kokemuksia dual tunnel ram imusarjasta???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rakkari, 26.7.2007.

  1. rakkari

    rakkari 3rd gear

    elikkäs iski semmonen perverssi ajatus jos laittais tohon buikkiin tommosen tunnel ram imarin sen mallin mis on kaksi nelikurkkusta kaasaria olis aika katuuskottavan näkönen kun pari mehustinta sojottais konepellin läpi, ja moottori olis chevyn 350 ränttätänttä nokalla, peltisarjoilla sun muilla hilavitkuttimilla eli onks jollain kokemusta kyseisen imusarjan toimivuudesta ihan katu liikenteessä vai onko pelkästään tarkotettu kiihdytyskisa tantereelle??? :eek:
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä tollasen saa toimimaan ihan hyvin ja tyhjäkäynninkin saa alle tonnin jos kone on muuten kunnossa. Korkeampi stallista turbiinia vaan lootaan ja ehkä sais peräruuvikin olla 3.5>. Mitään talousihmettä tollasella ei kuitenkaan saa :rotfl: .
     
  3. rakkari

    rakkari 3rd gear

    ainiin unohdin sanoa viel mosan jatkeena on 4vaihteinen manuaali lattia shifterillä ja tiheä perä et kakkosellakin voi ihan helposti lähteä paikoiltaan elikkä voiman siirron puolesta olis valmiudet.. :)
     
  4. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Jeah, mulla on Barracudassa tuommonen, ei ole ollu pahaa sanottavaa toistaiseksi, se on kyl tosi, että soppa maittaa, mut ei kai sullakaan ole tarkotus mitää talousihmettä siitä sevystä tehdä :)
     
  5. rakkari

    rakkari 3rd gear

    jees kiva tietää et toimi ihan liikentees olevas värkissä joo ja bensan kulutus on ihan toissijanen juttu sitähän saa mittarista lisää. :D :lol:
     
  6. Nippeman

    Nippeman 1st gear

  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Vaikkapa racers placesta.
     
  8. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Juu hyvin toimii myös kadulla, tosin hieman korimallista riippuen on hyvä ottaa huomioon, että jotain pientä saattaa tulla näkökenttään:
    [​IMG]
     
  9. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    hyvin tuo toimii kadulla, ei ole valittamista. tollasia suodattimia en vaan susoittele kellekkään. :mad:

    [​IMG]
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Noi on hyvät jos ryyppyläpät puuttuu tai kaasari muuten vaan virtaa liikaa.
     
  11. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Itse tein läppäscoopin joskus kauan sitten lasikuidusta,
    ][​IMG]

    muotti löytyy edelleen. Läppäakselin ja läpät koneistutin cnc;llä.

    Sisälle mahtuu 7" suodattimet ja scoopin kiinnitin putsarien päälliseen kahdella dzusilla.
     
  12. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Itsellä isolohkossa tunnelram ja 2x750 tuplapumput. Pahaa sanottavaa ei ole, muutakuin että aina hymyilyttää kun ajelee :D No, bensaa nyt menee mitä menee ja pihalle tuolta ei nää noilla putsareilla kunnolla. Käy 700rpm tyhjää ja moottorin toiminta kierroksilla on ihan uskomatonta. Jaksaa mennä myös 1000rpm--> normi hiljaisessa katuajossa hyvin.

    [​IMG]
     
  13. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Joskus 30 vuotta sitten Vauhdin Muailimassa...kenelläs tää on nykyään:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    ei mulla niitä superlooneja niissä enää ole, korvasin suodatinkankaalla. mutta vesisateella jos jää parkkiin niin pitää laittaa muovikassit päälle. :rotfl:
     
  15. max

    max Double Gearhead

    Varmaan tämän kaltaisesta patteristosta olis kysymys mikä pitäis tulla konepellin läpi kurkistamaan?

    Pro-Dominator sarja mikä on kyseessä,on rankanpuoleinen kadulle,mutta noiden kahden 450 cfm.kaasarin kanssa kokeilemisen arvoinen 350 kokoluokan moottorin kanssa.

    No jossain vaiheessa tuonkin toiminta selviää.Kaasareihin ei tarvitse kajota,koska pitäisivät olla suoraan laatikosta hyvin alueella.
    [​IMG]
     
  16. SauliS

    SauliS 1st gear

    Pornoa. Keep up the good work. Kyllä minäkin joskus vielä tuun järkiini ja vaihdan MANUAALI Letukkaan 8)
     
  17. kotr

    kotr 3rd gear

    eepäkö mopariin!!!
     

Kerro tästä muillekin!