kevytkuorma autot verolle??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja peedro2, 12.2.2012.

 1. eilhik

  eilhik Gearhead

  Niin onhan siellä yksityis ja ammattikäyttö rekisteriotteessa mutta valtionverotuksen tuntien liian vaikeaa ymmärtää kun euroista kyse.
   
 2. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Todella hyvä asiahan tuo on, paras uutinen aikoihin, saadaan vihdoin meidän leipää syövät ulkomaan elävät kuriin :odcool:
  Turakki tulee rajalle -> arvioi oletetun ajan jonka on maassa -> maksaa -> saa sponderin -> porttaali lukee sponderin -> ja jos aika ylittyy -> maksaa lisää -> poistuu lopulta maasta = rahat saatu tien käytöstä, sekä meidän leivän syömisestä :odwink:

  Mitenkä lienee sitten, liitetäänkö siihen kätevästi myös sitten yksityisautoilun rokottaminen (sponderi jokaiseen autoon + porttaalit jo valmiina em. takia = pelätyt tietullit) ? :odconfused:
   
 3. sämpy

  sämpy Double Gearhead

 4. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Kirjoitin toimittajalle tuosta aiemmasta EU-linjauksesta, ettei kevytkuorkkeja saa jättää tievinjetin ulkopuolelle.

  Toivotti hyvät joulut. :)
   

Kerro tästä muillekin!