Kesän viettoa 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 11.6.2012.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Alkaa olemaan kesäkelit kohillaan ja se näkyy myös tapahtumakalenterissa. Innostuisiko immeiset kulkemaan ihan porukalla tapahtumissa.

  Allekirjoittanut ehdottelee tulevalle viikonlopulle kahdenlaista suunnitelmaa.
  1. Iisalmessa on Koljonvirran leirintäalueella Sawolaeset Perinnekonepäivät. Tallilla jo muutamat puhuneet tuonne lähdöstä, joten letkaa muodostamaan .

  2. Kuopiossa tapahtuu Neulamäessa Tuning Sucks Cruisingin muodossa normaalista poiketen. Tarjolla kokoontumisajot alk. klo 14.00 Neulamäen torille kokoontuen. Suosittelen paikalle saapumista, koska paikalla kalustoa mitä ei yleensä katuliikenteessä näe. Muutenkin kannatetaan paikallista toimintaa - mahtavaa, että joka kuukausi nykyään tämä tapahtuma!!! Illalla bileet Huntterissa, liput vain 8€ bändeinä Back Beat Combo ja The Del Rays

  Etenkin cruisinkiin kaivataan tämän kerhon näkyvyyttä lisää...

  Itse kukin voisi minusta tähän ketjuun ilmoitella tapahtumista, mihin voisi yksin tai porukalla lähteä vai mitä sannoo muut häh?!

  t. Minna ihan ite
   
 2. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Pig Wheellssiin ja sinne OldTimerRunniin ainaski meen minä,tulukee mukkaan :lol:
   
 3. Tuide

  Tuide 1st gear

  Kylläpä ajatus on hyvä. Yllättäviä tai "yllättäviä" menoja kun tuli, niin Mikkeli on aika kaukana, mutta Iisalmeen voisi lähteä. Ja toki Pieksämäelle ilman muuta! Voisko tuonne Iisalmeen ainaki kehitellä jotain porukka-ajoa? Nyt ku on oma härveli, niin ei tosin tarvii enää anella porukkaa lähtemään ja vihjailla kyydistä. Porukkahomma ois kuitenkin niiiiiiin hyvä juttu!
   
 4. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Pitäskö pikkuhiljaa sumplia sitä big wheellssiin lähtöö?!?
  Oisko halukkaita ajamaan letkassa sinne???Ite oon kyllä töissä perjantain et en ajatellu lähtee vasta ku lauantaiks.

  Turhapa sitä kyllä täällä pohtia ku ei täällä tuntus käyvän ku minna,supo,tuide ja minä :rotfl:
   
 5. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Ja Minna lähtee jo perjantaina Big Wheelsiin. Muistanko oikein, et Supo&kumppanit oli lähössä puol ysin maita? Kerätkääs porukkaa kasaan ja vaikka Pitkälahden abc:n pihalle kokoontuminen.

  Nyt yllättäkää ja sanakee HEP joku muu kuin mie,Supo,Tuija ja Ville :poff:

  Ps. Samaan syssyyn muistutus tuning sucks cruisingeista. Työhän tuletta tahoitte tai ei niihin jatkossa tai mie suutun ja ja ja ja ja ja ja vaikka mitä. <--piste. Nih! :argue:
   
 6. raisu37

  raisu37 1st gear

  Taitaa Rodi porukka vaikuttaa Ellivuoressa ensi viikonlopun.. Katotaan sitten Old Timer tarkemmin lähenpänä..
   
 7. Tuide

  Tuide 1st gear

  Eiköhän sovita se letka nyt lauantaina lähtemään Pieksämäelle? Ite sovin jo, että jos en mopoile, niin lähen Villen auton kyytiin. Mutta, jos kelit on suotuisat niin voisin kyllä ajaa pärrälläkin, oisko muita lähdössä lauantaina ku minä ja Ville? Tallille treffit ja sitte Absin kautta?
   
 8. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Minä käyn aamulla tallilla ja lähen siitä klo 8.30,lähtee siitä sit joku mukaan tai ei.
   
 9. Tuide

  Tuide 1st gear

  Hyvä suunnitelma Ville, ilmottelen omasta kulkemisesta piakkoin!
   
 10. Jysky

  Jysky 1st gear

  Jysky lähtöö käkkylällä laavantaena, olis ihan kiva ajella porukalla.
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Tule vaikka Inkilänmäen Teboilille 8.20 niin lähdetään siitä 8.30 ajelemaan eteenpäin kohti Big Wheelisiä.Kaikki muutkin jotka ovat menossa tuohon aikaan tervetuloa letkaan ja marssivauhti n.85kum/h!!Ollaan kuljetusbussilla kilpuri kyydissä liikenteessä!!!ABS:sin ohi ajetaan heti klo 8.38 aikoihin niin siitä voi hypätä vauhdista letkaan siilä pitäisi valkea kuljetusbussi näkyä ABC;n pihalle kun ohi ajetaan!!
   
 12. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Jee,enpä lähe omalla ainakaan.Vaihdoin kaasarin ja samalla korjasin vaihteet rikki!!!Shifterin vaijeri katkes,vaikka en koskenu koko käikäleeseen,tais tulla tunnit täyteen.
   
 13. supo

  supo Gearhead

  Hei mies,aikaa on vaikka tehdä alusta loppuun Big Wheelsiin uusi auto!!!Ennen tehtiin vaikka yötä päivää että päästään reissuun!!!Esim:-85 hitsattiin Vikon kanssa keskiviikko yönä meikäläisen Coronetin perä kemppilukkoseksi että päästiin Helsingiin cruisingiin,Hangon katuauto kisoihin ja sieltä Forssan Picknikkiin!!Ei saa luovuttaa pieniin vaivoihin!!
   
 14. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Oot oikeessa ja kyllä mä sitä huomenna vielä vilkasen jos vaikka jonkun pyörästä sais pöllittyä vaijerin siihen.Sinänsä hyvä että hajos tohon tallille,ei voinu olla ku korkeintaan yhellä karvalla kiinni =P
   
 15. -31

  -31 Gearhead

  Kysy vaijeria Mannilalta. 0400-420101
   
 16. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Kiitosta.Ei sillä ollu ainakaan just sopivaa,joku vaijeri sillä kyllä ois.Pitänee käydä purkamassa se vanha pois sieltä ja kattoo että saisko sen jotenkin toimimaan.
   
 17. kuula

  kuula Gearhead

  Raktoritarvike tai vast. lafka. Pitäs olla samantapasia vaijereita josta suapi pikku muutoksella käypäsen jos pistää käet ristiin :rotfl:
  Näin on isot pojat joskus kertonu.
   
 18. supo

  supo Gearhead

  Ei nämä ole kuullut mistään traktoritarvikkeesta tai vastaavasta,se on nykyään koneosapalvelu tai lh-osa!!
   
 19. kuula

  kuula Gearhead

  Kas ku ee hoppyhalli tahi ellos perkele. :rotfl:
   
 20. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Hankalaks männöö,nuita käkiä ku o niin muan pirun vaekee suaha elävälti kiinni :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!