Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Naapuri: niin mikäs se teidän jenkki on? Vastaan: 70 Plymouth Sport Fury. Naapuri: niin siinä on semmonen geeämmän lohko?
     
  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Tähän väliin pakko heittää, että yheksäkytluvun Fiat 500 (cinquecento) eli sellanen töpö laatikkomalli, niin siinäkin menee täys rengassarja takakonttiin. :) Toki sehän on tilava hb.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Millainen on 90-luvun Fiat 500? Luulin että niitä ei ole tehty 70-luvun ja 2007 välillä. Ja tuohon vanhempaan en kyllä usko että rengassarja menee takaluukkuun.
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  4. dr.drunkenstain

    dr.drunkenstain 1st gear

    Ei varmasti menekkään, takaluukussa kun on vielä moottorikin, ja etuluukussa bensatankki.
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    "Aattelin että kuka rahamies on tankkaamassa, mutta sehän onkin sun, luulin kato että se sun jeeppi on joku vanha paska, mut täähän on tosi tykki"

    Rahamies, no heh heh..
     
  6. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    juu tuo cinquecento (joka oikeastaan tarkoittaa 500.. mutta ei ole virallisesti se 500 niminen vaan cc, toisin kuin mitä ne vanhat ja nää uudistetut mallit ovat) oli se ihme pikku töpö jota tehtiin 90luvulla puolassa tms jossain sielläpäin. oli sitä italian unoa pienempi. tuotiinko sitä cc:tä suomeen virallisestikin? ei ainakaan mikään suuri myyntimenestys tainnut olla. yhden muistan jollain tutulla olleen ja senkin se oli tuonut italiasta mukanaan muuttoautona. joku "sporttisempi" malli sekin muistaakseni oli.

    usein sen vakio rengassarjan sopivuus auton sisälle on suhteessa vanteiden kokoon.. järjestään jos on ollut alle 13" vanteet niin ovat yleensä autoon mahtuneet.


    ----
    ainii.. tulipa mieleen viime vuodelta bensaasemalla keskustelu kun tankkasin cutlassia.. viereisellä tankilla oli semmonen jeeppi compassi tms moderni pikkujeeppi.. ja omistaja tankkasi dieseliä itselleen ja heitti vitsinä kai..

    ei oo halpaa tääkään tankkaus, mutta olisihan se kai hyvä että tuo sunkin auto olisi dieselillä..
    "noh onhan tämä alunperin ollut dieseli"
    mitä.. ei kai nyt sentään. miksi ihmeessä?
    "niinpä. onneksi tähänkin joku vaihtoi viisaampana bensakoneen jo aikoja sitten"
    joo kivempi se kai on bensalla kuin millään löpöllä ajaessa.
    "minusta ainakin. näin kun huvikseen ajelee."
     
    Muokattu: 21.4.2016
  7. bottipoika

    bottipoika 2nd gear

    sanallista kommenttia en saanut mutta elekieli kertoo
    liuvutin tyhjäkäynillä pihatietä pitkin rapun eteen kauppakassien purkua varten
    pihan pojan viikarit peittävät korvansa kämmeniensä suojiin tuskaiset ilmeet kasvoillansa?!?
    olevinaan kai liian kova ääninen
    > vakio pakosarjat, 2tuuman h-putkisto, kahdella isolla äänenvaimentimella (siis oikeesti tosi hiljainen peli).
    pistää mietityttämään nää nuoret pojan naskalit
    eilenki kylässä oli pari alakoulu ikäistä poikaa jotka kahto utubesta vaa jotai minecraft videoita ku oma 2½vuotias tyttäreni kahto viereiseltä koneelta tubesta kuminpoltto videoita.
    ite ku olin tommone kouluikäne ja jos jollai tutul oli jenkki nii istuin koko kyläilyn ajan sen sisäl unolmoiden "että jonain pvnä minullakin on kasi".
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nuorison pilalla nykyään.

    Koko rivistö lapsia pysähty ykspäivä kun ajoin ohi ja olivat päiväkotireissula tms.

    Katsastusasemalla taas kun hallissa katsuri löi käkkylän käyntiin ja ajoi pois niin teatraalista ja tuskallista yskintää kuului. Nauratti.
     
  9. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Käytiin aikanaan linja-autoa leimalla, niin oli tuskallista yskintää, mutta ilman sitä teatraalisuutta
    En muista oliko volvo, mutta kun kaasun polkaisi pohjaan kytkeytyi pakkosyöttö jo muutenkin voimalliseen koneeseen
    Piirsihän leimuri 4viivaa hallin lattiaan heti jarrurullien taakse, allison oli vähän kulmikas stallistaan ja pannukakku ei halunnut helpata kierroksia heti

    Mummelit jakso valittaa kun auto oli paikkaamassa linjaa ja kuski odotteli pysäkillä, niin mummelit kyseli etteikö jo voitaisi mennä kun on jo kiire, oli kuski vaan todennut et ollaan 5minuuttia edellä pakko odotella
    Sit tuttu katto, et ompas tutun näköinen auto, hörppäsi kahvia, katsoi mustaa savupilveä ja tyhjää pysäkkiä, todeten samalla oli se tuttu auto
     
  10. 0132

    0132 Gearhead

    Mun kokemuksen mukaan sellaset 5-8 vuotiaat pojat on usein caminolla ohi ajaessa ihan pähkinöinä. Viime kesänä joskus ajoin useempaan kertaan saman poikaporukan ohi niin joka kerta pojat innostuivat ja heiluttivat käsiään siihen malliin että kumia olis pitänyt polttaa. Poistuin nolostuneena paikalla kun eihän tuolla laiskalla aavikkoperäsellä mitään polteta.. :D

    Niin ja rengassarjakeskusteluun niin kyllä -89 Audi 80:n konttiin meni koko rengassarja. Jopa vararenkaan kanssa!
     
