KÖH! (Nyky) autojen turhat ja tarpeettomat varusteet!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja mpower, 5.3.2023.

 1. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  1990-luvulla jossakin Saab-mallissa sytkä ja tuhkis olivat lisävarusteita ja koeajanut toimittaja (En muista oliko TL vai TM) otti pultit mokomasta terveysfasismin ilmentymästä.
   
 2. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Tuo niskatukien aiheuttama takanäkyvyyden rajoittuminen hoidettu 2011 Volvo S80:ssä mallikkaasti. Keskikonsolin nappia painamalla takaniskatuet tipahtavat alas, tämä juuri tuota takanäkyvyyttä ajatellen luotu ominaisuus.
  ps. Samassa autossa myös adaptiivinen vakionopeuden säädin. Sukupolvensa ensimmäinen, mutta maantiellä vallan toimiva, miltei pakollinen "turhake" paljon ajavalle.
   
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Napista kaatuvat takaniskatuet taisi olla Mercedeksessä jo 80-luvulla
   
 4. KohtalainenPaja

  KohtalainenPaja 2nd gear

  Juu. Ja alipaineella toimivat.
   
 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  lentääkö paskat ulos ikkunasta,nykyään tässä ekomaailmassa vasta lentääkin,fuckdonaldsin jättikassi sisuksineen per henkilö,sama rudolf hess burgerissa,takeway kahvi se onkin vasta perseestä,ja naama maskit.full size vehkeissä ei takana monessa tarvinnut mitään tukia kun selkänojan yläreuna riitti päänkorkeudelle.
   
  Dataviilaaja ja hartsa69 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!