Koko harrastuksen tulevaisuus...huono?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Cocco Bill, 15.12.2018.

 1. Sama täällä Hesassa asuvalle 6 kymppiselle ilman rallia kyllä.:)
   
 2. mopo-ukko

  mopo-ukko 3rd gear

  Ei jaksa enää huvin vuoksi ajella kun saa työn puolesta sitäkin herkkua riittävästi.Varsinaista harraste autoa mulla ei ole enää ollenkaan,STS -05 on käyttöautona,sitäkin saa jo tosin välillä harrastaa.Oikein kun tekee mieli pistää elämä risaseksi saatan avattaren laitteella käydä pikku lenkin heittämässä.Kohta 60 mittarissa ja kroppa paskana niin sekin jo vähentää osaltaan vähän kaikkea tekemistä ja suunnaton laiskuus kaiken lisäksi,taidan siirtyä kokonaan netti harrastajaksi.
   
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Jäi sanomatta, että mun ei ole pakko ajaa oikein minnekään. Etätyöt ja kauppaan 100metriä.
   
 4. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  80/90-lukujen vaihteessa täällä pyöri silloin jotain 5-6-kymppinen patu avojenkillä aina samoja reittejä pillurallittelevan nuorison kanssa. Kyllä sitä moni vähän vinosti katseli ja juttuja liikkui - tiedä sitten todenperäisyydestä. Toisaalta siinä oli hienoltakin vaikuttavat puolensa, kun siihen aikaan muut sen ikäiset lähinnä vietti iltansa Kauniita ja Rohkeita katsellen.

  Oli ne hienoa aikoja muutenkin. Turpasauna snagarijonossa oli enemmän sääntö kuin poikkeus, ja kerrankin kylälle eksyneiltä naapurikaupunkilaiselta nuorisoporukalta paikalliset hakkasi auton tuhannen paskaksi. Tänne ei tartte tulla meidän muijia vikittelemään, perkele.
   
 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mä olen huolella yli 60 ja moni asia on jo lakannut kiinnostamasta vähän tai ihan kokonaan, mut vielä mä osuuteni bensan hävityksestä jaksan hoitaa. Chen moottoripyöräpäiväkirjan innoittamana ajeltiin rouvan kanssa kaksi päällä jo keskinkertaisesti patinoituneen ja ei niin reissupyöräksi luodun motskarin kera, manner halki ja takaisin. Melkein koko lomakuukausi oltiin reissussa. Oli harvinaisen kuiva loma kahdessakin mielessä. Sade kasteli vain kerran ja …

  Piristykää!
   
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Reissaaminen kyllä maistuu.
   
 7. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 8. litres

  litres 3rd gear

  Joo juu, nyt ei liiku mikään myynnilisesti...homma jumissa , tuttu autojobbari
  parku samaa asiaa, ns hieman alle 10000 japsi/euro vekottimet likkuu jollain
  tapaa.
   
 9. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Kattoo ihan tavan käytettyjen pyyntejä, ei ihme ettei kalusto liiku. Tavis kansan karvalakki nipponit, joiden ikä on suunnilleen kymmenen vuotta, jos on joku tolkullinen kilometrimäärä, hinnat pyörii 6k€ ylöspäin. Sama pikkuautoissa. Muutaman vuoden vanhat autot on melkein uusien hintaisia. Joten oli oikeasti koomista, kun vuoden vanhan pikkuauton sai samaan rahaan kuin useamman vuoden vanhan vastaavan, tosin huomattavan paljon vähemmän ajettuna.
   

Kerro tästä muillekin!