Kompressorin virtakytkin temppuilee

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 26.6.2016.

 1. nuc-64

  nuc-64 2nd gear

  Tullut tuohon voimavirtakompuraan outo ominaisuus. Virtakytkin pohjaan painettuna sammuu, ylösvedettynä käy, mutta nyt on alkanut pikkuhiljaa nostamaan itekseen virtakytkintä ylös, ja kun liittimissä on pientä vuotoa, niin ajan oloon kone käynnistyy itsekseen, jos on roikan nokassa. Itse kytkinnappi ei ole mitenkään löysä, vaan siinä on selkeät "pykälien takana" olevat asennot. Jotenkinhan paineen kai täytyy päästä tuohon kytkimeen, eihän se nyt muuten kai voi pompauttaa virtakytkintä ylös :confused: Eli mitäs tuolle pitäis tehdä?
   
 2. GBS

  GBS 2nd gear

  Eikös tuo toimi ihan kun pitääkin?
  Paine laskee niin käynnistyy ja....
   
 3. Hai

  Hai Gearhead

  Hakee uuden kytkimen.
  Ei paljoa maksa IKH, Motonet Biltema.
   
 4. nuc-64

  nuc-64 2nd gear

  Ei tuo nyt niin toimi kuin pitäisi, jos virtakytkin on painettuna pohjaan, eli off asentoon, niin ei se mun mielestäni saisi itsekseen pompata on asentoon ja käynnistyä. Uutta kytkintä en aivan heti haluais ostaa, koska ei taida aivan joka mallissa olla mahdollisuutta säätää käynnistymisen alapainetta, tässä on. Jos edullisesti vastaavan löytäisi, niin olisi tietenkin ok ja viisasta hankkia, mutta epäilen löytyykö vastaavaa pikkurahalla.
   
 5. GBS

  GBS 2nd gear

  Ookko iha varma siitä kytkimestä?
  Mulla on ollu tossa noi kaks pienempää ja juurikin toimii niin että nappi ylös nii on. Ja alas niin off. Sitä jousta kirimällä saa yläpainetta nostettua.
   
 6. jenkula

  jenkula Gearhead

  Kaverihan puhuu alapaineen säätö mahdollisuudesta,normi pelissä tuota ei pysty erikseen säätämään.Eikös se normi pelissä mene niin,että yläpaine ja alapaine kulkee samassa tasossa keskenään.
   

Kerro tästä muillekin!