Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Tyyppivika. Niistä pimenee elektroniikka. Viime talvena kun oli yli -25c pakkasta, niin oma toimi. Muuten se on pimeä. Uutta vaan tilalle tai sit laittaa punasen ledinauhan yms sinne.
   
 2. Marko300

  Marko300 1st gear

   
 3. jänis2

  jänis2 2nd gear

  Kuulostaa juotosvialta tai liittimen kontaktivialta.
   
 4. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Saitko vikakoodeja luettua
   
 5. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Tuli eilen hemissä moottorihäiriövalo ja antoi koodin P0406 exhaust gas recirculation sensor A circuit high. Eli egr venttiilissä häikkää.. Onko vinkkejä? Kannattaako alkaa tutkimaan ja esim puhdistelemaan yms vai uutta venttiiliä tilalle vai mitä?
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  EGR venttiili irti, halpa keino lykätä Mr Muscle uuninpuhdistus tököttiä täyteen :D
  Tai sit Rockautosta uusi venttiili, taitaa maksaa jonkun 30-40€.
  Vaihto on noin 20min homma, vähän ahdasta, mutta 1/4" vääntimillä pääsee väliin, ilman että tarvii irroittaa mitään. On vain varovainen EGR putken kanssa, mikä menee imusarjalle, että tiivisteet ei hajoa.
   
 7. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Onko se miten akuutti vaihtaa? Rockautosta jos tilaa kestää n viikon. Jenkkiosissa tais olla about 80e. Melkein jos irrottaa niin noilla hinnoilla laittais uutta tilalle. Mitä nyt vähän ajanu sen jälkeen ei sitä huomaa muusta kuin vikavalosta.
   
 8. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ite ajelin melkein 7-8kk, kunnes alko nykimään niin pahasti, että oli pakko vaihtaa.
   
 9. Morgan 5.7

  Morgan 5.7 1st gear

  Eli niin hätä :) Tilaan siis uuden osan ja vaihdan kun tulee. Kiitos avusta!
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. sirkus

  sirkus Gearhead

  Tuli laitettu 2010 facelift 300c touring ja tossa jää melkeen aina varustevirrat päälle vaikka avaimen ottaa pois. Eli radio jää päälle, mittaristoon jää vaihdenäyttö jne. Accesories power delay asetuksella ei oo tohon vaikutusta, eikä edes acc pwr delay releen irrotuksella. Virtalukon pohja tuli itellä ekana mieleen, tässä facefift mallissa on se uudempi mercedes avain virtalukko ja niissä on kai ollut jotain tehdas kampanjaakin ongelmien takia?
   

Kerro tästä muillekin!