Kissimmee Old Town cruise kuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Fireball, 18.3.2010.

  1. Fireball

    Fireball Gearhead

    löytyy täältä. Yli 300 autoo oli paikalla lauantaina ja melko kaikenkirjava kattaus. Toi on mahtavasti järjestetty tapahtuma viikottain joten Orlandon kävijät käykääpä haisteleen. Bändi vetää doowoppia ja sinitukkaset mummot muistelee nuoruuttaan, niinko minäkin.

    http://www.old-town.com/WeeklyEvents.html
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Melko tasan vuosi sitte tuli itsekin piipahdettua 8)
     
  3. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Kissimmee

    Oon kans ollu muutama tai 5 vuotta sitte tuolla. Mieleen jäi vanha pariskunta, jossa rouva ajoi ukon poikansa kanssa rakentamaa siistiä A-coupea, yx ukko jolla hieno 55 chevy coupe isolohkolla, joka selvästi poltti rasepensaa. Ukko esitteli kympin aikakortteja. Sit oli yx 69-pikappiletukka ja sen alkuperäinen omistaja. Siellä oli myös eka näkemäni dorkan isoilla vanteilla ollut fullsizeletukka.
     
  4. Fireball

    Fireball Gearhead

    Itelläni oli 19 vuoden tauko välissä ton kohteen kans, kovasti oli paisunu kaikki systeemit.
     
  5. Fireball

    Fireball Gearhead

Kerro tästä muillekin!