Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. servopiili

    servopiili 1st gear

    Kerran tanssilavan parkkialueella istuimme Bel Airissa Aberitaa siemaillen 8) Paikalle saapui Zombien näköinen ukkeli AIV-lippis päässä. "Mulla on just ihan samanlainen LYMOUT-SERVOLET kotona" lausahti miekkonen.

    Jälkeenpäin harmitti kun ei tullut otettua sepän yhteystietoja ylös :(
    Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, millainen hybridi ladosta olisi löytynyt :rotfl:
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    OLDS NEVER DIE. 8)
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    Ei sillä Jeremyllä mitään varsinaista vihaa ole. Jos olet katsonut esim. jaksot (ei niitä lyhennelmiä, vaan pitkät jaksot), joissa ne meni Amerikkaan ostamaan halpisautoja, Jeremy nimenomaan halusi takavetoisia v8-laitteita, sellaisia ne saikin, mutta se harmitteli, kun niitä ei oikein meinannut löytyä! Aiheeseen: halpis-Buick herätti sukulaisen ihastuksen ja hämmästyksen hinnallaan. Hyvä sanoa, että jenkkiautoharrastajat katsovat tällaisia kieroon, kun pihassa on 5,6 metriä pitkä vähintäänkin perinteinen takavetolaite ja ikääkin autolla liki 25 vuotta. Vaikea sitä on kyllä ymmärtää itsekään.
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Juu, kyllä se V8:seista ja takavedosta pitää, tollasta GTO:ta kuin mulla myytiin Englannissa Vauxhallina ja vaikka Jeremy Clarkson vihaa Vauxhall-merkkiä yli kaiken, niin tosta autosta se tykkäsi niin paljon että nyrjäytti selkänsä sillä kun ajeli asfaltilla vähän "powerslideä"... :) Vaikka kyllähän ne sielläkin tiedosti sen että auto on oikeasti australialainen jenkkitekniikkainen Holden jota vain sinne tuotiin Vauxhall-merkillä varustettuna, ihan kuin USA:an sitä vietiin Pontiac-merkillä varustettuna.
     
  5. -nikke-

    -nikke- Gearhead


    Nojoo, ei ehkä ihan vihaa mutta ainakin wanhemmilla tuotantokausilla oli kuitenkin vähän jyrkät mielipiteet. Mm. uuden(oli vasta hiljattain tullu tuotantoon) mustangin teilas suoriltaan kun kun se on ameriikkalainen ja siinä on jäykkä perä.. Kyllähän se mm uutta Vetteä ja CTS-V:tä yltyi kehumaankin.

    On tullu katottua kaudet 2-14. :) Loistava sarja btw.
     
  6. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Ei se mikään huonokaan sarja ole, 15 kautta odotellessa.
    Vaikka tuollaisessa sarjassa käsikirjoitus pilaa aika paljon, ja se on huomattu katsojaluvuissa.
     
  7. Multislayer

    Multislayer 3rd gear

    "Onko noinkin rumia autoja olemassa?" Tuumas automaalari nauraen kun hurautin sämpyläcaprisella pihaan. Eipä arvannut että tuon mallin suunnittelijalle on american joe aikanaan antanut muotoilupalkinnon.
     
  8. ramman

    ramman Double Gearhead

    kustomkuuppa kirjoitti:
    Onneks oli vani pihalla parkissa kun maalasivat kaupunkikämpän pihalle ruutuja, pakko oli ollut vetää ihan oikeen kokonen ruutu :rotfl:
     
  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Samanlainen kuvio oli omillakin vanhemmilla pari vuotta sitten menossa, kun manuaali-Jeep vaihtui automaattiin. Nykyään kommentit ovat tyystin muuttuneet, eikä kytkintä enää kaivata lainkaan.
     
  10. sauli

    sauli 1st gear

    yks ukko tuumasi sedan -84 caprisesta tuossa että munanjatkeen oot poika laittanu. menin kyllä sanattomaksi :)

    itse ajaa 500 sarjalaisa penaria :poff:
     
  11. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    tuohon pitää reagoida sillai että vilkaisee omaa etumusta ja sanoo että eikun meidän suvulla on luonnostaan tällanen... :poff:

    bongasin yhden 500 sarjan bimmen tossa vanhankaupungin toriparkkiksella. siihen oli pulit sen hinanneet tuolta entisen kämpän pihasta putkirempan konttien tieltä. oisin himoinnu siitä 5x120 talvipyöriä kun arvelin että meni paaliin. ei sillä moneen vuoteen o ajettu. meikän mese oli sen vieressä silloin ja urakoitsija oli eniten sen liikkumisesta huolissaan. siirtyili sentään 800km viikossa. :wc:
     
  12. Dahlton

    Dahlton Gearhead

    viikonloppuna grilli jonossa tuli oikein asian tuntija vastaan!
    Rupes haukkumaan 69 300 rätti paskaksi sillä itellä oli sitten porsche millä saa pillua ihan pkelesti ja sitten sillä oli aito 69 corvette 427 3power manuaali ja NELJÄLLE rekisteröity ja sitten sillä oli TARGA mustangeja. Sitten kun se oli elvistelly tarpeeksi niin sen akka huusi sille että lähetään jo ja sitten kurvasi menemään 90 ventolla joka oli enemmän ruskea kuin valkoinen mutta oli puku ja valkoinen paita päälle ja kuulemma auto alalla ollu niin kauan että tiesi kaikki autoista! ja kello oli ehkä jotain 10 illalla... että tälalsta...
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mihinkähän niillä oli kiire :rotfl:
     
  14. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Naapurin 4-vuotias pikkupoika meinasi kaverin pakoputkivikaisesta '60 Pontiacista, että "hieno paha ääni". Näinpä! :D
     
  15. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Tänään Chevy hoiti firman auton hommaa ku ei ollu mitään muuta autoa vapaana. Saldo oli 2x ihmeteltiin et onkos tää automaatti, 4x pelättiin kulutusta, kerran ihmeteltiin et miten näin vanhassa autossa on ilmastointi (90´), takapenkkiä ihmeteltiin kerran, kahesti kehuttiin et tälläsiä pitäs firmalla olla eikä mitään kälysiä hiluxeja. En taida tohtia johtajalle moista mennä ehdottamaan :D
     
  16. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Jos se huutelija-akka olikin joku jolta se oli just saanut pillua. Piti vaan hoitelujen välissä käyttää "asiantuntijaa" grillillä ravitsemassa että jaksaa painaa pitkää päivää ;)
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    katottiin dragrace lähtöjä juutuubilta niin kaverin :pinup: tuli ihmettelemään että mitä vanhoja rouskuja nuo on... :poff:
     
  18. Lespi

    Lespi 2nd gear

    "Piti ihan tulla kattomaan kun meidän pihaankin on saatu tämmönen lotja!"- tokas naapurin pappa kun oldsia räpläsin tossa parkkipaikalla. Kovinhan tuo oli innoissaan, kierteli ja kyseli merkkiä ja mallia. No tietysti se nyt piti kauhistella että taitaa se viedä riittävästi bensaa.. :)
     
  19. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    cadilakkia vein täällä salossa autopesuun.
    nuori kassa :pinup: kysyi, että minkä merkkinen ?
    "Cadiilac" "-siis mikä ????", "mikä se on ????" "miten se kirjoitetaan???" :mad:

    ...siis maaliman legendaarisin automerkki, automerkki joka esintyy eniten
    lauluissakin.... ei koulussa enää mitään opeteta !! :rotfl:
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Jaa, mitä veit pesuun? :lol:
     

Kerro tästä muillekin!