PJP

    PJP 1st gear

    Hienoja kuvia tosiaan. Kröhmm? Voisiko ylläpito laittaa niitä Gallleriaan, niin ne löytyisivät helpommin, aina kun tulee tarve muistella viime kesää?! :)
     

Kerro tästä muillekin!