Kill stories- tarinoita tosielämästä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Inlinee, 9.10.2020.

 1. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No jos 2000 luvun alun dieseltaksitkin menee 250kmh niin ei kait se niin tarkkaa ole.

  Syyrialaismalli oli kyllä niin kuvaava termi että pitää ottaa käyttöön.
   
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mä muuten täräytin liikennevaloista volvolla rinta rinnan VIP:piä vastaan, molemmat suti aika paljon ja hauskaa oli. Onneks ei ollu sähköetuvetoja mestoilla, ne olis menny jo dösiksen kautta ohi.
   
  SauliK ja malvasto tykkäävät tästä.
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  :rotfl:
   
  Pietsi tykkää tästä.
 4. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Mennään 90 luvulle nuoruuteen Orivesi-tampere välille. Kaverilla oli 70 luvun Carina melko tiukasti viritetyllä twin Camilla. Ajeltiin reipasta sataa kohti orivettä kun uudehko golf hurautti ohi ja kisahan siitä yltyi. Carina mittari loppui 180 joka oli noin klo 4 kohdalla, kun nöyryytettiin golf mittarin neula vipatti suoraan alas ja moni muukin paikka vipatti Toyotasta. Pienen hetken oli voittaja fiilis, kunnes twin cam räjähti ja yskäs sisuskalut tielle. Ei muuta kun hirmuisen savun saattelemana tien sivuun:confused: .
   
  Inlinee ja leivonharri tykkäävät tästä.
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ehkä kaimalla on kumppari kaksin kerroin?
   
 6. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Meni visisin tunteisiin muillakin kuin Bemaristilla.
  Ei kuitenkaan yllätys ;)

  Ei tarvi töissä notkua ilta ja yöaikaan ja muutenkin 30 vrk eläkeoikeuteen eli voin alkaa pitämään vikoja lomia pois kun huvittaa.

  Google ja netti ei kerro kaikkea.
  Nissani muuten antaa enemmän kilowatteja ulos kuin toi bemari. Kuinka paljon, en kerro, vaan saat ihan itse kokeilla tai ottaa selvää.
   
 7. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Mutta vakiolla volvolla tai Vipillä et siihen leikkiin lähtis pienen sähkiksen kaa?
  Juupa juu. Päänahat tältä syksyltä Volvot T4 ja T8. Et usko. Ei se mua haittaa.
  Mopsi ja Volvo vakiona jättää sen. Phiu-phiu.
   
 8. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  No en varmasti lähtis vakiolla volvolla tai vipillä edes kaljakauppaan!

  Ja mitä noihin päänahkoihin tulee... Valitettavasti ollaan jo edellä!
   
 9. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Ei menny tunteisiin, kunhan uteliaisuuttani googletin kun sähködildoa noin kovin hehkutetaan... Eikä kyllä kiinnosta sen kilowatitkaan sit lainkaan :rotfl:
   
 10. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Ens kesänä eläkeläiset valtaa streetmän luokan etoveto patterinismoilla. Ja niillä on koko päivä aikaa ladata niitä autojaan ettei jää siitä kiinni!
   
  Pietsi tykkää tästä.
 11. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Joskus muinoin omistin ladan ja aika reippaasti sillä(kin) tuli ajettua. Harmi vaan kun se oli sillä sähkökaasarilla, mikä toimi kunnolla joskus ja enimmäkseen ei.
  No kerran tuolla syrjäkylillä mentiin ja edessä oli köröttelevä vanha saab 99. Vilkku vasemmalle ja ohi, no ei menty ohi, kun saappi kiihdytti rinnalle. Poljinta lattiaan mutta mitään ei tapahtunut, laatokka otti mittariin 120km/h mutta ei yhtään enempää, se kaasarin kakkoskurkku ei vaan auennut. Ei sitten menty saapista ohi.
   
  Pietsi ja MJF tykkäävät tästä.
 12. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  No ei nyt sentään. Ensi kesäkänä tuolla tienpäällä ajetaan kaikilta ovet K750 sivuventtiiliprätkällä.
  Vielä kun bensaa saa.
  (Nimittäin raavin ruuhkassa kaikkien ohittamieni autojen kupeet bokserimosan sylinterikansilla).

