Kevään uudet rakennelmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ruutihattu, 16.1.2009.

  1. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    Mitä teillä on tekeillä kevääksi...
    Kukaan ei tietenkään paljasta mitään, mutta yleinen keskustelu rodeista ja kustomeista ja kaikista kuplistakin kai mahtuu tähän.

    Itellä on tekeillä tuossa yksi A-Fordi jossa mm. mazda 626 tehostettu hammastanko, oldsin v8 moottori, leveät ja matalat renkaat, kromivanteet, vähän traktorin osia, aika paljon rautaruukkia, coiloveria, putki-iskaria, monojousta, 4-linkkiä, kiinankromia ja kaikkea ihanaa ei-nostalgista nykyrodiin kuuluvaa.
    Siinä taivasteltavaa päivittelijöille joiden pipoa kiristää jo valmiiksi.

    No.... ulos kaapista vain.

    Vai onko lama vienyt ruosteetkin nurkista niin tyynni ettei niistä edes yhtä rodia rakenna?

    tuppu
     
  2. janiluo

    janiluo Gearhead

    Asiaa sivuten... Olisi mukavaa jos esim ACS:ssa olisi osasto pelkille projekteille että niitä voisi ihmetellä ennen kuin ne on kiireessä pilattu "lopullisella" vääränvärisellä maalauksella. Projekteissa on vielä kaikki mahdollisuudet onnistua. :)
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Vois olla ihan hyvä idea.
     
  4. TATU

    TATU Gearhead

     
  5. 18m eripaksuisia putkia , pari vanhaa mielisairaalan vannaa Saksasta , 60hv lättis viriosilla höystettynä :poff: manuaali ja putkikardaani , akselit aakkosesta umpinaisilla jarruletkuilla , ohjaus aakkosesta , ainoat alle 70vuotta vanhat osat on tällähetkellä vanteet,renkaat ja takacoiloverit....

    Et näinköhän se fengshui vaimikäseoli on totta , uskaltaakohan tossa ees istua ettei tartu , vai jokohan se on alkanu vaikuttaa???

    [​IMG]

    What school???? "Isoisän sedän serkun lottoporukan tutun tietämä herrasmies ajeli aikoinaan tällä kysesellä laitteella jo sodan vasta kolkutellessä ovelle Viipurinlinnan ympärillä järjestetyissä jäärata-ajoissa voitokkaasti" jne jne.... Joko alkaa pipot puristaa?
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tää on tää sama, tosin nyt se on taas enemmän osina kuin ennen.

    [​IMG]


    Sit on pari muuta samanlaista, mut ne on vielä enemmän palasina toisella puolella Suomea. Valmistuu varmaan joskus 2030 jos kaikki menee putkeen.
     
  7. TATU

    TATU Gearhead

    Kyllä ei voi sanoa että pipo ois kireällä lappeenrannan suunnalla :D . Vielä kun tohon löytys pleksiset kuvut ammeitten päälle niin vois olla ihan rauhassa omassa fengshui (vai mikä se nyt oli) maailmassa. Oma rakennelma alkaa vaikuttaa tässä seurassa aika tylsälle...
     
  8. Lemin tallin takapihalla olis kuulemma semmonen oranssi pleksikupu jostain kyläkaupan katolta , josko semmosen... :rotfl: :poff: Olis tyylitön mutta sopis minulle?
     
  9. jorke

    jorke Gearhead

    Johan on vehe Kardaanilla rakenteilla :D .
    Asiaa, ei ole ainakaan kaavoihin kangistunut rakennelma :D
     
  10. J-peg

    J-peg Gearhead

    Niin tahi vaikka (hauta)arkun kannet, viimeinen leposija.
     
