Kommentteja Jenkkiautoista...

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Mr_ilez

  Mr_ilez 2nd gear

  Äiti kun deltaa haettiin viikonloppuna kotio : "Jos toi romu täältä (350 km) kotiin asti tämän päivän puolella omin voimin liikkuu niin voin sanoa että olet onnistunut kaupoissa!" Ja liikkuhan se, ei ole paljon sen jälkeen kuulunut oldista meikäläisen kanssa eriäviä mielipiteitä.
   
 2. bathory

  bathory 3rd gear

  Kerran yhen huoltiksen pihalle kurvasin Trans Amilla niin joku jätkä jää katteleen siihen vähän matkan päähän. Sit kävelee mun rinnalla huoltoasemalle sisälle ja sit uskaltaa jo sanoa, että ihan kivan kesäpirssin oot hommannut. Sanoin vaan, että juu just sain viime viikolla. Sitse kysy, että onko 5,7 ja vastasin myöntävästi sit äijä ties kertoo, että noita 5 litrasiiki sanoin, että juu ja 3,1 V6:stakin löytyy. Niin äijä pysähty siihen paikkaan ja rupes oikeen vihasena huutamaan, että kuka helvetti sellasen sinne on pistänyt. Ittensä kiusaamista ajaa niin pienellä koneella ja ei sen raivosta meinannut tulla loppua. Sanoin vaan, että varmaan joku tehdastyöntekijä niitä linjoilla sinne on pistellyt aikoinaan. Tuhahti vaan ja käveli pois.
   
 3. pikkupiru

  pikkupiru Gearhead

  taas kerran viikolla et etkö säkin vois hommata järkevämmän auton.
   
 4. ata

  ata Gearhead

  Onneksi et kertonut sille näistä neloskoneisista Firebirdeistä:
  http://www.thirdgen.org/techboard/fireb ... -iron.html
  :D Sehän olisi räjähtänyt varmaan... :D
   
 5. Putte

  Putte 1st gear

  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 6. tammercity

  tammercity Gearhead

  Jonkun projektit päässy kuvaan Hervannan sanomissa??

  [​IMG]
   
 7. lettumika

  lettumika 1st gear

  Ajelin kyllille ruokaostoksille Pienellä Punaisella (Korotettu F-350). Kadun varressa odotti teini pyörän kanssa ylipääsyä. Kahden edeltävän perusauton kohdalla seisoi hän ihan tienlaidassa, kun minä lähestyin peruutti 3 askelta.

  Sanottakoon että suojatatietä ei lähimaillakaan, muuten olisin kyllä pysähtynyt ...
   
 8. jjilmarinen

  jjilmarinen 1st gear

  Kylillä kuultua

  Kaveri tankkas jenkkiään ja naapurimittarilta uuden johtotähden omistaja kommentoi
  "Viekö paljon bensaa?"
  Kaverin vastaus vei mersumiehen sanattomaksi.
  "Ei pysty sen vertaa kesässä polttamaan, ku sun autos arvo laskee."
   
 9. bathory

  bathory 3rd gear

  Re: Kylillä kuultua

  Hyvä kommentti JOS bensanhinnan kyselijä oli vittuilumielellä. Meinaan kylllä multakin välillä kulutuksia kysellään ja välillä asiallisesti ei-vittuilu-mielellä.
   
 10. TurdusMerula

  TurdusMerula 1st gear

  Re: Kylillä kuultua

  Tätä ketjua kun lukee, ei voi kuin ihmetellä tuollaista vimmaista defenssiä, joka tuntuu aika usealla olevan päällä autoistaan.
   
 11. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Re: Kylillä kuultua

  aivan loistava, pitää muistaa toi, ku seurava ekotoijjotisti piruilee ko asiasta !
   
 12. BT.justice

  BT.justice 3rd gear

  Re: Kylillä kuultua

  kaikkea vittuilua kuuntelee AIKANSA.
   
 13. Korpisoturi

  Korpisoturi 1st gear

  Itsekkin on saanut kuulla noita "Paljon toi kuluttaa" juttuja. Mutta parhaan kommentin meikäläisen liitutaulunvärisestä pitkäkatto Caprisesta on heittänyt kaverin vaimo kaupassa. Kyseinen pariskunta oli kaupassa laskiaisen aikohin jolloin kaverin vaimo oli sanonut: Hei kato Wenkulan auto, ja osoitti laskiaispullaa... Kaveri oli huuli pyöreenä, että häh? Vaimo tuumas että, laskiaispulla eli paskiaislulla! Ja tarkoitti asian hyvällä!!! Jutusta on kyllä revitty vieläkin monet naurut :rotfl: Terkkuja vaan Janille ja Jennille!
   
 14. Puutera

  Puutera 2nd gear

  Re: Kylillä kuultua

  Upea ja toimiva kuitti! Tänks!
   
