Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    8000km pompoteltu 3.5 300c:llä meneen. On kyllä erittäin asiallinen auto tämä. Tarttu tästä naapuripitäjästä hyvin huokeella HEMIn putkisto. Kysymys kuuluukin että mistä sais helpoiten pakoputken roikotuskumeja? Muutenhan toi näyttäs olevan bolt on (dream on) hommia.
     
  3. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Väritön , hajuton ja mauton. Niinkuin kaikki muutkin hieman tuoreemmat härvelit.
     
  4. apukuski

    apukuski Gearhead

    Voittaa aina sinisen V40 Volvon joka edellinen auto oli. Ei ainakaan kaupan parkkipaikalla yritä väärään autoon :D
     
  5. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Kerran kaupan pihalla kävelin autoa kohti kun pihaan kaarsi paloauto avasin sitten väärän auton kuskin oven ja suht hölmistynyt ukko rötkähti kyljelleen maahan kun oli oveen nojaillut.
     
  6. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Onko Hemissä ja 3.5:ssa eri pakoputki? Eikö 3.5:ssakin ole jo tuplaputket? Mulla on itelläkin jo kohta toinen Hemin vakioputkisto joutilaana joten mieluusti möisin itekin molemmat Hemin vakioputket pois. Toinen on 300C 2005 Hemistä ja toinen Charger R/T 2006 Hemistä.

    Olen itse vain ollut luulossa että Hemissä on sama putkisto kuin muissaki bensatuplaputkisissa, SRT8 malleissa sitten saattaa olla eri putki.
     
  7. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    http://www.custom300cshop.co.uk/chrysler_300c_performanceparts.html

    eri näköinen paketti on tuolla myynnissä ja muutenkin. Kun vertaa hemi/3.5l

     
  8. GBS

    GBS 2nd gear

    Kyllä sen hemin putken ainakin 2,7L sai laitettua suht kivuttomasti aikanaan.
    Eikä muuten ollukkaa hemin. sehä oli riisselin putki.
    Mutta sillee sai pikkukoneeseen tuplatulot.
     
    Muokattu: 18.3.2016
  9. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    No niinpä näkkyy, 3.5:ssakin on siis hämyputki eli vasta takaa jaettu kahteen osaan kun Hemissä on rehellinen tuplaputki.

    Että ostelkaapa nyt 2.7/3.5 miehet multa noita Hemin putkia tallin nurkasta poies ja päivittäkää omanne edullisesti oikeille tuplaputkille ;) Charger R/T Hemi putki vapaana heti ja tuon nykysen 300C Hemin putki vapaana parin kolmen viikon sisään.

    ... Itse asiassa nuo 2.7 ja 3.5:t on näemmä vissii ainaki alkupään mallit vakiona ihan sooloputkella ulostulot, tainnut mulla jäädä ajatus edellisestä 2010 CRD:stä ku siinä oli tuplaputket että 3.5:ssakin olisi mutta ei näemmä ole.
     
    Muokattu: 18.3.2016
  10. apukuski

    apukuski Gearhead

    Joo se 3.5 putki tulee suunnilleen keskelle autoo kahtena jossa kuristettu 1 Toi Hemin putkisto pitäis siis mennä aika lailla heittämällä sinne.
    Mutta siis pitäis saada mallia millanen se riiputin kumi on siellä alla niin sais ostettua vastaavia. Kuvia ja/tai mittoja.

    Samalla kun putkiston vaihdan niin on myös ilmanotto tarkotus vaihtaa malliksi ColdAirIntake.
     
  11. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  12. Hai

    Hai Double Gearhead

  13. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    En ollutkaan

     
  14. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Kantsii sitten miettiä tuota millasen CAI:n laittaa. Kannattaa ottaa huomioon että noissa on jo vakiona ihan oikea CAI, se vain ei ole virtaavuudeltaan paras mahdollinen ratkaisu mutta sehän imee jo ilmaa auton ulkopuolelta sen suodatinkotelon kautta.

    Noita CAI ratkaisuja on monia, mutta suurin osa on sellaisia missä ilmansuodatin jää konetilaan, vähä paremmissa se ilmansuodatin on koitettu eristää siihen kuskin puolen nurkkaan niin että alkuperäisestä ilmanottoreiästä vetäisi kylmempää ilmaa koneeseen.

    Itse en usko että mistään muusta CAI:sta on mitään tehohyötyä muutakuin sellaisesta missä ilmansuodatin ei tule enää ollenkaan konetilan puolelle, eli putkisto vie sen läppärungolta joko lokasuojan sisään tai puskurin taakse. Eli tällaisen tyylinen:



    Muuntyyliset ei kyllä kovin paljoa voi lisätehoa tuoda, itse asiassa voi tehoa jopa tiputtaa. Ääntä toki saattaa saada mutta äänen lisäys ilman tehojen lisäystä tai jopa tehojen kustannuksella ei mielestäni ole vaihtoehto ;)

    PS. Ja toivottavasti oli vitsi tuo sähköinen ahdin, tuo ei kyllä muuta tee ku on tukkeena ilmanotossa ja tehot voivat pudota merkittävästikin :eek:
     
  15. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    PS. Ja toivottavasti oli vitsi tuo sähköinen ahdin, tuo ei kyllä muuta tee ku on tukkeena ilmanotossa ja tehot voivat pudota merkittävästikin :eek:[/QUOTE]

    Joo huumorilla heitin:p Tuo taitaa tukkia 70% ilmanoton:confused: Mutta kaitpa niitä joku ostaao_O
     
  16. apukuski

    apukuski Gearhead

    Näin oli meininki että sellanen CAI joka tosiaan tulee siitä alkuperäsestä boksista vielä alas eli filtteri tulee sinne etualakulmaan. Pitäis nyt saada vaan auto nosturille jossain että näkis ihan ensin että onko siellä pohjassa tarvittavat vasta riipukkeet tolle putkistolle ja sit niitä kumeja jostain.
    Tuossa oli veistety ne tuplaulostulot vasta takakontin alla ja sieltä saumasta petti.
     
  17. apukuski

    apukuski Gearhead

    Onko sulla noita riiputinkumeja irtaallaan niin että sais mallia millasia hankkia?
     
  18. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Ei kyllä valitettavasti ole, ainoat mitkä on, on autossa paikallaan.
     
  19. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

  20. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Ostin tommosen in tune 1000 diablon käytettynä 300c forumilta ja tuuppasin sen autoon kun yritän ladata autosta ohjelmaa tulee ilmoitus THE VEHICLE IS NOT SUPPORDET CONTACT DIABLOSPORT
    Tarkoittaako tuo että autossa on jo tune ohjelma sisässä vai onko myyjän väitteistä huolimatta naitettu johonkin autoon?
     

Kerro tästä muillekin!