Kompressorin virtakytkin temppuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 26.6.2016.

  1. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Tullut tuohon voimavirtakompuraan outo ominaisuus. Virtakytkin pohjaan painettuna sammuu, ylösvedettynä käy, mutta nyt on alkanut pikkuhiljaa nostamaan itekseen virtakytkintä ylös, ja kun liittimissä on pientä vuotoa, niin ajan oloon kone käynnistyy itsekseen, jos on roikan nokassa. Itse kytkinnappi ei ole mitenkään löysä, vaan siinä on selkeät "pykälien takana" olevat asennot. Jotenkinhan paineen kai täytyy päästä tuohon kytkimeen, eihän se nyt muuten kai voi pompauttaa virtakytkintä ylös :confused: Eli mitäs tuolle pitäis tehdä?
     
  2. GBS

    GBS 3rd gear

    Eikös tuo toimi ihan kun pitääkin?
    Paine laskee niin käynnistyy ja....
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Hakee uuden kytkimen.
    Ei paljoa maksa IKH, Motonet Biltema.
     
  4. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Ei tuo nyt niin toimi kuin pitäisi, jos virtakytkin on painettuna pohjaan, eli off asentoon, niin ei se mun mielestäni saisi itsekseen pompata on asentoon ja käynnistyä. Uutta kytkintä en aivan heti haluais ostaa, koska ei taida aivan joka mallissa olla mahdollisuutta säätää käynnistymisen alapainetta, tässä on. Jos edullisesti vastaavan löytäisi, niin olisi tietenkin ok ja viisasta hankkia, mutta epäilen löytyykö vastaavaa pikkurahalla.
     
  5. GBS

    GBS 3rd gear

    Ookko iha varma siitä kytkimestä?
    Mulla on ollu tossa noi kaks pienempää ja juurikin toimii niin että nappi ylös nii on. Ja alas niin off. Sitä jousta kirimällä saa yläpainetta nostettua.
     
  6. jenkula

    jenkula Gearhead

    Kaverihan puhuu alapaineen säätö mahdollisuudesta,normi pelissä tuota ei pysty erikseen säätämään.Eikös se normi pelissä mene niin,että yläpaine ja alapaine kulkee samassa tasossa keskenään.
     

Kerro tästä muillekin!