Kiinnostaako Winnebago?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja TopyCa, 4.8.2022 klo 16:22.

 1. TopyCa

  TopyCa Gearhead

  Rehellinen myyntimies;

   
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tavoite oli tehdä 45 sekunnin TV mainos ?

  Voisi olettaa tämän biisin kertovan kyseisen myyntimiehen edellisen illan tapahtumista:
  "She was bigger than a Winnebago, a way to go, she looked like Lisa Kudrow after nine coronas..."

   
 3. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Tän kanavan videosarjan jälkeen rupes vähän kiinnostamaan... Joku siinä ajatuksessa kutkuttaa, että tommonen beige yksiö liikahtaa suht reippaasti.
  Äctiöniä @ 4:40
   
  Roberto tykkää tästä.
 4. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Kiinnostaa! Mutta pitäisi olla autenttinen 70s shaggy tyylinen sisusta ja muutenkin räpeltämätön ja koriltaan terve yksilö. Winnebagoakin enemmän kiinnostaisi GMC:n Palm Beach edition motorhome vihreässä kuosissa. Aika lähellä oli muutama vuosi sitten, etten sellaista hyvin säilynyttä survivoria huutanut Ebaystä. Mutta se jäi sitten logistiikan takia. Rannikolle saamisessa oli omat haasteensa, eikä se rahtikaan olisi ollut ihan halvimmasta päästä.
   

Kerro tästä muillekin!