  1984 1.3 VW Jetallakin sai ladasta voimasauhut kun vedätti hieman siinä rinnalla.
  Silloin kun kehä3 Espoossa muuttui nelikaistaiseksi oltiin pesueen kanssa tulossa Lahdesta kohti Kirkkonummea nopeutta se vakio 20 yli rajotusten.
  Variston rampilta tuuttas 245 volle melkein Cpricen kylkeen ja sitten tulikin testattua kumpi kestää VW 2.4 LT vaiko Olds nuhanen 307.
  Se LT kesti ~2 kilsaa ja sitten oli pakko ohittaa se kun ei nähny enää eteensä siellä takana mustan öljysumun ja sinisen savun takia.
   
  Muokattu: 1.12.2020
 13. Olen seuraillut sun projektia toisella foorumilla suurella mielenkiinnolla. Minusta se huutaa jotain eksoottista viritystä..;)
   
 14. sbm396

  sbm396 Gearhead

  Tapahtui 2000-2001 olin hiljattain hankkinut ensimmäisen jenkkirautani 70 Fury 3 pellin alla kulkupuolesta huolehti matalapuristeinen 440 kulahtaneella nokka-akselilla varustettuna. Autossa täys lasti 6 henkeä ajeltiin valtatietä kohti Tervajokea perään ilmestyi kaverin ajamana etuveto escort 170-180 hp turbokoneella. Laskin nopeuden noin 60 sitten lähti ford ohittamaan raivokkaasti polkaisin tietenkin kaasun pohjaan 727 tiputti ykkösen silmään ja isolohko alkoi kelaamaan furyyn nopeutta. Noin 150kmh kohdalla ford oli jo reilusti jäljessä ja palasi omalle kaistalle furyn pakoputken ottivat tiehen kiinni routaheitossa ja päästivät aikamoisen kipinäsateen. Kaveri yritti vielä kerran yllättävää ohitusta mutta jälleen kuutiotuumat veivät voiton. Ajoin paikallisen autoliikkeen pihaan kaveri tuli viereen fordilla kysyin että oliko kaikki pelissä kaveri vastas ihan pokkana että ei ollut
   
  Inlinee ja MJF tykkäävät tästä.
 15. Scuderia Gungko

  Scuderia Gungko 3rd gear

  Monesti naurattanut ammoisissa tarinoissa säännöllisesti vilahtavaa kohtaa jossa heilautetaan ohitettavalle kolmea sormea merkiksi siitä, että karkuun painavalla on vielä pari isompaa vaihdetta varastossa...

  Erikoisin kuulemistani on tarina jossa muaan Porsche-kuski muisteli Floridassa hurjaa nuoruuttaan. Oli lähtenyt joskus vuoden 1969 tietämissä Helsingistä länteen tuliterällä 911S:llä kun huippunopeuteensa tuntumaan kiihtyneen auton takaa oli ampaissut ohi Ferrari aivan käsittämättömän kovaa. Seurueessa tarinaa kuunnellut nuori nainen oli tokaissut siihen lakonisesti: "Se oli mun faija".
   
  leivonharri tykkää tästä.
 16. Weijari

  Weijari 3rd gear

  Toi kolme sormea on ollu pystyssä muutaman kerran. Kolmilovisella Jenkkilaatikolla ei enempää voi nostaakaan, mutta sitähän ei aina uusi DSG-sukupolvi tiedä. Pieni velmuilu kuuluu pelin henkeen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  PG mies vetää kakkosella kolmatta sataa. Siinä dassekuski on ihmeissään.
   
 18. Hai

  Hai Double Gearhead

  Yhden sormen tervehdys olisikin epäurheilijamaista.
   
  FuryIII '71, Dataviilaaja ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
 19. Naxu

  Naxu Gearhead

  Joskus aikapäivää sitten ajelin kaasarikoneisella BX citikalla kohtuullista vauhtia tarvontietä isolta kirkolta Nummelan ohi ja kohti Myllylammen liittymää. Vauhtia oli melkein se, mitä tollainen 1.6 kone jaksoi ranskista kuljettaa. Vähän Nummelan liittymän jälkeen takaa tuli Wartburg ja meni vielä aika reilusti kovempaa ohi. Mitä lie oli rintintinin pellin alla, ei ollut citikalla mitään jakoa edes yrittää pysyä perässä.
   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Heitetään enempi vitsinä että Kawasakin 750 ccm Triple.
   

Kerro tästä muillekin!