Kokemuksia iCarsoft i900 GM vikakoodin lukijasta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja chevytb02, 16.12.2016.

 1. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Kattelin tuolta ebbaysta tollasta iCarsoft i900 gm obdII skanneria 2002 chevy trailblazerin tulevia huoltoja/korjauksia silmälläpitäen. Onko kellään kokemuksia tästä laitteesta vai löytyisikö täältä kotimaasta vastaavaa skanneria. Kovin laitevalmistaja lupaa laiteen lukevan moottorin ohjausta, absia, airbagia, vaihteistoa, livedataa ja kaikenlaista muuta kivaa usa gm autoille '96-2015.
   
 2. 59Kingswood

  59Kingswood Gearhead

  Hommasin tollasen ihan kotimaasta (elekma) n. 1, 5 vuotta sitten. Hyvinkin asiallinen kampe ja näkee paljon hyvin turhaakin tietoa. (mm. faijalla olleessa -03 transsportissa oli soitettu cd-levyä hiukan päälle 300 tuntia...)Mielestäni ihan järkevä hankinta,kun pääsee lukeen air bag/abs koodit ja anturiarvot, joita yleistesterillä ei noista näe
   
 3. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Kiitos tiedosta, taidanpi tilata sellasen sitten elekmasta.
   

Kerro tästä muillekin!