Kevään kerhomatka bussilla Lahden Classic Motorshow:n

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Polvijärvi ry', aloittaja Chevy68, 20.1.2019.

  1. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Kerhon "perinteinen" bussimatka suuntautuu tänä keväänä Classic Motorshown suuntaan lahteen 4.5.2019.
    Varmimmin pääset matkaa liittymällä varsinaiseksi- tai yhteisöjäseneksemme. Noille jäsenille on myös tiedossa kerhoetua tuolla reissulla.
     
    Saldo ja -kk- tykkäävät tästä.
  2. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Classic1964 ja Saldo tykkäävät tästä.
  3. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Vielä mahtuu mutama matkaaja Lahden bussiimme, nimeä vaan listaan kotisivuiltamme ohjeiden mukaan.:)
     
  4. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Vielä muutama paikka vapaana bussissa, ilmoittaudu mukaan!:odroll:
     
  5. valpas

    valpas Gearhead

    Käytiin tuolla ihan omalla kyydillä. Poistuttaessa yks invalidi kyltillä varustettu Kia maasturi ajo poitsun päälle, eikä meinannu pysähtyä, ennenkuin menin sen eteen.
    Nirhas lenkkarin sivua, ja vähän osu reiteen, mutta kun poitsu sano, ettei sattunu, niin päästin kuskin puhuttelulla. Kyllähän poitsu nurin meni siinä. Grillilläkin istuskelevat kysy heti sattuko, kun tilannteen näkivät. Otin kuvan salamalla vielä takaa, että näky rekkari, jos tulee jotain. Onneks vaimo kerkes sanoo, että varo, niin kerkes vähän varautuun. Ihan reunassa käveltiin pihaparkkikselta pois siinä grillien kohdalla, ja tämä Kia tuli takaapäin vähän turhan kovaa, ja kuski katteli muualle, kuin eteensä.
     
  6. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Yotube kanavaltamme löytyy muutama video harrasteparkeista Lahden classicista. Tässä yksi
     

Kerro tästä muillekin!