Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    -79 Corvetilla kaupan pihassa, hampaaton laitapuolenkulkija kysyy: "Onko tuo wolkkkari?? varmasti on, laitettu lasikuitukori päälle, mää oon kato ollu tehtaassa töissä jossa tehtiin autonkoreja lasikuidusta" Ei ei kyllä tää on ihan oikea Cervoletti! "ei helevetti oo" juu eikun Cervoletti :)
     
  2. Got hemi

    Got hemi 1st gear

    Joo tämä kytkimen puuttuminen tuntuu olevan ongelma... Äidille kun opastin, miten automaatilla ajetaan, kun se tarvitsi lainaan autoa... Kysyi, että "miten vaihteet vaihdetaan ilman kytkintä?", jolloin päätin luopua koko hommasta ja hän hankki toisen auton lainaan
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    Kävin just huoltiksella ostamassa juotavaa ja jätin voortin pihalle käyntiin.Hiacekuski kassalla sitte alotti raflaavasti:Kyllä täytyy olla pieniruokasia noi amerikkalaiset ku kärsii jättää käymään pihalle.
    Alko vituttaa joten tuumasin lyhyesti että kyllä mulla lompsa pienen tyhjäkäynnin sietää, sitäpaitti köyhille tietysti kaikki on kallista.
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Toi on päinvastoin kun oma tapaus. Olen koittanut sivusilmällä etsiä äidilleni autoa jolla pääsisi liikkumaan, mutta sen taas nimenomaan PITÄISI olla automaatti, manuaalivaihteisia autoja olisi ennestäänkin muutamia, mutta ne ei käy kun äiti ei ole ikinä kytkimen käyttöön tottunut, aikoinaan ajeli Saab 95 2t:llä jossa oli vapaakytkin... ja sen jälkeen on vierähtänyt muutama vuosikymmen ilman ajamista, viime vuonna otti muutaman ajotunnin mutta nekin automaatilla, joten sellainen on nyt haussa. Tosin tuskin äiteelle mitään jenkkiautoa hankin, vaikka aluksi Neonia meinasin, mutta tällä hetkellä ehkä joku Hondajazz tms voisi olla parempi ja näppärämpi kun pitäisi olla kuulemma vielä pieni. Tai sitten hommataan 2-paikkainen Smart... eikös nekin automaatilla ole...
     
  5. Make.S

    Make.S Gearhead

    Meillä päin näin.
    Naapurin yksihuoltajarouva kehasi mun juuri kilvet saanut novaa, että kuinka on hieno auto.
    No tottakai minä sillä omalle rouvalle rehvastelemaan, kuinka yh:t meikälle "läppää" heittää.
    Rouva oli ihmeissään, muutama päivä aikaisemmin tää yh oli kertonut kuinka se on selvinnyt koko elämänsä ilman maailman turhinta keksintöä, autoa.
    No nyt ei ollut kehujia kun pihasta läksin...
    Yh:n lapset lopetti sulkkiksen pelaamisen kun ajoin autoa tallista ja laittoivat vielä provoksi sormet korviin... :rotfl:
     
  6. Stance

    Stance Gearhead

    Niissä taitaa olla joku kälyinen robotti Smarteissa ja Jazzissa taitaa olla myös robotisoitu manuaali. Ainakin kannattaa äiteen koeajaa ne että tottuuko niihin nyks-nyks vaihteistoihin kun ei ne ole lähelläkään perinteistä sulavasti vaihtavaa automaattivaihteistoa. :)
     
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Joku Pelit-lehden nörtti on varmaan oikea henkilö sanomaan mikä laite on hirveä ajaa ja mikä ei, kokemuksen syvä rintaääni puhuu...? :rotfl:
     
  8. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Jollain Top Gearin Jeremy Clarksonilla saattaa jo alkaa vähän olemaankin näkemystä noiden kritisointiin(vaikkain joskus pien jenkkiviha paistoi läpi), mutta tosian huvittaa kun joku corollamies rupeaa arvostelemaan jenkkiautojen ajo-ominaisuuksia. Siinä menee Corvettet ja Cadillacit samaan kastiin, ameriikkalaisia kun ovat.
     
  9. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    kyl miunkin mielestä on aika haastavaa yrittää pärjätä shelby cobralla skylinelle gran turismossa..
     
  10. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Samantapanen juttu kun mää joskus vuonna nakki ja keppi olin kuskina kaverin ´60 Pontiacilla ja jostain terassilta joku äijä huusi että "Onko toi Cadillac vai Impala" kaveri huusi sille että "tää on Pontiac" niin se äijä ei edes uskonu, huuteli vaan että paskaa puhutte.......
     
