Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Äiti kun deltaa haettiin viikonloppuna kotio : "Jos toi romu täältä (350 km) kotiin asti tämän päivän puolella omin voimin liikkuu niin voin sanoa että olet onnistunut kaupoissa!" Ja liikkuhan se, ei ole paljon sen jälkeen kuulunut oldista meikäläisen kanssa eriäviä mielipiteitä.
     
  2. bathory

    bathory Gearhead

    Kerran yhen huoltiksen pihalle kurvasin Trans Amilla niin joku jätkä jää katteleen siihen vähän matkan päähän. Sit kävelee mun rinnalla huoltoasemalle sisälle ja sit uskaltaa jo sanoa, että ihan kivan kesäpirssin oot hommannut. Sanoin vaan, että juu just sain viime viikolla. Sitse kysy, että onko 5,7 ja vastasin myöntävästi sit äijä ties kertoo, että noita 5 litrasiiki sanoin, että juu ja 3,1 V6:stakin löytyy. Niin äijä pysähty siihen paikkaan ja rupes oikeen vihasena huutamaan, että kuka helvetti sellasen sinne on pistänyt. Ittensä kiusaamista ajaa niin pienellä koneella ja ei sen raivosta meinannut tulla loppua. Sanoin vaan, että varmaan joku tehdastyöntekijä niitä linjoilla sinne on pistellyt aikoinaan. Tuhahti vaan ja käveli pois.
     
  3. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    taas kerran viikolla et etkö säkin vois hommata järkevämmän auton.
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Onneksi et kertonut sille näistä neloskoneisista Firebirdeistä:
    http://www.thirdgen.org/techboard/fireb ... -iron.html
    :D Sehän olisi räjähtänyt varmaan... :D
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  6. tammercity

    tammercity Gearhead

    Jonkun projektit päässy kuvaan Hervannan sanomissa??

    [​IMG]
     
  7. lettumika

    lettumika 1st gear

    Ajelin kyllille ruokaostoksille Pienellä Punaisella (Korotettu F-350). Kadun varressa odotti teini pyörän kanssa ylipääsyä. Kahden edeltävän perusauton kohdalla seisoi hän ihan tienlaidassa, kun minä lähestyin peruutti 3 askelta.

    Sanottakoon että suojatatietä ei lähimaillakaan, muuten olisin kyllä pysähtynyt ...
     
  8. jjilmarinen

    jjilmarinen 1st gear

    Kylillä kuultua

    Kaveri tankkas jenkkiään ja naapurimittarilta uuden johtotähden omistaja kommentoi
    "Viekö paljon bensaa?"
    Kaverin vastaus vei mersumiehen sanattomaksi.
    "Ei pysty sen vertaa kesässä polttamaan, ku sun autos arvo laskee."
     
  9. bathory

    bathory Gearhead

    Re: Kylillä kuultua

    Hyvä kommentti JOS bensanhinnan kyselijä oli vittuilumielellä. Meinaan kylllä multakin välillä kulutuksia kysellään ja välillä asiallisesti ei-vittuilu-mielellä.
     
  10. TurdusMerula

    TurdusMerula 1st gear

    Re: Kylillä kuultua

    Tätä ketjua kun lukee, ei voi kuin ihmetellä tuollaista vimmaista defenssiä, joka tuntuu aika usealla olevan päällä autoistaan.
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Re: Kylillä kuultua

    aivan loistava, pitää muistaa toi, ku seurava ekotoijjotisti piruilee ko asiasta !
     
  12. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    Re: Kylillä kuultua

    kaikkea vittuilua kuuntelee AIKANSA.
     
  13. Korpisoturi

    Korpisoturi 1st gear

    Itsekkin on saanut kuulla noita "Paljon toi kuluttaa" juttuja. Mutta parhaan kommentin meikäläisen liitutaulunvärisestä pitkäkatto Caprisesta on heittänyt kaverin vaimo kaupassa. Kyseinen pariskunta oli kaupassa laskiaisen aikohin jolloin kaverin vaimo oli sanonut: Hei kato Wenkulan auto, ja osoitti laskiaispullaa... Kaveri oli huuli pyöreenä, että häh? Vaimo tuumas että, laskiaispulla eli paskiaislulla! Ja tarkoitti asian hyvällä!!! Jutusta on kyllä revitty vieläkin monet naurut :rotfl: Terkkuja vaan Janille ja Jennille!
     
  14. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Re: Kylillä kuultua

    Upea ja toimiva kuitti! Tänks!
     
  15. DD6

    DD6 Gearhead

    Aivan mahtava toteamus!

