Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    kukaa oo mitää mul sanonu:

    mutta kävellen liikkunut harmaahiuksinen äijä heilautti kättään morjestukseksi.. sitten osoitti sormella autoani, virnisti. pullisti hauista ja näytti peukkua.

    oletin että tykkäsi.. joten polkaisinhan minä sitten vähän normaalia enemmän kaasua kun lähdin valoista liikkeelle. :D
     
    Muokattu: 23.6.2016
  2. lucky74

    lucky74 3rd gear

    Pirkka barracudalla (Valiant 1964) kylän läpi hiipiessä liikennevaloihin pysähtyen näky jalkakäytävällä kävelykeppiin nojaileva sellainen keskivertoa paremmin pukeutuva noin 70 vuotias herrasmies. Ikkuna ku oli auki niin kuului kysymys että "64 vai 65?" Vastaukseeni ilmeisesti tyytyväinen herra näytti peukkua ja huudahti että mulla oli samanlainen washingtonissa kuuskytluvulla,hemmetin hyvä auto! Ei ne kaikki näemmä syljekkään päälle. Nöyrän kiitoksen sanoen poistuin kutosen voimin kohti kotia.
     
    12345678910 ja Elky70 tykkäävät tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Tähän voi kyllä yhtyä täysin. Tosin ei nuo pelit oo vieläkään mihinkään hävinny, on niille vielä toistaseks ollu aikaa. Ei jenkit kiinnostanu ennenkun 20v pääs ekan sellasen rattiin, 440 Monaco. Tai autot ylipäätänsä kyllä, en tiennyt oikeestaan mitään niistä vielä tuossa vaiheessa. Nyt 26v ja tullut tehtyä kaikkea mahollista ja mahotonta ja osaa edes laskee monta jenkkiä omistanu.

    Sit ei menny kauaa ku farkku mersu vaihtu farkku capriceen... Siitä se alamäki alko sit :D
     
  4. juha745

    juha745 Gearhead

    Tossa eilen yöllä cruisaillessa saatiin kuulla, että mun Plymouthi on mopo, pilattu, paska, ruosteinen, huonosti maalattu yms. Kovasti tykkäs kuitenkin lääppiä ja kosketelella autoa... Tällä kommentoimaan innostuneella 19v herrasmiehellä oli kuulemma itsellään Parisienne, missä on 6.6 turbodiesel remmiahtimella, 900 hevosta ja ties mitä - käyttöautona. Ei valitettavasti ollut liikenteessä sillä autolla, ois ollu kiva tietää lisää siitä.:confused::D
    Mutta voihan sillä kaverilla oikeesti sellanen ollakin, kun joka välissä mutis jotai, että: "jenkit on paskoja..!"
    Täytyy sillä olla sitten omakohtaista kokemustakin, eihän tollasia muuten tiedä.;)
     
    Saetkae, raaseriruiseri, 1purehell ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Taisi vaan haaveilla moisesta diesel-parisiennesta.o_O
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Moni elää siinä haavemaailmassaan ja autona joku primeran rutku.

    Yks entinen kaverikin aina rutis ja maris miksi sä tollasen ostit ja miksi tollasen. Jos vaikka sano että nyt alla 70 luvun chevy niin sen piti olla muskelilaudelta tai muuten ihan paska kuten oma impala farkku oli.


    Tää hemmo oli ajanut ajokortinkin vähän jälkijunassa ja omaa autoa ei ollut lainkaan.
     
  7. Lyijykelkka

    Lyijykelkka 2nd gear

    Isä ja poika pyöräilivät tuosta auton takaa katua alas - poika katsoi Sämpylää ja huusi isälleen: Vanha paska auto! Faija bongas mut samalla hetkellä, kun sanoi pojalleen, että "niin on"… :)
     
  8. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Kävin parilla bissellä ja joku heebo tuli mulle sepostaa semmosta jutskaa, et pakko kirjottaa ylös...

    -Onko rockabilijätkällä tyyliin sopiva ajoneuvokin? No on mulla yks ruosteinen farmari foortti...

    -Letukan 454SS pikappi on kyllä kova peli! 5.7 litrasel motil! Voortin 5.7 litrasel motil, eikun siis servoletin 5.7 litrasel motil...

    -Meil oli joskus puikin esteit vagon. 6.3 litrasella motilla, vai olikohan se 6.7 litranen?! Jumalauta kun kaasua paino niin se läks! Kaupunkiajossa se vei 6 litraa pensaa satasel. Jarrupalat siihe oli myös halvat. Alle satasen motonetistä kun joku tuttu sai sieltä henkilökunta alennukset!


    Jos olisin ollu yhtä jurrissa kun sekin, niin olis voinu osallistua keskusteluun vähän enemmänkin kuin nyt vain vastailemalla joo joo....
     
    Elky70, caprice305 ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    10 vuotias pikkupoika kehui Cadillacia ja tunnisti merkin. :eek:
     
  10. juha745

    juha745 Gearhead

    Olin eilen tankkaamassa, niin multa ei kysytty kulutusta, vaan auton vuosimallia. Auto sai kehut ja minä viikonlopuntoivotukset. Vaihteeks näinkin.
     
    Saetkae tykkää tästä.
  11. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Yksi vanhempi herra tästä kylältä vaihtoi 318 myllyllä olevan Cherokeen vastaavaan, mutta nyt oli koneena 360 "mankumi". Olimme porukalla talkoissa, kun hän nappasi hiastani ja sanoi, että "tules katsomaan uutta pirssiäni."
    Hieno peli, oli nahkaa, kattoluukkua ja kaikki muut herkut. Mukaan käveli yksi kaveri jolla Toyotan RAV-4. Heti tuli perinteinen kommentti kulutuksesta ja ylläpito kuluista.
    Tämä vanhempi herra tokaisi, "..mutta katsos kun tällä pääsee."