  11. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

    Eräs naispuolinen tuttava kehui viime kesänä muutaman kerran oman -72 Cadillacini kyydissä istuessaan, kuinka on luksusta päästä miltei päivittäin Cadillacin kyytiin. Myöhemmin, kun auto oli talviteloilla kommentoi ikävöiväni autoani :D.

    Lapsista taas tuli mieleen viimekesäinen asennekasvatusepisodi. Olimme erään kaverin kanssa liikkellä tämän -61 avo-Caddylla ja menimme eräälle kolmannelle kaverille kylään. Tämä kolmas kaveri oli joskus sanonut, että olisi hauskaa jos hänen silloin parivuotinen poikansa pääsisi tuon avon kyytiin.

    Päätimme sitten käydä lyhyellä ajelulla kersa kyydissä, ja ihan tuo tuntui viihtyvän. Itse toimin kuskina, ja vielä poistuessamme isän ja pojan katsellessa sain hetken mielijohteessa idean. Polkaisin pari N:llä reilusti kaasua ja huikkasin pojalle että "Se on veekasi!". Poika tuntui olevan innoissaan.
     
  12. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ruma laatikkomalli.
     
  13. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ei kannata vielä luovuttaa uskoa nuoriin. Alakoulussa mun päämielenkiinto oli että miten saan kaikki 150 pokemonia napatuksi, ja 250 kun pelistä tuli uudempi versio. Lisäks pelattiin tietsikalla yhtä sun toista, oikeestaan en lapsuudestani kauheesti muuta muistakkaan kun tietsikan peluuta kavereitten kanssa. Hauskaa kuitenkin oli kun sai elellä suomipelien kulta aikaa ja pelata mitä tyhmempiä väkerryksiä mitä ihmiset kotona ohjelmoi (kiihdytyspeli!!!) No, sitten tuli mopot ja sitten autot ja nyt ajetaan kasilla!
     
    bottipoika tykkää tästä.
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    ^ totta! En silti muista että moni ois tykänny kyttyrää naama norsunvitulla jos koulun ohi ajoi hd/jenkki tai muu komea auto. Toki pikkupojilla myös uuden auton arvostus on tietyllä tapaa.
     
  15. juha745

    juha745 Gearhead

    Hah, pokemon-kortit!:D
    Muistan kun kaikki idiootit kaverit keräili niitä pienenä ja minä en ymmärtäny yhtään sitä juttua. Näillä oli oikein keräilykansiot niitä varten. No yks päivä mullakin oli kansio mukana. Ainoana erona se, että mulla ei ollu pokehomon-kortteja vaan autojen kuvia, mm. vanhoja purkkakuvia, mitä sain isältä. Ei tehny keneenkään vaikutusta.:cool:
    Täähän menis jo ihan kokonaan OT:n puolelle, ellen muistais mainita että niissä kuvissa oli mm. Plymouth Fury III, Lincoln Continental jne. "Hieman" omituisia pikkupoikia kun ei jenkkiautot kiinnosta!:eek:o_O
     
  16. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Mulla oli pokemonkortteja, se kortti peli oli ihan törkeen hyvä, joskin ihan rikkinäinen säännöiltään. Game boyllä ne pelit vasta mahtavia olikin ja ne hämärät kummitusjutut mitä niihin peleihin liittyi esim. ne ketkä kuunteli yhtä pelin musiikkia kuulokkeista meni tekemään itsemurhan. Yks hauska piirre ton ajan peelaamisessa oli se että pelit vedettiin läpi ihan ulkomuistista osaamatta sanaakaan englantia

    Mulla oli kanssa pikkuautoja paljon. Ei oikeen mihinkäään autoihin sillon kiinnitetty mitään huomiota, takseissa oli turbomittari cool vaikka muuten olivatkin ihan laaduttomia rotiskoja ton ajan taksit. Hyvin harva edes tunnisti mitään autoja. Itte en edelleenkään tunnista paljoa autoja, 2000 luvun autot ihan mysteerejä.
     
    xarper ja Landseer tykkäävät tästä.
  17. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Aikoinaan bensiksellä 74 isolohko furyä tankatessa, viereisen mittarin volvopimu kysy et,onks noissa mitään järkee?

    Vastasin ,et EI, mut tää kulkee hirmu kovaa. Tuliha hyvä mieli.
     
    Angloid ja Karpov tykkäävät tästä.
  18. esmi

    esmi Gearhead

     
  19. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Tuli tossa tankilla ollessani n. 50v rouva Nissan Qashqailla varta vasten viereen, kehui kuinka upea museoauto on ja liian harvoin näkee jne. En viitsinyt pilata innostusta kertomalla että auto ei suinkaan ole museorekisterissä.
     
  20. Raider Japa

    Raider Japa Gearhead

    ^Mutta ikäinen.
     

Kerro tästä muillekin!