Kiinnostaako autoesitteet menneiltä vuosikymmeniltä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Riuska-Petteri, 11.3.2012.

  1. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    En tiedä onko ollut aikaisemmin juttua täällä, mutta vahingossa satuin eksymään sivustolle josta löytyy mieletön määrä autoesitteitä ja julisteita lähes merkkiin kun merkkiin. Tähän kannattaa sitten varata aikaa...

    Klikkaa tästä
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nuo oli uusia minulle, tämä on tullut vastaan jo aiemminkin: http://www.tocmp.com/ Muutakin kuin vain esitteitä, löytyy myös service manualeja etc.
     
  4. Leuchtorange

    Leuchtorange 1st gear

    Vastaanpa nyt vanhaan aiheeseen; minulla on n. 7000 erimerkkisten autojen esitettä kokoelmassani, pääosa vuodesta 1987 ja eteenpäin, mutta hankin juuri myös ison nipun 70-luvun esitteitä. 95% esitteistä on eurooppalaisista autoista, suurin osa niistä VW, Saab, Volvo, BMW, Mercedes ja Ford, mutta haluaisin laajentaa kokoelmaa etenkin amerikkalaisten autoesitteiden osalta. Olisin halukas vaihtamaan/hankkimaan lisää vanhempia esitteitä, teen parhaillaan listaa omista esitteistäni, jotta vaihtokaupat onnistuisivat paremmin. Voisin ryhtyä yhteyshenkilöksi näissä autoesiteasioissa, toivottavasti saamme aikaiseksi hyvää keskustelua.

    Minuun voi näissä asioissa olla yhteydessä privaviestillä ja sähköpostilla jontealm(a)gmail.com
     

Kerro tästä muillekin!