Kiihdytyspäivä katuautoille ja -pyörille Motoparkin radalla 22.7.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RADALLE UA, 19.7.2018.

  1. RADALLE UA

    RADALLE UA 1st gear

    Radalle.com järjestää katuautoille suunnatun kiihdytystapahtuman Radalle.com Motopark autofestivaalin yhteydessä 22.7.

    Radalle.com katukiihdytystapahtumat ovat perinteisesti olleet ns. kadunmiehen tapahtumia ilman kilpailua. Tänä vuonna pyrkimyksenä on vapaan kiihdyttelyn lisäksi ratkoa myös päivän nopeimmat autot ja kuljettajat luokissa:
    • A - Alle 4 l (ei adetut, max 6 cyl.)
    • B - Yli 4 l (ja alle 4l ahdetut, max 6 cyl. neliveto sallittu)
    • C - Pikkulohkot
    • D - Isolohkot
    • Bracket
    • MP
    (Mikäli johonkin luokkaan ei saada riittävästi kalustoa, voidaan luokkia yhdistää/ perua.)

    Pääpaino tulee siis edelleen olemaan vapaassa kiihdytystouhussa ja vetoja ehtii perinteiseen tapaan ajamaan niin paljon kuin haluaa.

    Kilpailuun osallistumiseen kannustamiseksi ei kilpaluokkiin peritä erillistä maksua. Koko päivän kiihdytys maksaa 40 € osallistuit kilpailuun tai et.
    Sisäänpääsy sunnuntain tapahtumaan on 15 €.

    Nyt on hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan oman auton resursseja ”oikealla” radalla. Motoparkin suoraa ei erikseen tätä tapahtumaa varten liimata, mutta radassa riittää grippiä ns. non preppinäkin huomattavasti lentokenttiä enemmän! Tapahtuma on myös helppo lisätä viikonloppuna järjestettävän Big Wheelsin yhteyteen, sillä Motoparkin rata sijaitsee aivan kivenheiton päässä Pieksämäestä. Radan toisessa päässä käydään sunnuntaina kilpailua myös Driftingin FDO pisteistä, joten radalla on kiihdytyksen lisäksi muutakin nähtävää.

    Aikataulut: https://radalle.com/uutiset/773/radallecom-kiihdytystae-miten-missae-ja-monelta
     

Kerro tästä muillekin!