Keulan korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja toyopet, 25.6.2015.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Potilas on pojan Yamaha YZ80 vuosimallia jotain 90-luvun alkua, ihan tarkkaa ei ole tiedossa. Edellinen omistaja väitti 94:ksi mutta kuvahakujen perusteella ennemmin 1992 mutta siellä huitteilla.

    Keula vuotaa öljyt pihalle, ei mikään usd vaan perinteinen keularatkaisu, missä ne öljyt on siellä alapuolella. Putkien yläpäissä on ilmaventtiilin näköiset venttiilit.
    Siis vuotaa ja tuntuu olevan hiuka väljääkin.

    Mistähän osia metsästämään? Löytyykö? Räjäytyskuvaa keulasta missään?
     
  2. Bat ass

    Bat ass Gearhead

  3. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Jos osat löytyy niissä on yleensä ohjeet uusien asennukseen.Ei ole paha rastitoteuttaa.Vaimentimen öljyt saa laskettua pois alapäästä jossa on ruuvi joka pitää alaosaa paikallaan putken sisällä.liukuosia kannattaa varoa että ne eivät vaurioidu .Öljyn täytössä on joissain merkeissä eri määrä toisessa vaimentajassa mutta ei aina.Kannattaa täyttövaiheessa käyttää mittakannua josta näkee määrän mitä pitää laittaa.Ja kannattaa hetkenaikaa antaa seistä jotta ilmakuplat nousevat pintaan.Moni valmistaja antaa myös öljypinnan korkeuden mitan joka on valmistaja kohtainen.Ei tosiaankaan vaadi raketti tiedettä kun etenee rauhassa.
     

Kerro tästä muillekin!