Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    [QUOTE="Aulis Hämeenkorpi, post: 3837695, member: 159470

    Venäläinen auto. En tiennytkään että venäjällä tehdään autoja. Ne on kulkuneuvoja ja ei näy Etelä-pohjalaisessa katukuvassa ja jos näkyy niin kaikki tietää että käyttäjä on umpi homo viherpiipertäjä tai umpiryssä/kommunisti, joku oman elämänsä aarne saarinen[/QUOTE]

    Tämä oli tiedossa kun joitakin vuosia sitte kävimmä Seinäjoen swapissa laina Samaralla, pysäköinti-alueella toistimme kuuluvalla äänellä jokaiselle vastaantulijalle ja muille paikalla olleille että "EI RISTUS OLE MEIDÄN AUTO", näin koitimme välttää lainauksessa mainitun meihin kohdistuneen epäluulon.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Eipä noilla tosissaan Ruotsiin karkaajilla taida kummoinen taisteluarvo olla, miinanpolkijoillekaan kun ei ole käyttöä kuin hyökkäyssodassa. Menkööt ennemmin Ruotsiin, kuin yhteistoimintaan vihulaisen kanssa. Se on se porukka, joka pääsisi oikeasti nauttimaan halvasta bensasta ja muusta mukavasta Putinistanin vapauttamana.

    Ukki oli kommunisti ja aikoinaan Samaran tullessa markkinoille kiinnostui kovasti. Kävi sellaista kokeilemassa, ja osti Sunnyn. Rajansa kaikella. :D
     
  3. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Oikeudenmukaisuuden nimissä niitä etälaukaistavia miinankorvikkeita laukomaan pitäisi laittaa niitä poliitikkoja jotka änkesivät Ottawan sopimukseen ja jotka kannattivat kaksoiskansalaisuutta sellaisten maiden kanssa joissa se ei ole mahdollinen. Samoin etulinjaan pitäisi laittaa muutenkin niitä poliitikkoja jotka ovat muutenkin kannattaneet isoja leikkauksia puolustusbudjettiin. Tosin tuskin heistä siellä mitään hyötyä olisi mutta vähemmän surettaisi kun heitä tulisi kotiin jalat oikosenaan eikä nuoria miehiä. Jussi Halla-aho ei ole käynyt armeijaa mutta hänestä on varmasti ollut hyötyä Suomen turvallisuudelle enemmän kuin sadasta keskivertopoliitikosta yhteensä. Ei ollut Elisabeth Rehnkään käynyt ja hänen puolustusministerikaudellaan saatiin Hornetit ja muita parannuksia vaikka oli lama-aika.
     
  4. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Moikka trollercam
     
  5. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Tiedä voiko harrasteajoneuvon tai käyttöpäristimen kotimaasta päätellä omistajansa poliittista suuntautuneisuutta miten tarkasti kun aikoinaan Fiat saattoi olla Zastava,Neckar tai Seat tai vaikkapa tämä VW tuote olla nykyään tehty Saksan sijaan ex itäblokissa,ählämimaassa tai USA:ssa saati lisenssituotteet ,monikansalliset tai yhteistyön hedelmät kautta aikain jolloin omenapiirakka Chevy voikin olla Koreassa tehty siinä kuin Kanadassa tai vaikka Meksikossa ja vaikkapa GM tekniikkaa venäläisessäkin autossa.
    VW ajaja on siis natsi kuten munuaismaskisen,salamalogon ja tähtikeulaisen omistaja...ok mikäs siinä.
    Onko Ranskassa tehty Chrysler alias Simca tai Talbot Horizon niinkuin mikä kun Dodge/Plymareina usassa myytiin tai Mitsu Sapporoja Challengereina ja brittikostajia Plymoutheina jne...hmmm.

    No miten vain ja päätelkööt kukin miten lystää mutta mites vaikka minä kun on 1 Saksalaismerkkinen UK tuote,1 Neuvostoliittolainen,1 Italo,2 Japanilaista ja 1 USA tuote ja pihassa seisoo 1 Ranskatarkin?
    Ehkäpä olen Eu vastainen fasistihenkinen piilokommunisti joka näyttelee tai uskottelee itselleenkin olevansa kunnon kapitalisti mutta yrittää pikkasen pehmentää kulttuurishokkia ranskattarella joka kylläkin vahvasti vasemmistolainen maa mutta mites tuohon Japanin saa sotkettua aatteena ?
    Oisko tämä sitten liikenteessä uhkarohkea itsemurhapommittaja "tora tora tora"?

    Mun mielestä ja itse koettuna ne vaarallisimmat täyskahjot ajaa bemareilla ja audeilla nykyliikenteessä känny toisessa kädessä ja aivot toisessa eli käsi munissa.

    Eikö se oo pääasia että tykkää ruuvata vanhoja romuja raudan väristä riipumatta harrasteissa,häh?

