Kickdown?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Duster, 22.8.2002.

  1. Duster

    Duster 1st gear

    Mulla on 727 laatikko autossa, mutta kun normaalisti lähtee, vaihtaa 2:sta jo parin metrin päässä ja 3:sta about 10m päässä. Eikä kolmoselta vaihda pienempää, vaikka ois jalka konehuoneessa. Pienempi ei mee päälle, kuin tyhjäkäynnillä ollessa pysähdyttäessä esim. risteykseen. Tässä ei varmaan ole kickdown vivustoa, vai mistä sen erottaa?
     
  2. Teemu

    Teemu 1st gear

    Voisiko olla vikaa venttiilikoneistossa?
    Jos jokin mäntä ei pääse kunnolla liikkumaan tai on vallan jumissa, vois tehrä jotain ton kaltasta. Kaiketi?

    Kickdown vipu on 727:ssa vaihteen valitsin räikän päällä ja siitä pitäs lähtee vipuhässäkkä konehuonetta kohti, ja vaikkei kickdowni toimis olleska, ni en usko et vaikutus olisi siltikään noin radikaali...


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Teemu 2002-08-22 20:30 ]</font>
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä se kick down vivun puuttuminen vaikuttaa noin paljon. Jos vivusto puuttuu niin kannattaa lukita se laatikossa oleva vipu ~1.5cm päähän täyskaasuasennosta ettei loota hajoa lopullisesti. Sitten vain romutorille etsimään vivustohässäkkää.
     
  4. KajS

    KajS Gearhead

    Kyseesä on varmaan se throttle rod-vivusto, joka lienee tietty toteutettu Dartissa erililla kun Vanissa, mutta se on varsin oleellinen osa, ilman sitä laatikko saattaa kärsiä.

    Etsinpä Haynesin kirjasta säätöohjeet, jos joku muu ei ehdi ensin.
     

Kerro tästä muillekin!