Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Miten nuorempaa sukupolvea sitten saisi kiinnostumaan jenkeistä tai ylipäätänsä autoista? Onko sitten ennakkoluulot todella niin pahat etteivät uskalla ostaa, vai ovatko hinnat liian korkealla. Toisaalta kun katsoo lukion ja amiksen pihoja niin onhan siellä paljon kalliita autoja, vaikka jenkkejä siellä ei taida olla yleensä lainkaan. Vuoden sisällä kuitenkin ollut 2000-luvun Ford Mustang sekä pari amerikkalaisella merkillä varustettua autoa eli 2000-luvun Chrysler 300 ja Dodge Avenger.
    Tuleeko niitä uusia jenkkien kannattajia nykypäivänä ikinä, vai onko ne aina niitä joiden vanhemmilla on ollut jenkki? En mä ainakaan tiedä ketään nuorempaa, jolla se jenkin valinta ei olisi periytynyt. Uskon kuitenkin että suurin osa esim. 80-90-luvun jenkkiharrastajien lapsista alkaa olemaan ajokortti iässä, jolloin uusia jenkki autoilijoita tulisi.:) Toivottavasti ne jenkit sitten elämäntapana periytyvät monella, vai voiko olla niin että ostavatkin jonkin muun.:confused:
     
  2. grantorino

    grantorino Gearhead

    Onpa uskottavaa 17 vuotiaan kirjoitusta, ei oikein mene läpi.
     
  3. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Mikä siinä ei ole uskottavaa?o_O Olisitko niellyt koko paskan, jos nimimerkissä lukisi "50-vuotias".
     
    juko7 ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  4. grantorino

    grantorino Gearhead

    Olishan tuo paljon uskottavampaa, jos nimimerkissä lukis vaikka Kaarne 80v.
     
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ei tätä sontaa taas...
     
    Gary Grand, kuutio ja Inlinee tykkäävät tästä.
  6. kuutio

    kuutio Gearhead

    Ei nyt sammuteta nuorta intoa.. pienet jonkun mielestä "ylilyönti" kommentit kuuluu nuoruuteen
     
    DX ja redneck1 tykkäävät tästä.
  7. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    Niin, saattaa nuori harrastajan alku jopa ahdistua. Hänhän on oman väittämänsä mukaan juuri siinä iässä missä joka kolmas nuori mies ei pärjää esim armeijassa kun ahdistaa.

    [​IMG]
     
  8. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Niin tää oli eri kaveri, kun se yks sankari, joka ajoi Vanilla poliiseja karkuun Konalasta Lahdenväylälle samalla kuvaten videota nettiin? Siitä on joku 2 kuukautta aikaa.
     
  10. redneck1

    redneck1 Gearhead

  11. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Toisinaan tulee mieleen että miksi nuoret ei tule OD:lle tai aloita jenkkiharrastusta. Ehkä grantorinon vastaukset sekä taannoinen vastaanottoni OD:lle on esimerkki siitä. Jos joku ei sitä tiedä niin vastaanotto oli kyllä aika hurja, mutta siitä huolimatta edelleen täällä olen.
     
    DX, kuutio, Zejk1 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ei oo kyllä tarkotuskaan, tällä tsätillä on hyvin vähän tekemistä minkään moottoriharrastuksen kanssa, pelkää googlettajaa koko sakki mutta sullakin on oikeus mielipiteesi joten ime sitä.
     
  13. 68SS

    68SS 1st gear

    Tulipahan sohastua ampiaispesää? Ihmettelen vaan kun 68-70 valmiita chargereita saa 17t vaikka pelkkä tekniikka tuon hinta, ja matching number gtxiä myynnissä 40t, vaikka projektiin saa kulumaan 2t h työtä heittämällä osien hinnasta puhumattakaan jne.. Onko se sitten vaan Suomen yleinen paska ostovoima vai eikö ole kiinnostusta näihin kellään... Nuorille nyt ainakin ongelma on lähtöhinta halutumpiin malleihin ja raadon jos ostat niin pitäs si olla tilat missä tekee. Onneksi on tilat ja tekemällä oppii. Eipä sillä että täällä kyllä ois mahollista kellään teetättääkkään, verottaja pitää siitä huolen. Sitä vaan että helpommalla pääsis ku ostas valmiin...
     
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Just kattelin somesta, kun Seven Mod (Tampere) oli laittanut hallista kuvaa. Tila loppuu kesken ja lisää entisöintävää / muokattavaa / rakennettavaa on jonossa. Japanialaista, eurooppalaista ja amerikkalaista rautaa näyttäis seisoa pöjöttävän sulassa sovussa.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 19.2.2020
    sleepercooler, redneck1 ja pantera tykkäävät tästä.
  15. 68SS

    68SS 1st gear

    Oho paljonkohan velottavat tunnilta tuolla ihan noin mielenkiinnosta... Jos vaan auton käypä myyntihinta 40t ja peltitöitä tehtävä 1000 h niin voipi tulla hintaa enemmän kun arvaakaan. Ymmärrän tietty jos auton historian takia haluaa teetättää, mutta ei tuonne mitätahansa raatoa viitsi viedä varmastikkaan. Mutta jos varaa tuonnekkin viiä niin miksi ei osta pois kuleksimasta näitä 40t läpikäytyjä autoi. Tai sitten nämä myynnissä olevat ovat "läpikäytyjä", mutta ite olen ymmärtänyt että ruostetta ei löydy mistään ja tekniikka pelaa. Sellaseen saa vaan palaa tuhottomasti aikaa, tietty ammattilainen tekee hieman nopeampaa tahtia... Mutta tuo kuvahan vaikutta positiiviselta että Suomessa kannattaa jotain sentään edes yrittää ja tehä :odbiggrin:
     
    Muokattu: 19.2.2020
  16. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

  17. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Missä missä missä?!
     
    kuutio ja malvasto tykkäävät tästä.
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Harrasteautotyöt 55€/tunti
    Muut työt 65€/tunti
    Maalaustyöt 125€/tunti

    http://www.sevenmod.fi/

    [​IMG]
     
    kimmok2014, mopo-ukko ja leivonharri tykkäävät tästä.
  19. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    ISO peukku kun hinnat selkeästi esillä eikä mitään soita meille niin arvotaan shittii!
     
    Lowry ja malvasto tykkäävät tästä.
  20. 68SS

    68SS 1st gear

    Työkaverin tuttu oli löytäny ku jollekki akalle jääny avioeron jälkee auto ja halus pois käsistä. Siinä tais olla joku kisasempi tekniikkaki 5t laatikot jne, mahto ukkoa lievästi vituttaa. Mutta tämä esimerkki nyt olikin vähän mallia oikea paikka oikea aika ...
     

Kerro tästä muillekin!