Kiihdytyspäiviä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja Anonymous, 1.11.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko pieksämäen porukalla vielä meininki järjestellä "perinteisiä" kiihdytyspäiviä motoparkkiin?? Ei ole tainnut muutamaan vuoteen olla em. tapahtumia teidän järjestämänä?? Vai onko motoparkki tehnyt sen mitä pelkään, ja huhuja kuullut, että "tarkistanut hintojaan", eikä suinkaan alaspäin..? :pinup:
   
 2. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Näillä näkymin ei ole tiedossa kadunmiehen kiihdytystapahtumia yhdistyksemme toimesta.

  Syitä on useita, mm. ajanottolaitteisto on uudistuksen tarpeessa, jäsenten resurssit kuluvat Big Wheelsin parissa ja vapaita kiihdytykseen soveltuvia viikonloppuja ei Motoparkista juurikaan löydy - siis yhdistyksemme budjettiin sopivilla ehdoilla.
   
 3. frank

  frank Gearhead

  kiinnostusta olisi.Miksi ei vaikka keskellä viikkoa loma aikaan.
   
 4. v8rulez

  v8rulez Gearhead

  olisikohan noita mahdollista järjestää vaikka lentokentällä?
  eikös pmäellä sellanenkin ole.....
   
 5. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  On sitäkin mietitty vuosien varrella, mutta naarajärven lentokenttä mahdollistaisi vain 1/8 mailin kisat ja toisekseen se on harrasteilmailiun vilkkaassa käytössä ja kas kummaa, myös ilmailuharrastajat haluavat harrastaa harvoina kuivina kesäpäivinä eli saumaa ajopäiville ei ole vaikka joku haluaisikin huonopitoisella 1/8-mailin radalla kiihdytellä.
   

Kerro tästä muillekin!