Kestävä BBC startti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Hyytiäinen, 19.6.2013.

  1. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Isolohkon starttimoottori alkaa näyttää taas hajoamisen oireita. Kuumalla koneella startin pyörittäminen on alkuun kuin tervaa joisi, parin kierroksen jälkeen alkaa rullata normaalisti. Tänään antoi ekaa kertaa viitteitä vastaavasta kylmälläkin koneella.

    Samanlaiset oireet alkoi 11 vuotta ja 12 tkm sitten, silloin ratkaisin asian Optiman akulla, eli lisäämällä käynnistysvirtaa. Ratkaisu kesti yhden kesän, ennen syksyä startti kiersi viimeiset kierroksensa.

    Onhan 11 vuotta jo kelpo määrä vuosia, mutta kilometreja katsoen ei elinikää voi pitää kehuttavana. Onko kellään vinkkejä hyvästä kestävästä Chevyn isolohkon (Mark IV) startista? Ei jaksaisi surra kymmenen tuhannen kilometrin välein tästäkään asiasta.

    Koneessa ei startin kannalta mitään ihmeellistä. Suunnilleen ysin ruttusuhde ja muutenkin ihan normipalikkaa. Pakoputki menee tosi läheltä starttia, mikä lienee kovin yleistä.
     
  2. 383

    383 Gearhead

  3. idiot

    idiot Gearhead

    mulla on tuo Powermaster 9600, toistaiseksi toiminut.
    aikaisempi summitilta tilattu 'kiina tehostartti' kesti
    melkein 1½ kesää uh!
     
  4. renttu81

    renttu81 Gearhead

    Powermasterin tuotteita suosittelen myös.
     
    Seevu tykkää tästä.
  5. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  6. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Remyn startti tuli tänään haettua US-Partsista. Halvimmasta päästä oli, katsotaan nyt kestääkö tämäkin sen saman mitä edellinen. Kiitoksia vinkeistä.
     
  7. Make.S

    Make.S Gearhead

    Itellä alkoi kanssa ministartti oikuttelemaan. Kylmänä aika kivuliaasti pyöritti ja lämpimänä tuntui ettei riitä möhyliini 100Ah 680 akussa.
    Eilen purin startin ja se oli täynnä "hiilipölyä". Osien putsaus paineilmalla ja nyt pyörittää aivan raivona lämpimänäkin.
    Talvella vois vaihtaa hiilet tai satsata satkun starttiin...
     
  8. Fangio13

    Fangio13 Gearhead

    Sama ongelma täälläkin, täytyypä purkaa ja puhdistaa, kiitokset vinkistä...
     

Kerro tästä muillekin!