  11. VR 37

    VR 37 1st gear

    Paras kuulemani kommentti tuli nyt jo edesmenneeltä kaveriltani vuonna -87. Olin ostanut autoni pari päivää aikaisemmin ja kaupungilla sitä kodinkoneliikkeen edessä lastatessani kaverini tuli kulman takaa kadun toisella puolella ja huudahti: Voi perkele, onks toi sun? Vastasin tälle, että on, johon tämä jatkoi: Voi perkele!
    Kaitsu oli 100% herrasmies ja tämä oli ainoa kerta kun kuulin hänen kiroilevan, joten tuon tapauksen muistan hautaan asti.... :)
    Tuohon aikaan kaksioviset jenkit olivat harvinaisempia kuin tänään....
     
  12. jefferson

    jefferson 3rd gear

    Viime kesällä "anoppi" muisteli vihdintien varrella seisovaa 50 luvun jenkkiä: Se on sellanen oikea jenkki, kun eiks sun auto oo puol jenkki? Silloin rohjo oli vielä jonkinmoisessa käytössä ja olihan se ns loukkaavaa, mutta huumorilla sen otin ja muijaki käski nauraa hiljemaa :rotfl:

    Tossa pari viikkoa sitten tikkurilassa jossain tyhjällä parkkiksella odottelin pomoa, kun vanhempi rouva tuli juttelee: On kyllä kaunis auto, sanoin tuolla pidemmällä toiselle naiselle miten nää amerikkalaiset on kauniita autoja, rouva kattoi sitten kylkeen ja tokaisi: Mites tää tämmöseksi on päässyt, ei tää nyt niin hieno ollutkaan... Jotain se vielä puhu hyrylän autokaupoista ja miten tästä saa helposti hienon. teki jo mieli sanoa, että VÄLLILLÄ HALUAMME ISTUA RAUHASSA AUTOISSAMME, vaikka on miten hienoja... :poff:
     
  13. houru

    houru Gearhead

    firebirdillä kun on liikenteessä niin yleisin kommentti on "onpas hieno camaro" :eek: :rotfl:

    yks sukulaismuija n50 vee,kysy olssista että minkä merkkinen tuo on? "oldsmobile" ,"miiikä? oldsmobile,en oo koskaan kuullukkaan sellasesta autosta" häh? uskomatonta :rotfl:
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kuka niitä kaikkia kuolleita merkkejä nyt muistaa.
     
  15. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    OLDS ELÄÄ! :mad:
     
  16. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    joo ja ohjauksessa puoli kierrosta väljää.

    tulikin mieleen että kaverin 71 coupe corolla ei sprinter kun se hiukan isompi täyspunasilla takavaloilla niin oli just leimattu ja takuusti neljänneskierrosta löysää simpukassa.

    sama kaveri jutteli että mersut on työmiesten selkänahasta. sit kun se oli avautunu muurarille ja istuttu pois niin siirty ajeleen jenkeillä...
     
  17. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Itsellä jenkin pitoa käyttöautona estää juuri raha, mutta ei kulutuksen puolesta vaan siksi ettei ole kämppää jonka pihassa se voisi olla. Monessa kerrostalossa ison jenkin parkkiruutuun sovittelu vaatii melkoista sompaamista. Ruudut ovat eurokokoa ja niin lähellä seinää, että niistä peruuttaessa pitää japuskissakin vääntää ohjaus tappiin että mahtuu kääntymään. Toisaalta uudempikaan metallinharmaa käyttökikotin ei herätä kateutta ilkivallantekijöissä, mutta vanha arvoauto herättää vaikka olisi myyntiarvoltaan halvempi. Kumma juttu mutta kai vähän sama asia, kuin että parin tonnin auto saa yleensä olla rauhassa vuokrakasarminkin pihassa, mutta samanhintainen fillari pannaan säpäleiksi jos ei saada varastettua.
     
  18. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    kaksi nuorta neitiä ihmetteli mikä tuommoinen auto merkki on(cadillac)vastaus vanha puolalainen taksiauto merkki.
     
  19. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tuossa eräässä talossa oli kahveepöydässä keskusteltu meikäläisen dartista:
    "onko siinä miten iso moottori?"
    vastauksen jälkeen kysyjän kommentti taas:
    "No, ei se silti mihnkään kulje!"
    :rotfl:

    Tottahan tuo on :lol:
     
  20. rane58

    rane58 Double Gearhead





    OLDS NEVER DIE. 8)
     

Kerro tästä muillekin!