Kiinanmiehen jäähdytin

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja aamake, 24.4.2020.

 1. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Laitat flektit hieman kulmiin ristiin, tulppaat ylimääräiset lähdöt ja jos tuntuu tarpeelliselta niin vaihdat sen venttiilin ja autoon kiinni.
   
 2. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Menikö teillä noi Aliexpressistä tilatut tullin kautta?
   
 3. Isamu

  Isamu 2nd gear

  Lähdöissä on jo kierrekorkit O-renkailla, lähinnä vaan taivastelin. Flektit ei mahdu edes lomittain tuohon kennon päälle.
  Eiköhän nuo isot lähde myyntiin ja pykälää pienemmät tilaukseen ebaysta tai kiinakaupasta
   
 4. Isamu

  Isamu 2nd gear

  Mulla ei menny kun jäähy saapui EUn sisältä. Jos tilaa niin tsekkaa mistä tuote on tulossa jotta vois välttyä tulleilta.
   
 5. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Katos vaan, jos ei olisi puusilmä olis voinut huomata että voi valita lähtöpaikaksi Tsekit, sittenhän noi on todella halpoja!! Mitta käteen ja tilaamaan omiinkin projekteihin...
   
 6. aamake

  aamake 1st gear

  [​IMG] omaan sain tänään paikalleen, pikkusen kiinnikkeitten reikiä joutu surralla isommaksi ajamaan.rokkiautosta tilasin vielä letkut ja uuden säädettävän flektin ohjausreleen. Tuulitunnelin tein 3mm alumiinipellistä.
   
  Aake-cc, Selli ja Isamu tykkäävät tästä.
 7. Selli

  Selli Gearhead

  Oman tilasin Alin kaupasta. Piti tulla 2 x 10" flektein muttei tullut yhtään. Yksi viesti perään ja tuli 2pvän päästä. Itse syyläri tuli Saksasta vaikka toimitus oli ns.Kiinasta. Erittäin nopeasti tuli ja syylärin kiinnikeet oli 1gen F-bodyyn melkein kohillaan yhtä reikää joutui vähän sirraamaan.Nyt on muutama kesä ajeltu eikä ole ollut vuotoja eikä lämpöongelmia
  Niin ja hintalappu oli flektin kanssa 128€ kaikkinensa.
  [​IMG]
   
  Gary Grand, aamake ja Isamu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!