KIIHDYTYS-JA TESTIPÄIVÄ 24.5-08

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Taivalkosken Moottorikerho ry', aloittaja jima, 20.5.2008.

  1. jima

    jima 2nd gear

    Pudasjärven lentokentällä 08.00- alkaen,ajanotolla! tule testaamaan ajoneuvosi suorituskyky valvotuissa olosuhteissa! Kypärä ja hanskat mukaan, ajajat/testaajat 20€, mukana olijat 5€,jäsenille ilmainen! Mahdollisuus tulla jäseneksi paikan päällä! Paikalla tarjoilua!
    Jos kysyttävää, soita 045-1386960
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tulihan käytyä ja mukavasti meni. Itsellä oli taas säätöjen hakemista paikanpäällä, mutta omat ennätykset nipinnapin parani :) Yhdessä lähdössä sai räjäytettyä ahtoputken irti coolerilta, vielä kiitokset työkaluja lainanneille Turbo-Camaron ja ykkös-Golfin kuskeille! Parit pikkujipot tuli selville mitä parannetaan ennen parin viikon päässä olevia Kalajoen katukapinoita. 8)
    Itse tapahtumakin vaikutti näin ensikertalaiselle sujuvan mukavasti, tullaan varmaan toistekin :D

    Terv. keltainen Scirocco 1,6D
     

Kerro tästä muillekin!