Kiinnostuksen kohteena B-Bodyt!

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Qtti, 3.1.2016.

 1. hla

  hla 3rd gear

  Ainakin noi Kekkosen limot(69 Cadillac ja 63 Chrysler), muista en oo niin varma. Voisko toi AZE-42 olla AXE-42? Alkolla oli sellainen ja se kaiketi on tallella Kouvolan suunnalla vaikkei liikenteessä olekaan. AP-1 kilvet on nykyään 73 Yorkerissa.
   
  Muokattu: 12.2.2020 klo 22:02
 2. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  1970 Plymouthit on samalla omistajalla. Toinen ex-Yle, toinen ex-Polliisi.
   
 3. Chevette

  Chevette 2nd gear

  Syksyllä aloittelin Coronettini purkua koska suunnitelmissa oli alustan siivoaminen ja tarkempi tutkiskelu mitä tuli hankittua,olen ollut erittäin tyytyväinen koska pelasi kesän erittäin hienosti ja kyyti oli mukavaa.Alustamassat raappisin etupyöränkoteloista taaksepäin pois ja muutama paikka piti laittaa,koska koloja piisasi niin päätin että lasimurskapuhallus tulee olemaan seuraava homma,kelit antoivat myöden niin eräänä la vähän tallin pihalla pöllysi ja puhdasta tuli.Muutama harsomainen paikka tuli mutta puhaltaja kehui kuntoa että ei mitään ylläreitä tullu.Haperot kohdat korjasin ja nyt epoksi pinnassa,näyttää aikas hyvältä. Massa tulee pohjaan koska maaseudulla asun ja "ajoautona"tarkoitus pitää,jarruputket uusin ja fixailen muutenkin mutta kesäksi taas ajoon.
   
  69, Srki, maxvo2 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. 68SS

  68SS 1st gear

  Ei oo ainut b kori jota suolattu, oman tuontiprojektininki takaloksua oli losautettu haulikolla. Oli haulinreikiä paikattu vaaholla ja kitillä, kävi ilmi kun leikkelin niitä pois. Lie oliko saman kuskin puolen oven sisällä olevat lasinsirpaleet perua kyseisestä tapahtumasta... Eikös tuohon aikaan 60-luvun lopulla poliisit pitäneet keskikonsolissa haulikkoja matkassa, oisko ameerikan poliisisetä sitten ampunut aikoinaan pankkiryöstäjien perään? Lasi oli kylläkin vaihettu ja joku vakuutustarra lätkästy ovenkarmiin että liekö kuitenki omistaja sitten koittanu estää varasta viemästä autoa? Kyllähän näillä vanhoilla autoilla olis varmasti paljon tarinoita kerrottavanaan jos voisivat vaan kommunikoida...
   
 5. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  Taitaa olla lommon ulosvetoa ja bondoa varten tartuntareikiä. Melko tavallinen American Joen tapa ehostaa.:(
   
  Muokattu: 15.2.2020 klo 12:07

Kerro tästä muillekin!