Kiinan Buick??

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Gyrus, 13.1.2008.

 1. Gyrus

  Gyrus 3rd gear

  Olen tällä hetkellä Pekingissä ja täällä näkyy aika paljon uusia Buickeja, joten kysyin yhdeltä alkuasukkaalta että miten niitä näkyy niin paljon mutta muita jenkkejä vaan satunnaisesti aika vähän. Kiinalainen väitti että Buickit tehdään Kiinassa, onko tämä totta? Ihan outoja malleja kyllä näkyy että vois hyvin pitää paikkansakin..

  kuvia en nyt pysty pistämään ku tää hotellin nettiyhteys on niin toivottoman hidas...
   
 2. Terosu

  Terosu 1st gear

  Wikipediasta. Siis: Valmistetaan jenkeissä, Kanadassa, Kiinassa ja Taiwanissa, myydään Pohjois-Amerikassa, Kiinassa, Taiwanissa ja lähi-idässä.

  Ihan mukavan näkösiä pelejä kyl. Muistan lukeneeni että niitä voitais alkaa tuoda Eurooppaankin, kun on jotain kysyntää ollu täälläkin. Toivottavasti niin.
   
 3. SpW66

  SpW66 Gearhead

  Muistan jostain kuulleeni että juuri Kiinassa valmistettaisiin eniten Buickeja.
  Suosiosta, tai myyntikampanjoista, kertonee jotain seuraava kuva. Kaverini oli myös työmatkalla jossainpäin Kiinaa. Olivat syömässä ja ravintolasta löytyi näinkin tyylikkäitä teekannuja. Kaverille tuli persoonani mieleen ja alkoi kaupankäynti. Kiinalaiset kummastelivat eurooppalaisen innostusta mitättömään astiaan, mutta mitä massa tahtoo, se massalle myytäköön! Kiitos hänelle, nyt teeastiastoni on vajaa enää Buick-kuppeja!

  Jos joku saa selvää mitä kipon kyljessä lukee, voi lähettää suomennoksen vaikka yv:nä.

  [​IMG]
   
 4. atteman

  atteman 1st gear

  asuin vuoden kiinassa ja siellä oli paljon 3.0L V6 buick tila-autoja.. . jos oikein muistan niin shanghain GM tehtaassa tehdään.. muistelin vaan siitä että shanghain alueella tietulleista saa -50% alennusta jos on shanghaissa valmistettu auto :D
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  GM:llä on ollut jo kauan Sanghaissa suuri tehdas, joka valmistaa Bucik merkillä autoja. Muun muassa Opel Corsaa valmistetaan Buickina Kiinassa.
   
 6. BRC1

  BRC1 Gearhead


  Eikös ne oo aina siellä tehty.. :oops:
   
 7. PauliP

  PauliP 1st gear

  No hemmetti. Kohtahan sitä voisikin siirtyä takaisin noihin aasialaisiin autoihin, kunhan vaan maahantuonnin aloittavat. Saattaisi luotettavuuskin olla parempi kuin nykyisen amerikkalaisen käyttöauton. Mutta nykyisessähän onkin mersun alustaosia, ei hyvä.
   
 8. impala67

  impala67 Gearhead

  eikä siinä kaikki, nehän ovat tehneet jo 90-luvun alkupäivistä alkaen "Beijing Jeep":iä, joka on Jeep Cherokee, se pikkunen kanttimalli. (sama kori noin vm.84-97). Löytynee tuokin wikistä ja googgelista.
   
 9. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead


  BUICK
  Ostaaksesi Buickin, mene tähän paikkaan (Kaupan nimi).
  Myynti hotline-numero 0769 (=suuntanumero) -85226333

  8)
   
 10. SpW66

  SpW66 Gearhead

  xièxie! :wink:
   
 11. cb125twin

  cb125twin Gearhead

  siitähän se sanonta on tullut "toimii kuin buick" vai mitä rebel58 ja ahis
   
 12. PauliP

  PauliP 1st gear

  No ei kai ne nyt ihan mitä tahansa "parempia autoja" Kiinassakaan omille markkinoilleen ala tekemään. Kyllä sen vähintään Buick olla pitää.
  Vientiinhän siellä tehdään ihan mitä ostaja tilaa.
   

Kerro tästä muillekin!