    Vielä 80 luvulla maailmankuva kylläkin oli vahvasti myös automerkeissä,toisaalta eipä tänne itäkalustoa tuotu enää vuosikymmeniin niissä määrin jotta niillä käyttöautoillaan vaikka haluaisikin.
    itä Samaroitakin muuten tehtiin Uudessakaupungissa:oops: ja niitä länsi Horizonttejakin mutta mahtoko niiden ostajat olla isänmaallisia sen auton valmistusmaan vai alkuperäismallin mukaan?

    Ehkä jonkinmoinen itä länsi maaottelu olikin mutta raha monesti ratkaisi millä kukin ajoi suomessa ,niin se nykyäänkin sillä erotuksella että nyt kysytään itä länsi sijaan onko mittariruuvattu saksantuonti vai suomi auto tarkistettavan historian kera?
     
    Muokattu: 28.2.2022
    Inlinee ja vanilla tykkäävät tästä.
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Aulis hei MÄ oon syntyny LAPUALLA ja asun LAPUALLA! EN ole tietääkseni HOMO (kolme kersaa akan kans) en viherryspiipertäjä (parikymmentä bensakoneellista autoa pihassa) en umpiryssä (en oo edes käyny venäjällä) en kommunisti (Lapuanliikke rules) Joten ny Aulis ampui omaan jalkaansa :p:p:p . Reilu 20000km on mun UAZ AUTO kiertänyt pohojanmaan Ai TARKENNETAAN ETELÄ-POHOJANMAAN teitä. Sulla on ihan höpöt jutut :D:D:D Kohta saadaan myös mun GAZ66 AUTO Etelä-pohojalaasten ihailtavaksi :):)
     
    isalmela, Rebel_1996, Dataviilaaja ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Meillähän tullut paljon miespuolisia sotatieteiden asiantuntijoita arabimaista (club-M). He voisivat toimia "asiantuntijoina" ajamalla jenkkiautolla (mm Chrysler Neon / Chevrolet Calos) etulinjan minakentillä Suomelle kiitollisena saamistaan ilmaisista tukiaisista tileilleen.
     
    Muokattu: 28.2.2022
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Seuratkaa sisäministerin naamanvääntelyä tv-haastatteluissa. Ottaa häntä selkeästi syämmen päälle kun nyt on tulossa naisia ja lapsia eikä toyboy kamaa. Ja ovatten vielä valkoihoisia.
     
  9. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Aikas pitkälle on etääntynyt tämä keskustelu autoharrastuksesta.
     
    Isamu tykkää tästä.
  10. tapsah

    tapsah 2nd gear

    joo, ei oo sitä värinää näissä mitä bidee tunsi kun muti"#n näki.
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Se oliskin liian näppärää jos foorumilla olis alue yleiselle keskustelulle.
     
    JYR ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  12. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Suomi24 ja öyhöttäjäfoorumit suorastaan odottaa teitä! Hommaforum.
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Ei ole olemassa kuin asiallista keskustelua autoista ja kaikki muu on kuunatsiöyhötystä. Näin se menee.
     
  14. karra

    karra Double Gearhead

    Itse asiassa piti kommentoida jo viime vkl että putler näkee kuunatseja. Pitäs kertoa sille että ne on suomalaisten tietokoneella tekemiä.
     
    JYR tykkää tästä.
  15. Taitaa Putinilla olla pienimuotoista ongelmaa muutenkin pääkuupan kanssa. Tulee mieleen
    tämä leffa:

    [​IMG]
     
  16. max

    max Double Gearhead

    Ei se Putin ole ainoa jolla on rasvaa hihnassa.
    Niinistö ja Marin diskuteeraavat ja jahkaavat kun pitäis sanoa niinkuin asiat ovat(väistelevät NATO kantaansa).
    Kyllä elää suomettuminen vielä aivan vitun vahvassa.
     
    Muokattu: 1.3.2022
    Seevu ja Isamu tykkäävät tästä.
  17. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Tai jos hyvin käy, kyse on tsuhnien maskirovkasta. Julkisesti tehdään sitä, mitä tsuhnien yleensä tiedetään tekevän. Toivotaan parasta.
     
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Avatkaa vaikka vo@vo topic ja jauhakaa siellä ☆utin tarinoitanne nyt kun ihan sama minkä aiheen avaa niin samaa pas#₩ jauhetaan.
     
    kad_boost ja Isamu tykkäävät tästä.
  19. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kannatan!!

    Pysyisi autoaiheiset jokseenkin selattavana niin omassa ketjussaan voisi taivastella Putinia.
     
    kad_boost ja Pannu H-D tykkäävät tästä.
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Öyhötys voisi pysyä "hommafoorumilla". Täältä on käännytetty melkoinen joukko niitä, joille foorumi oli ajoneuvoihin liittyvää. Kellarin puolella näyttää pysyvän paremmin järjestys. Semmosia trollercameja osa täällä, joilta ei tule muuta kuin sitä yhtä jankutusta koko ajan.
     
    Harri S ja Isamu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!