Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. cuda69

    cuda69 Gearhead

    olin Limingan keskustassa repimässä seinästä rahaa,liikkeellä -71farkku furyllä missä perässä traileri,pikkupojat ajo pyörällä ohi ja yks huikkas et hieno limusiini :)
     
  2. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Kommentteihin tämäkin menee ja pieneksi varoitukseksi harrastajille. Eli: Odotin Lahdessa liikennevaloissa kääntymislupaa Lahdenkadulta Vapaudenkadulle. Sinnehän kääntyy kaksi kaistaa, joista olin vasemmanpuoleisella ja Lahden paikallisliikenteen bussi oikeanpuoleisella. Kun valo vaihtui vihreäksi, niin läksimme liikkeelle riti rinnan ja heti päästyämme Vapaudenkadulle pärskähti jotakin bussin päällä.Pari pientä pisaraa tuli lasiini. Päästyäni kotiin huuhtelin pisarat pois, jotka olivat kananmunaa. Eli johtopäätöksenä: jollakulla oli jotakin linja-autoja vastaan ja heitti viereisestä kerrostalosta kananmunia päälle tai sitten jokin viherpiipertäjä yritti osua rautaani kananmunilla siinä onnistumatta. Jos jälkimmäinen johtopäätös on oikeampi, niin mahtaa siinä kananmunan heittelijällä päässä kihistä huomenna ja sunnuntaina, kun Lahdessa pidetään kunnon jenkkiautonäyttely.
     
  3. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Jaa, ehkä en siis tule avolla huomenna lahteen. Tai laitan kypärän päähän jos tulenki.
    :D
     
  4. lohipaa

    lohipaa 1st gear

    tupa kaverilla oli intissä farkku puukylki ja lomat tais unohtua monelta kun kulutus ja kuinka sulla valtion palkoilla on varaa ajaa tollasella kysymykset alko parolan parkkiksella.
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

    kyllä taas tuli eilen capricella tankilla näitä perus "paljon vie? oli 60 luvulla jenkki kans ja hirveesti vei" ymsyms

    oli jollain melko uudella volvolla vielä siinä viereisellä mittarilla ja meni ihan hämilleen kun sanoin että 12 kaupungissa ja alle 10 matkassa, taitaa volvo viedä vähintään saman verran kaupunkiajossa?
     
  6. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Taannoin sukulaisnainen 70v katsoi MG: n keulamerkkiä ja kysyi onko tämä Mustangi? Tunnisti sentään sen merkin kirjainten seasta.. muuten ei ollut koskaan kuullutkaan; enkä alkanut luennoimaan sen enempiä kuin että onhan tässä Mustangin moottori :)
     
  7. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]

    Vierestä kuunneltiin kun tätä näkymää sunnuntaina Lahdessa katsellessaan kommentoi pikkutyttö vanhemmilleen: "Katsokaa, tuossa on isä, äiti ja lapsi. Kokonainen autoperhe."
     
  8. z 900

    z 900 Gearhead

    Viime lauantaina vaihdoin kaverille 5490 !!!!! mailia ajettuun 1972 ltd fordiin pääsylinterin korj.sarja, sekä uusittiin jarrunesteet.kaikki ruuvit aukes hienosti ja homma onnistui ok.Sen jälkeen pääsin autoa kokeilemaan.Fiilis oli hieno ja epätodellinen koska auto vastasi kunnoltaan sekä ajoltaan uutta autoa.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    lisäkuvia http://anttiv2.kuvat.fi/#/kuvat/ltd+72/photo+1.JPG
     
  9. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ^Jotta tuo sopisi aiheeseen, niin tässä kommentti jenkkiautosta: WOU! Kyllä Sheikki plyyssi ja kullan kimallus on komiaa.
     
  10. z 900

    z 900 Gearhead

    hiukan mietinkin että sopiiko aiheeseen,mutta tämä olikin mun kommentti
    tästä autosta. :D
     
  11. kingsway

    kingsway Gearhead

    Katsastuskonttorin odotustila hiljeni äkisti, kun virkailija autoni päästöarvoja uskaltautui tiedustelemaan.

    Vastasin, että ei ne 50-luvun koneen päästöt niin kovasti uudemmastakaan poikkea, kun se on kunnossa ja mittalaitteillakin säätää.

