Kiitoksia!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja enzo, 19.5.2009.

  1. enzo

    enzo Gearhead

    Tasapuolisesti kaikille, jotka kävitte zoomailemassa Motoparkissa meitin matalaa maalaamatonta majaamme, lämmitti paitaressujen mieltä, kun sai kannustusta. :oops:

    Kiitoksia FHRA:lle kivasta viikonlopusta, vaikka rata menikin särki.
    -Pojalla lisenssi ja me isommatkin päästiin hiukan maistamaan vuosien rankan sähläämisen hetelmää.
    -Varikkotouhut ja tieto kulki mallikkaasti. Helppoa tulla takaisin kehiin.

    Kiitoksia Tamille wheeliebarseista, FHRA:n katsastaja Kujalalle hyvistä neuvoista kuinka autoista saadaan kaikinpuolin kelvollisia, Salakarin Jaskalle, Lehtimäen Samille ja Timo Habermannille mentaalijeesistä.
    -Mahtavia ihmisiä kaikki.

    Nöyrimmät kiitokset MG:lle ja Laamalle, (Sekä muille mukanaolleille:), että päästiin radalle, vaikka aikataulu menikin vähän sormille. Kovia poikia ja yötäpäivää ruuvaamassa, että iso unelma saadaan viivalle.

    Nuorison kanssa junnurundia ja isolla vehkeellä FIA-kisoja omaan rauhalliseen tahtiin ja varoen särkemästä kaikkia varaosia.

    Vehkeet matkalla Santa Podiin ja ukot huomenna perässä.
    -Ei haittaisi, jos kisan jälkeen oltaisi sekunnin nopsampia poikia, kun ennen. :odroll:

    Montaa katsojaa meitin baanalle tullessa ei ollut enää jäljellä, mutta mukavalta tuntuu, jos kevyt kenttäpommitus helpotti yhtään kisan keskeytysketutukseen.

    Ja kamulla oli kerrankin kaamera kourassa, että tästä sitten viikonlopun viimeinen veto takavinkkelistä: http://www.youtube.com/watch?v=0IiSAw5XpFE

    Alastarolla sitten heinäkuussa taas pommipensaa kansalle!

    Borderhill X-Press is back with Nitrofuel.
     
  2. HEmiTERO

    HEmiTERO 1st gear

    hienoa et sedät jaksaa heilua 8) onnea loppu kauteen ja kovaa sudittelua 8)
     
  3. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Nyt harmittaa rajusti, että lähdin jo vähän ennen kisan keskeytystä... oli sen veraan pitkä matka Espooseen, että ajattelin ehtiä ajoissa kotiin.

    Tekikö Nitronassikatkin testilähtöjä kisan keskeyteyksen jälkeen?

    T. Rami
     
  4. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Joo teki, ainakin pari prätkää.
     

Kerro tästä muillekin!