Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. golden rocket

  golden rocket Gearhead


  meitä on moneksi..
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  No ei pahemmi.

  Rusan shelli iltasi o semmone teinihelvetti et oksat pois. Positiivisena puolena se et autot ylipäänsä silti kiinnostaa, ei o menetetty sukupolvi.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 5. 1320

  1320 Gearhead

  Teknoshelli on kyllä aika ankea paikka, aina täynnä jotain pilalle madallettuja pöristimiä, harvemmin siellä mitään nähtävää on. Olen koittanut välttää siellä käymistä, mut joskus joutuu kaverien mukana poikkeamaan, tai joskus on poikettu siinä kusella kun muut huoltikset ei ole enää auki. Illalla voi olla hankala saada autoa parkkiin kun piha on täynnä muovikinnereitä ja auton mentäviä parkkipaikkoja ei juuri ole...

  Jos kahvia tarttee saada, niin ajelen mielummin vaikka Kehäkessalle tai Tikkurilan Shellille...
   
 6. 4337

  4337 1st gear

  Nuo nykynuoret elävät tätä päivää,me menneisyyttä.Jatkakaamme valitsemallame tiellä.
   
  Stang_81, simeoni, Jori85 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Vaatii poikkeuksellista lahjakkuutta, että tuollaisen pökkäämisen jälkeen 8 ihmistä viedään sairaalaan... Todennäköisempää olisi jos ne kaikki seisoi rivissä keskellä tietä johon autoilijat tähtäsi ja törmäsi, vai istuiko nämä tulevaisuuden toivot kolarin sattuessa näiden autojen konepelleillä...? Olen joskus ollut todistamassa ihmisen kehityksen kannalta erikoista ilmiötä, eli sitä että ihmiselle on tapahtunut kehitystaantuma. Eli henkilö on ollut 10 vuotiaana paljon fiksumpi kuin 18 vuotiaana... Näitä uutisartikkeleita kun lukee, niin ilmeisesti kyse ei ole ollut yksittäistapauksesta.
   
  Muokattu: 29.6.2020
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Olen melko varma että Albert Einsteinilla oli tuntumaa asiaan kun hän lausui näin ”Kaksi asiaa ovat äärettömiä: Universumi ja ihmisen tyhmyys. Universumista en ole kuitenkaan täysin varma.”
   
  kma68 tykkää tästä.
 9. simeoni

  simeoni Gearhead

  Kyllä itse ainakin haluaisin tuollaisen jälkeen sairaalaan kuvattavaksi ja tutkimuksiin, sen verran äkkiä on liike muuttanut suuntaa.
   
 10. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Juu, näyttää olevan tätä päivää, että ei yhtään kunnioiteta muita. Ei edes toisia autoilijoita.
  Tuolla on piha välillä niin tukossa, ettei pääse pois, kun joku idiootti jättää autonsa kulkuväylälle. "siihen kaverin viereen"

  Aiemmin kävin siellä usein, mutta nykyään mennyt ihan älyttömäksi se parkkeeraus.
   
  Muokattu: 30.6.2020
  Desoto57 tykkää tästä.
 11. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Harrastus ei lopu, se vain muuttaa muotoaan. Nuoret harrastaa aina mikä heitä kiinnostaa, yllättävän sopurahalla saa aika suorituskykyisiä eurokinnereitä. Samalla rahalla ei kummoista amerikkalaista hanki.
   
 12. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Tuleepa mieleeni takavuosina, kun asuttiin vielä länsinaapurin puolella. Rouva joutui työreissulla kolariin ja tietty niska teki "ruoskanisku-liikettä" ja aivan juntturassa. Ruotsinmaalla lääkäri vain heilutteli sormia rouvan silmien edessä ja kyseli "montako sormea näkyy", kuvauksiin tai tutkimuksiin ei päässyt.

  Ratkaisu: otettiin lennot Turkuun ja omalla kustannuksella hartia-niska-pään magneettikuvaukseen.

  Tarinan idea...ei sen paremmin, paitsi että olkaamme tyytyväisiä, että Suomessa sentään (vielä) pääsee tutkimuksiin ja suht edukkaasti. Jopa kansankodissa tämä ei ole mikään itsestäänselvyys.

  -JJ-
   
  Desoto57 ja Norri tykkäävät tästä.
 13. Hai

  Hai Double Gearhead

  Se on tätä. Amerikan malliin.
   
 14. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Melkoisen villiä menoa.
   
 15. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Melkoisen typerää menoa. Onko toi joku harrastus noilla mennä tonne donitseja pyörittävien autojen väliin odottamaan että osuu? Ja se saa parhaat aplodit joka lentää pisimmälle? o_O
   
  Desoto57 tykkää tästä.
 16. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Modernia härkätaistelua?
   
 17. BigOJS

  BigOJS 3rd gear

  No nyt taitaa olla takavuosista aikaa. Voin henkilökohtaisesta kokemuksesta kertoa useampiakin tarinoita Suomalaisen ja Ruotsalaisen terveydenhoidon eroista. Toivon sydämeni pohjasta, että jos sairastun niin sairastun täällä Tukholmassa.
   
 18. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Tosta sai semmosen käsityksen että ruotsissa käytiin julkisella ja suomessa mentiin yksityiselle, ei ihme jos sai suomessa parempaa palvelua. Jos olisitte suomessakin mennyt terveyskeskukseen niin olisitte varmaan vieläkin siellä odotushuoneessa odottamassa buranareseptiä
   
  jarkko359 tykkää tästä.
 19. simeoni

  simeoni Gearhead

  Hmmm, oma kokemus taas on että jouduin kuorma-autolla onnettomuuteen ja lanssi vei terveyskeskukseen. Lääkäri tutki, mustelmien ja lihaskipujen lisäksi ei löytynyt muuta. Lekuri vaati että ehdottomasti täytyy kuitenkin mennä vielä kuvattavaksi, no magneetissa ei käyty mutta alaselkä ja lantio röntgenkuvattiin ja lääkäri tutki päällisin puolin, lisäksi olin muutaman tunnin tarkkailussa. Ihan vakavissaan otettiin kyllä..
   

Kerro tästä muillekin!