Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Aika jännä ja aika tuntuu olevan nyt jännää.

  Mut kiwaa oli tänään eskari- ja alakouluikäisen muksujen (prinssi ja prinsessa) kanssa käydä siipiautoilemassa ja ihailemassa kauniita maisemia. Ei tarttenut pakottaa mukaan.
   
 2. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Naukkis, SK-, 1purehell ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Forssassa ainakin harrastus on palaamassa samaan, kuin Jenkeissä 50-luvun alussa..:cool: (kiitos hippien ja kukkahattujen)

  Yökiihdyttelijät ovat alkaneet ottaa jo liikaa vapauksia – Forssan poliisi joutui poistamaan laittomia tiesulkuja

  Forssassa autoilla kiihdyttelevät ovat järjestäneet viime aikoina laittomia tiesulkuja. Teitä on suljettu ajamalla autoja katuosuuden molempiin päihin, jotta normaali liikenne ei pääse kadulle. Poliisi on joutunut purkamaan sulkuja.

  Kiihdyttelijät ovat viime päivinä sulkeneet katuja Forssassa autonkumien polttamista ja kiihdyttelyä varten. Suljettuna on ollut Forssan Prisman takana kulkeva Lyseokatu ja entiselle aikuiskoulutuskeskukselle menevä Perkiöntie.

  Myös Rovaniemen poliisi on ollut huolissaan viime aikojen mopo- ja automiiteistä.

  Kiihdyttelijät kokoontuvat Forssassa öisin tietyille paikoille polttamaan autojensa renkaita. Forssassa teitä on suljettu ajamalla autoja katuosuuden molempiin päihin, jotta normaali liikenne ei pääse kadulle. Tällöin kiihdytysajoja voidaan vetää rauhassa.

  Kiihdyttäjät eivät ole aivan nuorimmasta päästä. Vanhempi konstaapeli Mika Penttilä kertoo, että he ovat iältään 18–35-vuotiaita.

  Penttilä muistuttaa, että autoilijat ovat ottaneet aivan liikaa vapauksia, kun he ovat ryhtyneet sulkemaan yleisiä teitä ja katuja.

  Öinen kiihdytyskaista on myös esimerkiksi Turuntie

  Forssassa keskustan alueella meno on yöaikaan äitynyt villiksi. Mopojen ja autojen öinen meteli häiritsee asukkaita esimerkiksi Turuntien ja Kartanonkadun varrella, kun trimmatut autot ja mopot ilman pakoputkia rynnivät paikoissa, joissa nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa.

  Forssan Prisman piha-alueilla autoja on kiihdytelty jo pitkään. Merkkejä tästä ovat palaneiden kumien jäljet asfaltissa ja törmäilyjen jäljiltä vääntyneet valotolpat.
  Autoilijat ovat Forssan seudulla innostuneet myös järjestämään miittejä. Niissä kokoonnutaan ajokeiden kanssa tiettyyn paikkaan, ja sen jälkeen ajetaan letkassa ympäri Lounais-Hämettä.

  Viime viikonloppuiseen miittiin osallistui arviolta 300–400 ajoneuvoa. Meno oli ajoittain hurjaa, kerrotaan Forssan poliisista. Ajokorttinsa on Forssassa menettänyt jo moni nuori.

  Miitteihin osallistuvat järjestävät laittomia kiitoratoja

  Forssan suuret kokoontumisajot vetävät ajoneuvojen kiihdyttelijöitä pitkien matkojen päästä. Suosittuja kokoontumispaikkoja autojen ja moottoripyörien miiteille ovat esimerkiksi Humppilan kauppakeskuksen piha-alueet ja Forssan Prisman parkkialue. Osallistujia virtaa Forssaan satojen kilometrienkin päästä, muun muassa Uudeltamaalta ja Pirkanmaalta.

  Hämeen poliisin ylikonstaapelin Ari Pinomäen mukaan ilkeä lieveilmiö kokoontumisissa on, että miittien keskelle jätetään avoimia kiitoratoja. Niitä pitkin autoilijat ja moottoripyöräilijät vetävät laittomia kiihdytyskisoja muiden katsellessa ja kuvatessa. Miiteissä poltetaan kunnolla autojen kumeja, ja mootoripyöräilijät esittelevät stunttitemppuja.

  Ajajat voidaan määrätä sakkoihin tai ajokieltoon. Tapa levisi viime vuonna Kanta-Hämeeseen Pohjois-Suomesta, kertoo Ari Pinomäki.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Taitaa olla niin että Darwinin teorian mukaan vahvimmat selviää.
   
 5. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Nuorethan on kautta aikain kapinoineet ja ottaneet omalla tavallaan kantaa asioihin....teoin ei sanoin niinkuin poliitikot....
   

Kerro tästä muillekin!