Kiihdytysajot Lappeenrannan lentokentällä 27.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sochapter, 24.4.2018.

  1. sochapter

    sochapter 1st gear

    [​IMG]
     
    faffeli tykkää tästä.
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. Catiska

    Catiska Gearhead

    Eikö vieläkään nopeutta vartin kohdalla??
     
  4. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Onkos tänne nyt viikon päästä tulossa ajamaan vanhoja rautoja, kun ainakin viime syksynä enemmistö oli uutta muovia?
     
  5. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Toivottavasti, koska muuten tulee turha reissu. Sanokos joku joskus että voimaa on liian vähän jos pitää kuttaperkkaa laittaa autoon.
     
  6. janimm

    janimm Gearhead

    Vois tulla kokeilemaan paljonko Cuuda kulkee. Jos vaan pysyy hyvät kelit.
     
  7. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Täytyy tulla testaan kulkeeko lossi paremmin kuin viime keväänä.
     
  8. janimm

    janimm Gearhead

    292 meni Cuuda. Suuttimet ja/tai pumppu loppu kesken. Ja tais tulla sininen savuvana perässä kun unohdin jälkikiristää venakopat tiivisteen vaihdon jälkeen. Mut oma ennätys tuli kuitenkin.
     
  9. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Tosi hienosti menee kyllä :cool:
     
  10. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Oltiin myöhemmin iltapäivällä pojan kanssa käymässä. Vähän jäi tunnelma että iskän autolla suurin osa tullut kokeilee ja kaverit kyydissä. Tai sitten siviilipyörällä tultu ja kokeillaan kuinka kovaa uskaltaa ajaa. Ehkä ymmärsin taas kaiken väärin mutta kerroin pojalle ei tälläistä ei ole minusta kiihdytysautoilu eikä ehkä se nopeuskilpailukaan. Täytynee viedä nuori mies oikeisiin katukisoihin joskus missä on jotain tunnelmaakin.
     
  11. ramman

    ramman Double Gearhead

    Sittenhän siulle jäi tapahtumasta juuri se tunnelma mitä siellä haetaakin. Saa koittaa sillä siviilipelillä paljo se kulkee niin ei tarvi motarilla testailla.
    Ei vissiin mitään kiihdytyskisaa ole missään markkinoitukaan :odeek: Siitä vaan kiihdytyskisoja siviililentokentälle järkkäilemään niin saat samalla näyttää pojalle miten mukavaa puuhaa noitten tapahtumien järjestäminen on.
     
  12. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Jep, kyseessä ei ole mikään kilpailu vaan tapahtuma jossa on turvalliset ja lailliset puitteet kokeilla miten se oma auto tai pyörä kulkee.
     
    ramman tykkää tästä.
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Nyt ei päässyt, ehkä loppukesästä? Jos järjestetään?
     
  14. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    on kyllä perkeleen kova nopeus e-bodylle?
     
  15. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Ja niinkun sitä tuli kyseltyä, et tuleeko vanhoja rautoja paikalle, niin en sitte edes itekkään tullut... Vei miehestä mehut lauantaina vesivehmaan auringonpaahde. No koitetaa syssymmäl uuestaa, jos järjestetää, ellei hallissa osu paremmin kohillee.

    Hyvin Cuuda laukannu, liekö se mikä juuri amerikanraudassa esitelty?
     
  16. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    En kyseenalaista tapahtumaa enkä sen järjestäjiä. Kaikki kunnia ihmisille ketkä viittii ylipäätään jotain järjestää tai tehdä. En vaan kai ole ydin kohderyhmää. Kyllä tässä mainittu cuda tai vastaavat olis tietysti kiinnostanu. Oltiin kai vaan väärään aikaan paikalla. Nyt oli Tesla josta ei edes tullu ääntä....,..
     
  17. janimm

    janimm Gearhead

    9.6. on Hallissa seuraava mahdollisuus. Sinne järeämpien pumppujen kans. Ja toivotaan myötätuulta. Nyt oli aika paha sivuvastanen.

    Nii, täähän ei ole kilpailu et jos tulee sellasta kattomaan niin voi tietty pettyä. Mulle ainakin ihan vaan hauskanpitoa. Ja tollasia huippunopeuksia ei todellakaan huvita maantiellä kokeilla.
     

Kerro tästä muillekin!