Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    62 New yorkerista: Niin toi onkin noin vanha auto kun siinä ei ikkunat aukea. ???No kun siinä ei ole veivejä ovissa. Ihmis parka ei uskonut että ne on sähkö akkunat ennen kuin näytin, nääks micrassa ne on nyt vakiona niin mitenkäs ne olis muka 40 vuotta sitten voinu saada ja viä tollaseen romuun
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Emäntä oli kaffilla ja pihassa oli meitin talvivessa Ford ltd stw.Sisälle tuli joku känninen isäntä muijansa kans ja oli kysynyt kenenkä toi LETUKKA on?
    Sitten pyysi kyytiä ja ajon aikana oli tuumannu että "kuuntele nyt akka kun kunnon veekasi jyrisee "..
    Autossa yksi putki ja pitää oikein kuunnella että se on edes käynnissä,ei kuulu kuin jotain suhinaa... :smile:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Samasta Fordista vielä,autossa on ns. viilukyljet.Kerran yksi isäntä koputteli ja kysyi et kuinka ne on saanu tän puun näin tasaiseksi ja hyvin pysymään kiinni!
    Piti purra huulta ja selittää herralle asia...:smile:
     
  4. pannupää

    pannupää Gearhead

    Joskus tuntuu siltä, että vaikka vaununsa parkkeerais Kuuhun, niin kohta jostakin vaappuu se verkkahousuinen persvakotursake, joka sitten kautta rantain kyselemään, että millais tää oikeen sitten niinkun sitä pensaa viä??
    Hauska tapaus oli muutama duunikaveri, joka oli erikoistunut Corvettejen morkkaamiseen "kaverit sano että ne on paskoja ajaa"- pohjalta. Itellään oli laho fiiatti, kaipa se katkeroittaa.
     
  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Oltiin Haminan cruisingissa silloisella -55 Bel Airillani joitakin vuosia sitten. Eräs miekkonen (Ladamies?) tuli kyselemään: "Onko isokin kone? Onko nelonen vai kutonen? Onko 2-litranen?" Kun sanoin, että hiukan yli 4 litraa on ja kasi, niin se ilmiselvästi tuohtuneena sanoi "älä valehtele!". Meinasi, että pistän sitä alta lipan tämmöisellä yliampuvalla vastauksella. Ajattelin, että hyvä, ettei oltu liikkeellä emännän 7-litraisella Cadillacilla. Olisi varmaan hakenut kaverinsa paikallisosastosta rökittämään.
     
  6. jiiz

    jiiz Gearhead

    '91 Chevy -pikkari on parkissa taloyhtiön pihalle ja eräänä päivänä eräs pappa kysyi maksoiko toi auto paljon yli 200k mk? :smile:
     
  7. 500cid

    500cid Gearhead

    Jos sais markan... korjaan euron joka kerta kun joku kysyy "Paljo toi vie satasella?", niin eipä varmaan tarttis ikuna ostella pensoja.

    Yleensä vastaan jotain tyyliin "Tarpeeksi" tai "Eipä ole tuollainen pikkuasia kiinnostanut" tms.

    Eräs duunikaveri joskus väitti että "Noistahan lentelee pellit heti"
    En kyllä tuntenut kiinostusta kysellä tarkemmin mitä tarkoitti..

    Pikkuskideiltä kuulee kaikkein aidoimmat kommentit "Kato isä miten makee auto" tai "VOI VIT-SI!"

    Muksut on helmiä.
     
  8. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Kaveri oli kerran tankkaamassa Chevyään ja auton käyden kokoajan. Tankin tultua täyteen pumppu pysähty niinkuin kuuluukin. Siihen sitte vieressä ollut Lada-vaari tokas kuivakkaalla äänellä: Jaa, sekö pysähtyy vaikka auto on käynnissä....

    Kotona oli '88 2500-sarjan pickup, niin yks äijä kysy: Onks tossa 2,5 litran kone.

    Kerran isä oli 1960 Pontiacilla liikkeellä ja yks herrasmies oli tullu jututtaan: Juu, minä ajelin sota-aikana Pontiacia herroille...sen alla ei ollu huonoa tietä koskaan!
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Toi on varmaan yleisn, toi paljonko vie bensaa? Yleensä oon vastannut, että saman verran kun sunkin autos; kaikki menee minkä laittaa.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vuosia sitten VanHan näyttelyssä oli Street & Racen standilla tilausmyyjänä nuori nainen joka rodi rivistöä katsellessaan totesi: hyvä näyttely, mutta mitä noi vanhat Mosset täällä tekee?
     
  11. Hyvä vastaus myös noille kulutuksen kyselijöille on,"Ei haittaa paljonko vie,mulla on iso tankki.
     
  12. Lulla

    Lulla 1st gear

    Dartilla ja Aspenilla usean vuoden ympärivuotisesti ajaneena on kyllä kaikkea kuullu, tavallisin tietty vie varmaan paljon pensaa tavallisin vastaus on mitä sitten minähän sen maksan. Muita kuultuja, automaatti on vaikea ajaa , ompas se hiljanen ja paras oli jonkun viherpiipertäjän tokaisu sun autos yläpuolella leijuu varmasti oma otsoniaukko??
     
  13. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Se on kans aika yleistä, että oli auto mikä vaan, niin "kaverilla oli kerran just samanlainen"
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    onpas hyvän näköinen pinta ollakseen 50-luvulta: Lincoln town car -98. Viökö vitusti pensaa? Vie se kaikki mitä tankkiin laittaa.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yksi sekatyömies tuumasi kaverin kuutosvaliantista, että kyllä sillä täytyy olla rahaa... tuommoinenhan vie 30 sadalla.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minkä kokonen sulla oikeestaan on, kun sulla on tämmönen kyrvänjatkojenkki? Mennään takapenkille; kyllä se siellä mahtuu seisoo.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yleisin syy jenkkien vihaamiseen (autojen) on peri suomalainen kateus. Loput menee sen piikkiin että niin moni on valitettavasti Vasemmistoa kannattaavia jolloin ei sovi tykätä moisista riistoporvari autoista. Esim hyvin näku 60 luvun auto lehdissä toimittajan poliittinen tyylisuuntaus kun aiheena oli 59 koppi de ville
     
  18. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Kyllä kait ne omalla kohdallini ovat olleet juuri noita kulutus juttuja, kun kerran olin tankkaamassa Oldsia niin kyllä siinä vieressä tankaajia meinasi hymyilyttää kun mittariin pyörähti 100 litraa.
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Mitä, eiks tää kulje ku sataakahtkymppiä?!"
    kysyi pikkunassikka (mailimittari).. ja toinen napero hoki koko päivän ilmeisesti kotonaan kuultua kysymystä "Miten voi ajaa kahta autoo yhtäaikaa?" (jenkki + käyttöauto)
     
  20. Timo.O

    Timo.O 1st gear

    "Eihän tämä ole paljoakaan pienempi mitä minun entinen toyota crown.." (Oldsmobile delta 88 coupe).
    "Miten tuo nahkakatto kestää vettä?" (vinyyliä).
    "Tuo ratti on kyllä huono kun se ampuu silmille kun tulee kolari!".
    "Miten tyhmä pitää ihmisen olla että suostuu huvikseen ajamaan tuollaista!".
    Ja se kaikkein yleisin, "Paljonko syö bensaa?".
     

Kerro tästä muillekin!