kestääkö teflonteippi bensaa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja keimo, 2.6.2006.

  1. keimo

    keimo 3rd gear

    mr.gasketin bensalinjan paketissa oli että pitäisi kierteissä käyttää teflon teippiä mutta jotenkin olis sellainen muistikuva että bensa sulattaa teipin. vai onko se eri teippiä kuin valkoinen putkikierteissä käytettävä?
     
  2. metsänmies

    metsänmies 1st gear

    teippi kestää seuraavaa

    Teflonteippi kestää happoja,liuottimia ja muita kemikaaleja.yleensä laaja lämpötilankestoalue-250c-+260c paineenkesto 80 baaria mutta otettava huomioon kierteen tyyppi, laitteen laatu,lämpötila. Eli kestää ja näin uskallan sanoa koska myyn em. tuotetta ja muita huoltopuolen erikoiskemikaaleja.
     
  3. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Tavallinen valkoinen putkiteippi on ainakin toistaiseksi kestänyt.
     
  4. keimo

    keimo 3rd gear

    hyvä,kiitos
     
  5. VesaR

    VesaR 1st gear

    Joo itekkin sitä laittelin tossa molempiin lijoihin pari viikkoa sitten - hyvin on kestänyt :eek:
     
  6. ilu100

    ilu100 Gearhead

    20-vuotta öljynjalostamolla olen käyttäyt mm.besapumpuissa kyseistä teippiä,ollakseen ainut minkä vakuutusyhtiöt hyväksyy liitoksiin.(Chesterton Teflon.)
     

Kerro tästä muillekin!