Kitkavaimentimista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja 1300TI, 28.11.2015.

  1. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    [​IMG]

    Eli otetaan vastaan, vaihdetaan tai ostetaan tjsp. kuvan mukaisia, remmityyppisiä Gabriel Snubber -kitkavaimentimien raatoja. 1-4 kpl. Vois ne olla muunkin merkkisiä, jos löytyy parit eteen ja ehkä jopa taakse.

    [​IMG]
    Hyppyheikissä on vissiin sitten ollut erilaiset kiinnitykset kun on jouset poikittain, mutta toki sovellettavissa nekin, tai sais ees kuoret aihioiksi.

    Projektissani on säilynyt vain toisessa etuaisassa moinen ja olisi kiva sellaisia käyttää. Miksi? No kun ne nyt vaan on hienot ja/tai monista varmasti tyhmät, kuitenkin olleet 501 Fiatissani ilmeisesti vakiona ja ainakin kunnon vintagemeininkiä. Vaan mitähän kannattaisi käyttää hihnana? Jotain laadukkaampaa kuormaliinaa?

    Varmaan joku osaisi kertoa kokemuksia myös linkkutyyppisistä, Hartfordin jne. säädettävistä kitkavaimetimista.. Oisko joku tehnyt itse, luulisi, että laserilla olisi helppo leikkauttaa osat? Vaan mahtaako kannattaa, kun noitahan saa kai aika edullisesti uusiakin, mitä olen atk:lla katsellut. Siis kuten http://www.andrehartfordltd.co.uk/main.htm
     
  2. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    Ei yhtään vastausta? Hihnaksi käy varmaan parempilaatuinen kuormaliina?
     
  3. Toope

    Toope 2nd gear

Kerro tästä muillekin!