Kokemuksia Chrysler 300C

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mikkoP, 9.6.2012.

  1. toyota...

    toyota... Gearhead

    Vika lähti pois ku latasin orginal Pack Upin, ja käytin akun johtoon irti. Asensin uusiksi ja nyt pelaa hienosti.
     
  2. ouzou

    ouzou Gearhead

    Onko Oulun alueella kettään jolla ois ohjelma kytkeä nuo päiväajovalot toimintaan?
     
  3. toyota...

    toyota... Gearhead

    [​IMG]
    Ootteko tähän tuuletin asetukseen jotain muuttanut? Siihen toiseen valikkoon vaihdoin 216/226f.
    [​IMG]
    Entäs tähän vaihdelaatikko kysymykseen?

    Talveksi varmaan vois laittaa mpg tunen...
     
  4. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Onnistuuko appcarilla? maksaa netistä 50e ja kaapeli 41e ainakin jeeppiin onnistui. Oulun wetterillä eivät päässeet muuttamaan 300c:n ohjelmaa
     
  5. päivystäjä

    päivystäjä 3rd gear

    Vaihdelaatikkoon tuo asetus päälle. Eroa kuin yöllä ja paivällä laatikko on stock asennolla hyvä tolla tunella tosi hyvä ja vaihteenvaihdot ei ole kaasupohjassa kuminauhamaisia.
    Ja lisää throtle boostia. Se ei lisää tehoa mutta herkkyyttä tulee lisää. Ja kun jollekkin lainaat autoa niin eivät osaa ajaa kun tarvi painaa kuin milli kaasua niin...:D
     
  6. toyota...

    toyota... Gearhead

    Niin siis tuo incresed asetus päälle? Joo kyllä se kivasti potkii NY :D

    Putkistoja saa kaupata jos löytyy, jopa vakioo, jos saa halvalla...
     
    Muokattu: 17.11.2018
    päivystäjä tykkää tästä.
  7. N1ko

    N1ko 3rd gear

    Päätin luopua SRT:stä ja jäi ylimääräiseksi alkuperäinen maski, tarvike 2-din soittimen/kojelaudan kehys, keskikonsolilaatikko kannella ja vaihdekepin kehyksellä ja Moparin alkuperäiset kattotelineet sedaniin.
    Meinasin vaihtaa soittimen nykyaikaiseen, niin sitä varten radion ja vaihdekepin kehykset kehykset, että voi teipata samalla värillä.
    Jos on tarvetta tavaroille pistä yv. 50€/kpl
     
  8. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Onko kukaan "mustannut " ajovalojen taustoja? Ajattelin puuhata sen samalla kun irroitan valojen "lasit" kiillotusta varten.

    Lähinnä sitä mietin, kun meinasin vetää rubber compilla ne ja sen päälle ryppymaali. Ryppymaali siksi, että olen sitä käyttänyt jo muuallekin ja tekee hyvän efektin. Kumimaali siksi, että "mustauksen" saa mahdollisesti irti, jos tulee katumapäälle. Onnistuukohan tuolla tavalla?
     
  9. toyota...

    toyota... Gearhead

    Meinaatko uunittaa lasit irti? Tarvis kans toinen umpio käyttää auki. Meillähän olis hyvä pestä ettei naarmuunnu?
     
  10. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Joo, mä en oo niin pitkällä vielä ajatuksessa, mutta oletan vahvasti, että se on samantapaisella massalla kiinni kuin Vollessa ja Audissa. Niistä lähti kun vähän lämmitti kuumailmapuhaltimella klipsujen irroituksen jälkeen ja varovasti alkoi raottelemaan lasia.

    Mä melkein pesisin ihan fairyliuoksella käsin ja pehmeällä sienellä, perään reilu huuhtelu. Kuivaamiseen paineilma ja hiustenkuivain ettei jää pisaroista jälkiä.
    Jos Xenonkoneikko ym. kiinni, niin tuo saattaa olla vähän haastava pesutapa.
     
    Muokattu: 22.11.2018
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Heijastimien pesun kanssa kannattaa aloittaa todella varovaisesti. -01 A6 orkkisumpioiden heijastimet kesti kiillottaa tahnalla, hyvät tuli. Sillä kokemuksella aloitin sitten kiillottamaan -03 Passatin orkkisumpioita, niihin ei kärsinyt kuin hipaista niin pinnoite lähti.
     
    elkamiina tykkää tästä.
  12. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    ja tosiaan siihen heijastimeen ei sitten saa koskea paljailla sormilla. En tiedä mitä se pinnoite on, mutta heijastimeen jää sormenjäljet, jotka on tosi vaikea saada pois.:D Suosittelen ohuita puuvillahanskoja, semmoisia wurth-malleja.

    Mulla lähti kanssa pinnoite -05 A4 audista spraypesuaineella, että heilahti. Sittemmin vedin nekin mustaksi. Siksi ajattelin, että mieto fairyseos voisi olla turvallinen.
     
    Muokattu: 22.11.2018
  13. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Mulla ois huippukuntoset Chrysler 300C Hemi tuplaputket joutilaana varastossa, myyn 150 eurolla noudettuna.
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Onkohan nuo avarammat kuin diisselin putki?
     
  15. toyota...

    toyota... Gearhead

  16. toyota...

    toyota... Gearhead

    [​IMG]
    Tuolta näkyy vähän märkyyttä, että voisi hikoilla jäähdytys nestettä. Onko o rengas vai millainen tiivistys? Saakohan irrotettua ilman imusarjan irroitusta?
     
  17. macman

    macman Gearhead

  18. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Etupäästä kuuluu kolahtelua kun ajelee töyssyissä/ painanteissa. Onko muita syyn aiheuttajia kuin ns. koiranluut sekä pitkittäisen vakaajatangon 2 kumipuslaa väljät kenties? Oletteko koiranluut hommanneet ihan kotimaasta vaiko esim. Rockautosta?
     
  19. elkamiina

    elkamiina Gearhead

    Puslat tuli tilattua jo aiemmin US-partsista, ei ollut sielläkään hinnan kiroissa ja on MOOGin polyuretaanipusla. Koiranluut sittemmin tilasin Rockautosta kun suomessa nipalliset vahvistetut maksoi setelirahaa ja ulkomailta alle puoleen hintaan kotiin tuotuna. Kolinat loppui itselläni siihen.
     
  20. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Samaa kattelin, et aikamoinen hintaero tulee Rockauton eduksi verrattuna kotimaisiin liikkeisiin. Uskaltaako takaiskunvaimentimet tilata samalla kertaa? Näkeekö iskunvaimentimen kyljestä oikean mallinumneron, jotta osaa tilata oikeanlaiset vai riittääkö tieto et ns. normaali vaimentimet, elikkä autossa ei ole nivomat iskareita. Usparts myy takaiskareita hintaan 100e/kpl. ja rocautossa alle puolet tuosta. Kannattaako myös yläkiinnike vaihtaa samalla vai onko turhaa? Riittääkö iskareista siis tieto et silmukka alhaalla ja tappi ylhäällä?
     

Kerro tästä muillekin!