Kommentteja kustomoinnista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Kasi-Pasi, 7.3.2004.

  1. B 50

    B 50 Gearhead

    Joo, tuli mieleen, että joku oli kirjottanu Puikin katon kulmaan joskus Tampereen swapin parkkiksella "10 pistettä". Kyllähän se enemmän kuin vähä nauratti. Kuka? Miks? (Ei ole laskua tulossa perään, tai muutakaan)
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Tästä aiheesta on vissiin Silvarelloksen(ja monien muiden) kans ennenkin jauhettu. Kyl ne vaan on valmiiksi chopattuja. Ei voi ku kauhistella sitä miestä, joka semmosen madaltaa....Siis katosta! :)
     
  3. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Siinä on kaljapullolla mitattuna vakiona matalampi katto ku miun entisessä Faikussa chopattuna :rotfl:
    Paitövei pirun hienon näkönen tuo tuo peltirummun kopteri, itäpyöriä itekkii harrastan mutta vähän vielä idempää ja toisentyylisiä... :)
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Meinaakkos, että on niin idässä että, alkaa meiltä katottuna olla lännen puolella.. :lol:
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kaljapullo on yksi perinteisimmistä mitoista katon choppaamisessa 8)
    Ainakin siihen Chrysleriin olet saannut hienon kattolinjan tehtyä.
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Tässä yksi hyvä esimerkki erittäin onnistuneesta choppauksesta Aerosedanissa!:
    http://rodandcustommagazine.com/featuredvehicles/34459/
    Kaikkien aikojen hienoin Aerosedan kustom.
     
  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo no tuo tosiaan on nätti. Tuo hteeksi muuttaminen on monesti hieman kyseenalainen hommeli...Mutta tuossahan tuo toimi kun sen 'silmällä' tekee. Tulee äkkiä minun makuun jotenkin hi-tech meininki. Monta rumaa muovi ikkunaista hard-top muunnosta on nähty. :soosoo:
     
  8. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Liian monta,lasit on yleensä vielä jotain mustia ja naarmuntuneita muovinkappaleita. :(
     
  9. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Tuohan on hieno!! :eek: Näköjään käytetty maskina kahta -42 maskin puolikasta! Hieno idea, etenkii kun omistan kaks kyseistä maskia... Takavaloja sai kuvasta etsiä tovin aikaa! Ei se nyt välttämättä sittenkää ois ihan hullu ratkaisu tuo choppaus...
     
  10. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Joo, pelkäsin että siitä vois tulla enemmän pannukakkumaisempi kun tuli jatkettua sitä kattoa ,joka oli välttämätöntä kaikkien neljän oven toiminnan kannalta ja eipä tullu tolppiakaan kallistettua kuin vähän eestä
     
  11. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Noo, miten sen nyt ottaa tuon Jaappanin... Kavereiden HD:n Tankkeja ja lokareita on kidutettana talven iltoina tontilla käynyt mutta omaa voipi joutuu vielä odottamaan... :)
     
  12. pas2

    pas2 Gearhead

    Pilattu!!

    Mites tuolla enää metsässä etenee?
     
  13. amalia

    amalia 1st gear

    Paras kommentti kustomista joka jäi mieleen tuli kerran positiivisesti sanattomassa muodossa.
    Oltiin yks kesä R&R tapahtumassa, sunnuntai amuna kaveri huomas oik. etulokarin selässä oikein onnistuneet huulipunajäljet. :eek: Oli pirssi siihen aikaan matta mintunvihreä, nais väeltä tuli usein positiivista palautetta värivalinnasta. Ei muuten pesty autoa siitä kohti pitkään aikaan.
    Miesten puolelta karuimmat tyypit lakkas tervehtimästä siinä vaiheessa kun katto autosta putos.
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eiks ne karuimmat äijät nimenomaan ala silloin moikkailemaan? 8) :lol:
     
  15. amalia

    amalia 1st gear

    Heh, niin joo. Nämä jannut on sieltä karu-käsitteen toisesta laidasta. :D
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Nostetaas ylös...

    Kyllä sai monessa kohdassa nauraa tätä topicia lukiessa :D
    Mulla on hirvee himo tehä kaikista autoista kustomeita, puutuu vaan taitoa mutta kai se tässä iän myötä kertyy. Veljen kans oli tuossa justiinsa väittelyä ku sen mielestä kustomit on pilattuja autoja, vaan sitten lintat on hienoja :eek:

    Ei sillä, mun mielestä melkee kaikki jenkit on hienoja, jokainen vaan eri tavalla. Jos tässä suunnitelmat pääsee käyntiin niin eka kustomi ei tuu olemaan edes jenkki, vaan semmonen ettei löytyny etes kooklella yhtään kustomoitua.
     
  17. janio89

    janio89 3rd gear

    Yks hyvä oli kans ku eräs vähän vanhempi henkilö totes, kun kuuli jostain tulevista muutoksista: "Mut eihän se sit oo enää alkuperäinen" :eek: :lol:
     
  18. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Tarviiko nuitten nii alkuperäisiä aina ollakaan?
    Pidin tänään n. 20 min esitelmän kustomoinnista. Tuli positiivista sekä negatiivistä palautetta.
     
  19. CTS

    CTS Gearhead

    Olin kanssa taannoin tankkaamassa chopattua ja liekkimaalattua ilmajousilla varustettua Cadillacia, kun toinen tankkaaja tuli jutulle: Ootko itte entisöiny tän?

    Kerran joillain festareilla istuin em. Cadillacissa ja kuulin, kun ohikulkevat nuoret miehet kommentoivat: Kato tota autoo! Toisaalta aika hieno mut toisaalta aika ruma.

    Aika hyvin kiteytetty.
     
  20. lincci

    lincci Gearhead

    Itelleni sattu hiljattain yks hyvä keskustelu;
    Kaveri oli ostanut juuri JP vintagen entisen -55 Foortti panelin. Puheltiin kaverin kanssa parkkipaikalla kun viereen pysähtyi vanhahko naisimmeinen ja nousi omasta autostaan ihmettelemään oudon näköistä autoa. Hetken ihmeteltyään kysyi että onko se museorekisterissä,kaveri vastasi että ei ole.Mummo kysyi vastaan että eikö ole vaikka on mustat kilvet.No ei ole,vastattiin.
    Hetken kuluttua taas mummo ihmetteli ääneen että onpa siinä pieni maavara,kaveri vastasi siihen napin painalluksella=auto laski vielä 5 senttiä alemmas. Mummo rupes nauramaan ja kirkumaan samanaikaisesti ja ajoi tiehensä... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!