Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

 1. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Moi. 07 vm diiseli..tulee käryä kabiiniin paikallaan käydessä..vika paikantui kuskin puolen eka sylinteriin..paluu putken juuressa sellasta mustaa kivettynyttä pikeä..myös kyseisestä kohdasta kuuluu selvä siplatus..joku vuotaa mutta mikä..öljyinen on ja ehkä myös diiselissä..
  Toinen kysymys koskee etu iskarien yläpään laakeria..onko vinkkejä vaihtoon..uudet on jo hyllyssä..
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Suuttimen pohjatiiviste palanut --> suutin irti ja pohjan kairaus ja uusi tiiviste ja UUSI suuttimen kiinnitysruuvi ja pitäis olla vuotamatta...
   
  rysleri67 ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. rysleri67

  rysleri67 1st gear

  Kiitos..onnistuuko kotikonstein..
   
 4. -71 MoPar

  -71 MoPar Gearhead

  Onnistuu kun on oikeat työkalut . Jos juuttunut kovasti paikalleeen tavitsee vetovasaran millä suutin nousee ylös ja pohjan kairaukseen oikeanlainen terä , työkaluja taitaa löytyä Biltemasta ym. vastaavista. Ja kiinnitysruuvi oikeaan momenttiin että pitää.
   
  rysleri67 tykkää tästä.
 5. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Mulla ois hammastanko joka vuotaa öljyä, kunnostettavaksi tai vaikka pantiksi lähetettäväks. 50e kerava
   
 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Iskarin vaihdossa ei ole muuta perseestä, kuin koiranluun irrotus tolpasta. Itse ostin räikkälenkkiavaimen, koska mivelet aina pyörii mukana. Onneksi omassa oli paikka 10mm avaimelle mistä pitää vastaan.
   
  Muokattu: 5.3.2023
 7. isalmela

  isalmela Gearhead

  Melko työläs on, sitä enemmän työtä mitä pidempään ehtinyt vuotaa
   
 8. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Ei välttämättä, mitä enemmän vuotaa sitä helpommin irtoaa. Vuodon lämpö pitää sen mönjän juokesevana.
   
 9. C '70

  C '70 3rd gear

  Olis tuossa hyllyssä 300c laitteeseen myynnin haievä antenni harmaa, uus kuskin puolen kahva ja yks etuvalon ballastinboxi jos joku tarttee 70e kaikki.
   

Kerro tästä muillekin!