 15. DD6

  DD6 Gearhead

  Aivan mahtava toteamus!

  Täällä päässä on toiminut tältä palstalta poimittu keskustelu jo kohta kymmenen kertaa:

  Q: -Mahtaa viedä paljon bensaa?
  A:- Lentomatkustuksessakin ykkösluokan lentolippu maksaa aina enemmän.

  Yleensä hölmistymistä, vaivautunutta naurahtelua, ja parhaiden yksilöiden ollessa kyseessä, jatketaan keskustelua muotoilusta jne.
   
 16. ramman

  ramman Gearhead

  Tässä viimevuosina on jo tullut ihan vakiintuneet kysymykset vanista.

  K. Toi on varmaan tiiseli ?
  V. Eiku pensa. 5,2 litranen
  K. PENSAKONE :eek: NO SEHÄN VIE VARMAAN IHAN VITUSTI PENSAA :eek: :eek:
  V. * ihmettyneellä ilmeellä * " en mie tiiä, ei oo koskaan tarvinnu tollasia mittailla.
   
 17. Lord of flies

  Lord of flies 3rd gear

  Uudet työt alotettuani on täällä tullut ramista jos minkä moista kommenttia. Metsäalalta nuorten pariin, asuntolanhoitajaksi.

  Opettaja porras kysellyt paljonko jenkki vie bensaa, ihemetyttää kun eivät ole huomanneet voimasavupilviä ja rekkaautomaista käyntiääntä. Päällisin puolin kuitenkin jutut on olleet positiivisia.

  Amislaiset on kyllä olleet positiitvisia komenteissa. Eka viikko meni että eivät pahemmin uskaltaneet kysellä, mutta nyt alkaa tulla jo jonkin laista kyssärii.
  Yks turpohäksättimen omistaja kysäs paljonko turbo ahtaa painetta koneeseen kun näki konehuoneen samalla kun tarkastin öljyn määriä ja yleistä tarkistelua.
  Oli silmät pudota päästä kun sanoin että 1.5bar mittari ei riitä, joten taitaa sinne lähemmäs 2bar mennä.
  Lähti päätä puistellen pois ja mutisi jotain omista paineista "ja mulla muka kovat paineet, 0,8bar... just jooo. lähes 2bar ei helvetti...." Sitten en enään kuullut enempää.

  Tossa mun asunnon yläpuolella on joku erityisnuorille tarkoitettu luokka, yläaste ikäsiä. Niillä kuulemma loppuu mielenkiinto samalla hetkellä kun dodge jyrähtää tulille. Aina kuulemma pitää saada kattoa kun lähen liikeelle.

  Eilen ajellessa yks pikku sälli oli juoksulenkillä (oliskahan ollut liikuntatunti tai jotain) vilkutti komeesti kun ajoin ohi.
   
 18. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Onko tämä nyt sitten enemmän lasten suusta vai kommentteja jenkkiautoista, en tiedä...

  Lähdin tänään töistä ja kurvasin Buickilla omakotitaloalueella hiljaisella vauhdilla risteykseen kuskin ikkuna avoinna. Joku about 8-9 -vuotias sälli istui pyörätiellä skeittilaudan päällä ja huusi perään: "Onks hyvä Mersu?" Mun oli pakko hidastaa ja valistaa, että se ei ole Mersu vaan Buikki. "Jaaaa...", kuului vaan sitten. Tiedä oliko se sitten pettynyt vai ei...
   
 19. Karpov

  Karpov Gearhead

  Pikkunassikat kun jostain merkistä innostuu niin kaikki on niitä :)
  Sekottu 74 impalakin bemariin. Samanlainen tyly vastaus tuli kun merkkiä korjattiin :D
   
 20. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Tämä ei varsinaisesti kommentti taida olla, mutta laitetaan nyt anyway.
  Toissapäivänä jytistelin kaupungilla Camarolla ja saavuin liikennevaloihin jonottelemaan. Vasemmanpuoleisella kaistalla rinnallani (tuplakaistat samaan suuntaan) valoissa oli farmari BMW. Rinnalle pysähdyttyäni havaitsin, kuinka naapurikaistan autoilija ryhtyi samantien laskemaan molempia oikean puolen sivulaseja alas.
  Taisi siellä vähän pääkin kääntyä samalla ja kuikuilla. Valojen vaihduttua hänen jononsa veti paremmin ja näytti ne lasit menevän heti alas kun oli päässyt ehkä auton mitan verran etenemään omassa jonossaan.

  Tein johtopäätöksen, että naapuri tykkäsi varmaankin kuunnella kasin hyrskytystä Camarossa on "melko hengittävä" putkistokin vielä

  Tosin toi on ihan jees. Kyllä minäkin usein ikkunaa raotan kun tavallisella henkilöautolla osun vanhemman amerikkalaisen lähettyville liikenteessä!
   

Kerro tästä muillekin!