Kevätsiivous&kevätkokous

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 11.4.2011.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Hei

    Kesä tulloo vauhdilla ja on aika pyyhkiä talven pölyt pois. Tallilla 7.5.2011 alkaen klo 12 siivoustalkoot. Perinteiseen tapaan he tallipaikan haltiat, ketkä eivät pääse tuolloin paikalle, huolehtivat oman paikkansa siivoamisesta ennakkoon. Siivouksen jälkeen klo 16.00 alkaen tallilla kaikille jäsenille avoin kevätkokous.

    Toivotaan, että mahdollisimman moni saapuisi tuolloin paikalle.

    Samalla voi illalla helepottaa vapun tuomaa jäläkitaatia :)

    Terveisin johtokunta
     
  2. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    jonniin joutavaa paskaa on kertynyt talliin.nyt kannattaa käydä laittaa omat osat jemmaan hyvis ajoin.siivouspäivänä lähtöö surutta romut tallista pois.takanurkassa ainaski on julmettu määrä kaikkee paskaa.
     
  3. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    kiitokset niille jotka osallistuivat siivoukseen.ei hirveetä tungosta ollu. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!