    Hihittelin ja kävelin hommiin. Tojota kaveri vain käveli hommiin...
     
    12345678910, Elky70, qaw ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Varsinkin pakettiauto ja maasturipuolella amerikkalaiset olleet aina omaa luokkaansa. Pääsee jollain nipponilla peltorit päässä varmaan syvemmälle ahdinkoon mutta so what.
     
  13. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    "jollakin oli hajonnu saman näkönen auto huoltiksen pihalle lauantai yöllä kun mikä sulla on"

    - tuota se oli mun, ja ei se siihen ollut hajonnut. se oli siinä parkissa edelleen. mä olin edelleen siellä "cruisailemassa".. tosin huoltiksen puolella istuskelemassa-

    "eikun tää oli joskus puolen yön jälkeen. tapahtumahan loppui jo kymmeneltä"

    -joo.. meidän cruisinki vähän venähti.-

    "jaa no sitten.. mut minusta se oli erinäkönen kun viimeks näin"

    -se on pesty sen jälkeen kun näit. ja auton takapää on vähän korkeemmalla nyt-

    "se kai sitten selittää.. auton asenne muuttunut."
    "enkä oo sitä pestynä kai koskaan nähnykkään"

    ----------------

    iskä iskä iskä.. kato. auto. kato ny. auto.

    -juu on hieno mutta ei tuollaseen ole meillä varaa. (sanoi isä 5 vuotiaalle(?) pikkutytölle noustessaan kaupan pihalla uudehkoon vw passattiin..)

    olisi tehnyt mieli sanoa että jos olisit valinnut passattiin vähemmän lisävarusteita ja pienemmät vanteet niin olisi ollut varaa.
     
    Elky70 tykkää tästä.
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    No juu ei multakaan ole pelit kokonaan hävinneet.....nykyään ei vaan jaksa enää innostua kovinkaan monista peleistä ja konsoleittenkin hinta karannut niin taivaisiin että ei. Tietsikalla onneks pystyy.

    Voi tosin olla että sen lapsuuden 24/7 pelaamisen jälkeen vaan tuntuu etten pelaa paljoa kun kerta aikaa on jäänyt muuhunkin:D
     
  15. 0132

    0132 Gearhead

    Jokunen aika sitten ajeltiin caminolla, jonkun 90-luvun, arviolta 18-20v jannuja täynnä olevan, avobemarin perässä. Valoihin kun pysähyttiin niin huomasin kun kuski vilkuili oikein huolella joka peilistä taakseen. Sitten pää kääntyi taakse ja luin huulilta että "ei jumalauta!" Oikein levee hymy ja peukku sieltä vielä tuli perään. Mahtavaa innostumista tuollasesta aavistuksen lintahtavasta caminosta!:cool:
     
    Elky70 ja fenix tykkäävät tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Lauvantaina mobilistien ajoissa n. 6 v pojannassikka: "Toimiikse?"

    Sieltä palatessa ajattelin käydä katsomassa paikallista ulkoilma-autonäyttelyä ja autoa parkkiin sovitellessa tuli järkkäri sanomaan että "Eikun se näyttelyalue on tuollapäin". No lupasin tuoda auton kunhan ensin käyn kaupassa ja vien vaimolle evästä. Vähän nolotti kun 2 viikon pölyjä kantavaa autoa parkkeerasin ja viereisessä "loossissa" kiillolteltiin vanteita - sisäpuolelta.

    Poishakiessa vielä tytsy tuli sanomaan että on sulla hieno auto, toisitko sen näyttelyyn. Halusin kuulla että Semaan, mutta ilmeisesti ei: https://www.facebook.com/Hema-Show-1436856453200495/

    Kyllä näillä taas jaksaa.
     
  17. qaw

    qaw 2nd gear

    Hahhaa pieni on maailma. Haistelin että nyt kuulostaa kovin tutulta ja niinhän se on sun prohviilissa asuinpaikkana Lammi, eli mahtaa olla mun entinen 5.9 Grand Cherokee kyseessä :D

    Musta ja rekkari EXN... mulle pöllähti vaihdossa tommonen vihreä 5.2
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  18. kaarne

    kaarne Gearhead

    Usein ihmetellään, että miksi USA-autot ovat niin isoja.

    No se johtuu siitä, että amerikkalaiset ovat isonkokoisia läskejä eikä sellaisia kuljeteta millään pikku Audeilla tai Bemareilla.
     
    yks toine mikko ja Crash_ tykkäävät tästä.
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aivan. Eurooppalaiset ei kaikki oo ottaneet ennenvanhaan huomioon että kuski voi myös olla pitkä. Muistan monta tuskaista reissua w124 ja 940 volvon takapenkillä. Edes w126 normaalilla akselivälillä ei ollut kauhean tilava. Bmw 7 sarja vielä ahtaampi.
     
  20. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Nojoo'o, mutta 50-70luvulla tosin vielä ei ollut Amerikoissakaan räjähdysmaisesti kasvanut tuo lihavuus. Se alkoi kasvaa myöhemmin ja tunnetusti amerikkalaisten autot alkoi pienentyä ~90luvulla ja siittä eteenpäin. Poikkeuksia toki on, mutta eikös nykypäivänä pitäisi olla vitusti isompia autoja kuin 50-70 luvuilla?
     

Kerro tästä muillekin!