Kitkarenkaat. Köyhanmiehen katusliksitkö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Anonymous, 2.6.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mites on, onko tavallisella kesärenkaalla vai kitkarenkaalla parempi pito asfaltilla?
    Ajattelin vain kun eikös kitkoissa ole pehmeämpi kumiseos, joka kesäkuumalla tarttuu asfalttiin kuin tauti?!? Korjatkaa viisaammat?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    saattas toimia jos polttas lamellit ensin veke.
     
  3. paxton

    paxton 1st gear

    ja kun lamellit on poltettu pois niin ei ole kuin kova kumiseos jäljellä eli ei pitoa (kokeiltu on)
     
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ainakin faijan autostat napatut vanhat 185/75/14 michelin nastarenkaat joista oli nastat jo nypitty veke piti ihan hyvin kadulla. Pintaa ehkä n.3mm. Sai vetää lähes täyskaasulähtöjä valoista niin että vähän suti ykkösellä. 275/60/15 M+S jenkkirenkailla sama rottelo suti samalla kaasun annostelulla ihan tajuttomasti.

    Autona 13.1s 1/4mile -72 camino. Eli kyl ainakin joillain vanholla talvirenkailla saa lähtöpitoa ihan kivasti (ainakin hintaan nähden) ja boonuksena tulee sleeperhenkeä ulkonäköön. :smile: Myös vanhoja blizzakkeja kokeilin ja oli hyvin pitoa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Entäs pitääkö kitkat sellaisenaan paremmin kuin vastaava kesärengas? Oli taas "poikien" kanssa väittelyt ja nyt kaivattaisiin oikeaa tietoa/kokemusta?
     
  6. wiljo

    wiljo 1st gear

    Mulla oli GT-corollassa kitkat joilla jouduin ajamaan kesällä jonkin aikaa. Jos maantiellä ajeli pitempään "reilulla kaasujalalla", ni perstuntuma tiehen hävisi. Vähän sama tunne ku vesiliirrossa. Eli kumit alkoi ´sulamaan´ alle..
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    no jos 1.4 corollassa sulaa kumit alle ni mitä käykään ku laitat ne v8 caminoosi=)

    juu,no omat kokemukset on 1992 capricesta ja siinä good yearin kitkat toimivat tosi hyvin kesät talvet.elinkaarikin renkailla oli erinomaiset pitkä,joten suosittelen lämpimästi kitkoja. sitäpaitsi isoon ,lue painavaan/vääntävään autoon ei kannata talvisaikaan edes laittaa nastoja alle...putoilevat vaan pois alta aikayksikön ja rikkovat maalipinnan.
     

Kerro tästä muillekin!