Kiire, 8 3/4 pyörän laakeri.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja niclas, 6.5.2016.

 1. niclas

  niclas 3rd gear

  Moi, Stadin cruisingeissa paukku takalaakeri ja kone keitti, eli hyvin meni... :) Lahti classic motorshow lähestyy uhkaavasti. Oiksko kellään hyllyssä notkumassa pyörän laakeria mopsin 8 3/4 pääkaupunki seudulla, olisi kovasti tarvetta :)
   
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

  Multa löytyy länsi Vantaalta Moser 9400M pari. Eli "Green" tyyppiset laakerit. Ei voi käyttää ristiin vakioiden kanssa, vaihdettava molemmat puolet. Keskipala poistettava tasauspyörästöstä/lukosta näiden kanssa.

  Hai
  0504392070
   
 3. niclas

  niclas 3rd gear

  Ok, hyvä homma. Perässä Truetrac lukko joten ei pitäisi olla ongelmia keskipalan kanssa... Rimpauttelen Hai sulle huomenna. Kiitios.
   

Kerro tästä muillekin!