Kiinnostuksen kohteena B-Bodyt!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Qtti, 3.1.2016.

 1. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  440 cid. 300.000 skr. Lähde FB Mopar Sverige KÖP / SÄLJ.
  [​IMG]

  Samalla palstalla myös hieno 1969 GTX, joka ihan tossa naapurissa (50 kilsaa) rajan takana. Budjetti tosin ylittyy mainitsemastasi noin kympillä.
   
  Muokattu: 19.5.2021
 2. manha

  manha Gearhead

  Tuo meikäläisen Chargeri ei herättäisi omistamishalukkuutta..?
   
 3. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Kuten kirjoitin, niin kaikki myynnissä oleva on jo tiedossa, ja tuo Charger on valitettavasti liian uusi.

  Yhtä E-Body Coronettia tässä kävin tänään katsomassa, mutta ei nyt ainakaan heti tehty kauppoja.
   
 4. markol

  markol 3rd gear

  On kyllä riepukattoinen mutta -65 avo Satellite olis vähäisen käytön takia jouten. MR-kilpinen, uusi katto, uusi sisusta, uudet kromit, ym. 361+727. Seuraava katsastus 2024.
   
 5. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Nyt olis samassa ryhmässä ihan potentiaaliselta vaikuttava survivor(?) ’70 Satellite. Vaihtohaluja Chargeriin, mutta kai kaikille rahakin kelpaa. No tänään kattomaan yhtä E-bodya kun on sopivasti tässä lähellä ja parista B-bodysta on vähän yritetty vääntää hinnasta, mutta jos nämä ei johda mihinkään, niin pitää katsella Ruotsin suuntaankin.
   
  Muokattu: 22.5.2021
 6. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Jos tarvit siihen kauppaan apua, niin samalla kylällä asuu täältä Keminmaalta kotoisin oleva kaverini. Harrastaja itsekin ja jelpannut monessa kaupassa.
   
  Muokattu: 22.5.2021
  Lowry tykkää tästä.
 7. gt302

  gt302 2nd gear

  Upea malli;)
   

Kerro tästä muillekin!