    Yleisö kohahti ja jollakin taisi kahvitkin läikkyä. Isännät manailivat ja pikkulapset parkuivat vanhempiaan. Yltyneen puheensorinan seasta erotin epäuskoisen toteamuksen: "Mutta ei kai tuollaisessa ole edes pistoketta?!"


    No joo hieman väritetty, mutta aika hyvin kuvastaa sen hetkistä tunnelmaa...
     
  12. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Kyllä tuntu kylän ukkoja huvittavan eilen "essonbaarissa", olin viemäs laikka-avoa talvisäilöön, piti käydä tankin kautta. Varmasti kuulu äänet sinne kahvipöytään ja sittenhän se riemu repes kun marssin kassalle pilkkihaalareissa ja karvahatussa. Hyvä ettei alkaneet laulaa " vielä on kesää jäljellä..." Tuttujahan ne oli, en joutunu ottaa edes vittuiluna. :D
     
  13. Rytari

    Rytari Gearhead

    metsää hieman nänyt 91 vm xj jeeppi vetää päästömittauksissa aina semmosia "lähes nollat tauluun lukemia" ensimmäistä kertaa sitä leimatessa katsamies epäili mittarinsa näyttävän väärin ja vaihto konetta... nykyään on vaan kiva esitellä sitä katsastuksen tarkastuslappua "esson baarissa"
     
  14. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Kävin leimaamassa tuon 1971 punaniska pick-upin ennen talvisäilöä. Samaan aikaan viereisellä nosturilla oli vanhempi herra 500 sarjalaisen n. 2000-mallisen bemarinsa kanssa. Kävi ihmettelemässä myös Chevyä.

    Kävi auton allakin kun oli nosturilla ja leimamies sanoi sille, että katso nyt, kun on vanha auto ja näin hienossa kunnossa. Bemariherra sanoi nyrpeästi, että hänen mielestään tällaisia ei saisi tuoda tähän maahan ollenkaan! Sanoin rennosti auton toiselta puolelta, että mielipide tuokin. Ei jaksanut alkaa vittuilemaan, vaikka herra oli selvästi sillä asenteella liikenteessä.

    P.S. Chevy meni läpi; Bemari ei. Morjestin herralle hymyillen kun ajoin hallista ulos. Vastausta ei tullut vaan entistäkin nyrpeämpi ilme. :lol:
     
  15. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Aikamoinen bemaripelle ollut kommentoimassa :lol: ...Minä olisin siinä lopussa sanonut sille bemaripellelle,että "sellaisia autoja saa tuoda tähän maahan,jotka menevät myös katsastuksestakin läpi!" :p ...Ja sit nauranut kunnon pilkalliset naurut viel sille :rotfl:
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Parempi ois voinut olla "mielestäni tähän maahan ei saisi tuoda sellaisia autoja jotka ei katsastuksesta mene läpi" :rotfl:
     
  17. captainpera

    captainpera 2nd gear

  18. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    Mitä yhteistä on Bemarilla ja kortsulla?

    Kummankin sisällä on mulkku... :( :rotfl:
     
  19. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Pitänee paikkansa. Kyl määki olin entistäkin mulkumpi kun oli munuaiset nokalla. Autoista tykkäsin kyllä. Mukavat moottorit ja veto oikeassa päässä. Imago on nyt mikä on tässä maassa. Silti kukaan ei esim. tankilla/leimalla tms. kommentoinut mitään, toisin kuin näiden jenkkien kanssa. :wink:
     
  20. capri30S

    capri30S 1st gear

    Taas kerran tuli kommentti kulutuksesta (minkä muuten laskin viime tankillisella, puolet trailerin vetoo kolmosella, 12.1 l/100km);
    "Tuohan vie sankollisen mennen tullen" johon heitin vaan väsyneesti takasin, ettei taida edes riittää.. sitkeessä ne kulutusmyytit kyllä istuu. Aika moni on väittänyt, että viimeiseksi oikeeksi hiaceksi jäänyt malli veisi enemmän löpöä kuin toi mun pikappi, pitäneekö paikkaansa?
     

Kerro tästä muillekin!