    Täällä päässä on toiminut tältä palstalta poimittu keskustelu jo kohta kymmenen kertaa:

    Q: -Mahtaa viedä paljon bensaa?
    A:- Lentomatkustuksessakin ykkösluokan lentolippu maksaa aina enemmän.

    Yleensä hölmistymistä, vaivautunutta naurahtelua, ja parhaiden yksilöiden ollessa kyseessä, jatketaan keskustelua muotoilusta jne.
     
  16. ramman

    ramman Double Gearhead

    Tässä viimevuosina on jo tullut ihan vakiintuneet kysymykset vanista.

    K. Toi on varmaan tiiseli ?
    V. Eiku pensa. 5,2 litranen
    K. PENSAKONE :eek: NO SEHÄN VIE VARMAAN IHAN VITUSTI PENSAA :eek: :eek:
    V. * ihmettyneellä ilmeellä * " en mie tiiä, ei oo koskaan tarvinnu tollasia mittailla.
     
  17. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

    Uudet työt alotettuani on täällä tullut ramista jos minkä moista kommenttia. Metsäalalta nuorten pariin, asuntolanhoitajaksi.

    Opettaja porras kysellyt paljonko jenkki vie bensaa, ihemetyttää kun eivät ole huomanneet voimasavupilviä ja rekkaautomaista käyntiääntä. Päällisin puolin kuitenkin jutut on olleet positiivisia.

    Amislaiset on kyllä olleet positiitvisia komenteissa. Eka viikko meni että eivät pahemmin uskaltaneet kysellä, mutta nyt alkaa tulla jo jonkin laista kyssärii.
    Yks turpohäksättimen omistaja kysäs paljonko turbo ahtaa painetta koneeseen kun näki konehuoneen samalla kun tarkastin öljyn määriä ja yleistä tarkistelua.
    Oli silmät pudota päästä kun sanoin että 1.5bar mittari ei riitä, joten taitaa sinne lähemmäs 2bar mennä.
    Lähti päätä puistellen pois ja mutisi jotain omista paineista "ja mulla muka kovat paineet, 0,8bar... just jooo. lähes 2bar ei helvetti...." Sitten en enään kuullut enempää.

    Tossa mun asunnon yläpuolella on joku erityisnuorille tarkoitettu luokka, yläaste ikäsiä. Niillä kuulemma loppuu mielenkiinto samalla hetkellä kun dodge jyrähtää tulille. Aina kuulemma pitää saada kattoa kun lähen liikeelle.

    Eilen ajellessa yks pikku sälli oli juoksulenkillä (oliskahan ollut liikuntatunti tai jotain) vilkutti komeesti kun ajoin ohi.
     
  18. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Onko tämä nyt sitten enemmän lasten suusta vai kommentteja jenkkiautoista, en tiedä...

    Lähdin tänään töistä ja kurvasin Buickilla omakotitaloalueella hiljaisella vauhdilla risteykseen kuskin ikkuna avoinna. Joku about 8-9 -vuotias sälli istui pyörätiellä skeittilaudan päällä ja huusi perään: "Onks hyvä Mersu?" Mun oli pakko hidastaa ja valistaa, että se ei ole Mersu vaan Buikki. "Jaaaa...", kuului vaan sitten. Tiedä oliko se sitten pettynyt vai ei...
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Pikkunassikat kun jostain merkistä innostuu niin kaikki on niitä :)
    Sekottu 74 impalakin bemariin. Samanlainen tyly vastaus tuli kun merkkiä korjattiin :D
     
  20. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Tämä ei varsinaisesti kommentti taida olla, mutta laitetaan nyt anyway.
    Toissapäivänä jytistelin kaupungilla Camarolla ja saavuin liikennevaloihin jonottelemaan. Vasemmanpuoleisella kaistalla rinnallani (tuplakaistat samaan suuntaan) valoissa oli farmari BMW. Rinnalle pysähdyttyäni havaitsin, kuinka naapurikaistan autoilija ryhtyi samantien laskemaan molempia oikean puolen sivulaseja alas.
    Taisi siellä vähän pääkin kääntyä samalla ja kuikuilla. Valojen vaihduttua hänen jononsa veti paremmin ja näytti ne lasit menevän heti alas kun oli päässyt ehkä auton mitan verran etenemään omassa jonossaan.

    Tein johtopäätöksen, että naapuri tykkäsi varmaankin kuunnella kasin hyrskytystä Camarossa on "melko hengittävä" putkistokin vielä

    Tosin toi on ihan jees. Kyllä minäkin usein ikkunaa raotan kun tavallisella henkilöautolla osun vanhemman amerikkalaisen lähettyville liikenteessä!
     

Kerro tästä muillekin!