Kirkkonummi Cruising 03/07/2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bubbles, 8.6.2010.

  1. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Sattuipa tämmöinen tänään eteen naamakirjassa kun etsin Espoon Cruisingista sivua joten tiedoksi jos jotakuta kiinnostaa, ainakin itselleni uusi tuttavuus enkä täältäkään haulla löytänyt, pahoittelut jos jo on jossain

    Voisihan tuonne kai lähteä Puikkia ulkoiluttamaan...


    http://www.facebook.com/#!/event.php?ei ... ref=search

    ----------------------------------------------------------

    Start Time:
    Saturday, July 3, 2010 at 10:00pm
    End Time:
    Sunday, July 4, 2010 at 3:00am
    Location:
    Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi
    Description
    Kesän toinen Kirkkonummi Night Cruising lauantaina 03.07.2010 klo 22:00!

    Jälleen kerran heti aluksi mainittakoon, autolla, mopolla tai moottoripyörällä ei ole mitään merkitystä! Tavoite on vaan ajella mahdollisimman suurella määrällä kulkuneuvoja Kirkkonummi Night Cruisingissa. Kirkkonummi Night Cruising ei ole autonäyttely, joten kaikki kulkuneuvot, tervetuloa!

    Kesä on tuloillaan ja niin on myös toista kertaa entistä hulppeampi Kirkkonummi Night Cruising! Vaikka sää ensimmäisissä cruisingeissa oli kylmä ja vetinen, meitä oli yllättävän paljon, kiitos! KNC järjestetään jälleen kerran tutulla ”Varukan parkkiksella” josta lähdemme tällä kertaa tekemään virallista KNC-Saitsinkia!

    Kilometrejä KNC-Saitsingilla tulee lähemmäksi 60km. Olemme liikkeellä yhden pysähdyksen taktiikalla. KNC-Saitsinkia vetää KNC-merkinnällä varustettu auto. Käytämme ihmisten huomion saamiseksi megafoonia. Pysähdyspaikkamme tulee olemaan Pickalan ABC johon pysähdymme hörppäsemään kupposet kuumaa. KNC-Saitsing jatkuu toisella etapilla takaisin Varukalle. KNC-Saitsing alkaa klo 22:30.

    Kartat reitistä julkaistaan tällä samalla sivulla viimeistään 26.06.2010.

    Ensimmäinen etappi ABC:lle n. 27km. Reitillä max. 60km/h alue. Pyrimme ajamaan 40-50km/h jotta kaikki pysyvät samassa läjässä. ABC:lle saavuttuamme, parkkeeratkaa ajoneuvonne fiksusti! Älkää tukkiko ajo-väylää.

    Toinen etappi takaisin Varukalle n. 32km. Matka jatkuu noin kello 23:45. Reitillä suurimmaksi osaksi 50-60km/h alueita. Pyrimme ajamaan jälleen hieman rauhallisemmin jotta kaikki pysyvät mukana. Reitillä on yksi n. 100m pitkä 80km/h alue.

    Takaisin Varukalle saavuttuamme (noin kello 00:30) alkaa vapaata ajelua. Kuten jo ensimmäisissä cruisingeissa näimme, pysyimme hienossa letkassa myös keskustan alueella. Letkassa-ajoa saa siis jatkaa myös KNC-Saitsingin jälkeen. Vapaa ajelu ei kuitenkaan missään nimessä ole kiellettyä.

    Kirkkonummi Night Cruising päättyy virallisesti klo 03:00.

    Kaikki tulevat paikalle omalla vastuulla. Tapahtuman ”järjestäjät” eivät ole vastuussa tapahtuman kulusta. Toivomme kaikkien noudattavan hyviä käytöstapoja.

    Toivotamme myös kaikki tervetulleiksi ulkopaikkakunnilta!
    Nähdään ”varukalla”!
     
  2. slitre

    slitre 1st gear

    Tämä sessio on myös tulevana viikonloppuna,vai? Onks kukaan käyny edellisissä kinkereissä? mikä oli meininki?
     
  3. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Kuulemma pari amerikan autoa oli viimeks paikalla, loput bemareita yms.
    Ja cruisinki oli enemmän kilpa-ajoa, sai tosissaan ajaa että pysyi letkassa.
    Palautteen kuuntelivat ja aikoivat ottaa opikseen :odroll:

    Muuten reittiä ja järjestelyä kehuttiin!
     
  4. Cipacca

    Cipacca 1st gear

    Jep, me oltiin se toinen amerikanauton edustaja.

    Reitti ja ajatus hieno, mutta ensimmäisellä kerralla oli kokematon letkan vetäjä. Ajo meni vähän liian nopeaksi. Jotta letkassa edes joten kuten mukana pysyi, piti hienoilla mutkaisilla teillä paahtaa 80-90km/h. Etuauton kuski yllättyi, kun kerroimme mitä vauhti letkan päässä oli.

    Ja ainakin yksi Bemarikuski hermostui letkassa, ohittaen sitten edeltäjänsä ja loppumatkan paloikin sitten jarruvalot...... :soosoo:

    Palautetta annoimme ja lupasivat ottaa oppia... saa nähdä?

    Jos saavat tuon letkan toimimaan... voisin vaikka suositella, oli sen verran kiva reitti ja välillä stoppi kahvillekin.

    Mutta vaatii hyvän huumorin, on sen varran noita "junnuja" bemareilla ja hondillaan liikkeellä.
     

Kerro tästä muillekin!