  11. Noi vannat kun pyöri siinä tallin lattialla niin nostin toisen noista etupäänsä varaan pystyyn tilaa viemästä niin se kyllä näyttyi vähän sellaselta muumioiden kannettomalta sargofagilta.... :soosoo: :rotfl:
     
  12. jaska83

    jaska83 1st gear

    Eipä taida omakaan rojekti kevään näyttelyyn ehtiä, mut toivottavast kesällä pääsis vihdoin ajelee 8)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kusi tippuu ku noita vehkeitä kattelee... :p
     
  14. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Ei kai nyt sentään!
    [​IMG]
     
  15. gto69

    gto69 Gearhead

    No en tiedä mitä puritaanit tästä sanoo,usa osaa ei paljon ole... japsi vääntövarsietuakselisto, takarunko 6" kickup, 4-link+coilovers, chevy 350+ weiand 144+th400, lukkoperä 4.4 välitys.Keväällä ei ole valmis, mutta loppukesästä liikkuu? [​IMG]
     
  16. jorke

    jorke Gearhead

    Ite kävin tänä kesänä vasta kunnolla rakentamaan tuota omaa -35 Fordia vaikka auto ollut jo vuodesta 2005 mulla.

    Runko on suunnilleen valmis, tällä hetkellä kopan/rungon/lokareiden korkeuksia säätelen mieleiseksini keskenään. Se on hyvä kun on ruostunut kaikki kiinnitys pisteet korista pois niin voi säätää kaikki niin kun tuntuu parhaimmalta :) .

    Koria "channeloidaan" pikkusen alareunasta eli "makkarat" ainakin poistetaan, kori siirretään pieneen etukenoon runkoon nähden, maskia kallistetaan pikkusen taaksepäin, muutetaan 2-oviseksi ja pieni choppaus viimeiseksi. Chevyn pikkulohkotekniikka, Chevy II:n perä, ilmajouset, Mustang II etuakseli. Väriksi joku mattaväri.... Vanteet Foosen 18" ja 20". Alusta, tekniikka ja vanteet uutta tekniikkaa, ei nyt hi-tech mut sinnepäin, koppa ja sisusta rujoa ja rottaa ainakin aluksi...... Ite ainakin tykkään juuri siitä.

    Ois hienoa kun pystyis säilyttää ton ruostelookin mut ei onnistu kun ei ole peltisepäntaidot niin hanskassa et pystyis jättää saumat paljaiksi :)


    Tuossa kuva tällä hetkellä:

    [​IMG]

    Huomenna joutuu purkamaan koko kasan ja laittamaan rungon takas jigiin. Joutuu zetaamaan rungon edestä, ei riitä etutuennassa liikevarat vaikka on 2" droppispindlet. Tulee pallonivelien kääntymisvarat vastaan. Siis jos haluua parkissa ihan matalaksi.

    Ei valmistu täksi kevääksi mut jos vaikka 2010 syksynä sais testattua :)
     
  17. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Toi Axelin Vanna-be-projekti liippaa tosi läheltä mun erästä ideaa, jossa voisi hyödyntää moottoripyörien sivuvaunuja ja pleksikupua, mutta ei vielä siitä sen enempää, jos sais ensin ton yhen kikkareen valmiiksi..

    semmoista se on, toisistaan tietämättä voi olla hyvinkin läheisiä ideoita.. :odroll:
     
  18. Juu , uudessa kasissa oli se heppu käyttänyt ideani vaihdekepin nupista , laittamalla suihkukahvan siihen kepin kärkeen , ehdin jo hankkia venäjältä vanhanmallisen ,valkoisella marmorikädensijalla varustetun kahvan... Täytynee käyttää sitä kuitenkin. Niinkuin tää toinenkin kyläseppä mainitsi ,pitäähän ammeessa suihku olla!

    Olis kyllä hyllyssä uusi hihnakäyttöinen Zetorin paineilma kompura , pitäisköhän pelkääjän vannaan laittaa poresuuttimet pohjaan??? :eek:
     
  19. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kiva nähä et muutkin syö sieniä :wink:
     
  20. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    kyllä sieniä pitää syödä, valtavirtaan menevää materiaalia löytyy jo ihan tarpeeksi 8)
     

Kerro tästä muillekin!