Kokemusta Cadillac 390cid koneen osista / eBay?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja EVO X, 21.2.2010.

  1. EVO X

    EVO X Gearhead

    Onko kellään kokemusta Cadillacin moottorin varaosien laadusta joita kaupitellaan eBayssa?

    esim.

    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cadillac ... 2ea297d9ce

    Omat roippeet meni viime viikolla hiomolle, ja sieltä nyt sitten kerrotaan mitä pitää uusia. Ainakin ylikokomännät + renkaat, tiivisteet, työntötangot, laakerit, jouset, nokka?, venttiilit? jne

    Laadukas, sopuhintainen paketti olis haussa, konetta ei viritetä, joten kestävyys stanuluokkaa.. kunhan ei tarttis ekan sadan kilsan jälkeen avata..
     
  2. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    kysy ruotsista www.tamotor.se sieltä olen joitakin osia tilannu ja aina on ollu oikeat ja hyvät osat.
     
  3. EVO X

    EVO X Gearhead

    TA on tuttu paikka, en vaan viitsi maksaa osista skandinaavia lisää jos saan ne samat osat suoraan jenkeistä edullisimmin.

    Niin ja kyseessähän oli siis juuri näiden eBayssä myytävien osien kokemuksista, tiedän kyllä mistä niitä saa suomesta/ruotsista ja muualta tästä lähempääkin, mutta kiitos nyt kumminkin.
     
  4. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    anteeksi en tiennyt että vaan ameriikasta tulevat osat kelpaa :p
     
  5. CDV62

    CDV62 Gearhead

    Kyllä noi omassa -62' on hyvin pyörinyt, tai oma setti tuli maddogilta ebaystä. Samaa kamaa se varmaan on. Valkoisissa pahvilaatikoissa ilman tuotemerkkejä. Taiwan ja China niissä taisi lukea suurimmassa osassa. Männät ainakin oli parin gramman sisään saman painoisia. Keinuvivuissa tosin oli valun pinnassa huokoisia. Maddog lupasi lähettää tilalle uudet mutta niitä ei sitten koskaan tullut.
    Falconilta tilasin viime talvena Iskyn nokan ja homma toimi niillä hyvin.
     
  6. B 50

    B 50 Gearhead

    Maddog vaihtoi nimensä Falcon globaliksi muutama vuosi sitten. Ei mulla ainakaan tavarassa(Buick, Chevy) valittamista ole ollu.
     
  7. EVO X

    EVO X Gearhead

    Ok, kiitoksia

    Pitää nyt vaan saada hiomolta tiedot minkäkokoista palikkaa sitä aletaan tilailemaan.
     

Kerro tästä muillekin!