Kompura?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja -TAPSA-, 21.3.2003.

  1. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Eli kone on 5,7dx, onkos tämä vasemalla puolella oleva laturin näköinen mötikkä joku kylmäkompura? vai liittykö jotenkin ilmastointiin?ainakin siitä menee yksi letku syylärille,ja useita sähköpiuhoja jonnekkin ilmastoinnin luokse, ajattelin voisiko tuosta ottaa sen remmin irti kun koneen äänetkin hukkuu sen mötikän ronklatukseen tyhjäkäynnillä=siis todella v..... ääni.
    Vastauksia??
     
  2. whpracing

    whpracing 1st gear

    jos oikein ymmärrän niin se on ilmastoinnin kompura?!? voin olla väärääsäkin ! toimiiko sulla ilmastointi?
     
  3. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Joo ei toimi ilmastointi ku freonit on karkuteillä,,se mötikkä on just samalla paikalla ku laturi mut vaan vasemalla puolella.
     
  4. p.levonen

    p.levonen 1st gear

    ei siihen kauheasti johtoja pitäisi tulla jos se on kylmäkoneen kompressori ...kaksi letkua ja kytkimen johto, voit ottaa sen remmin pois ellei se pyöritä jotain muutakin
     
  5. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Liekköhän tuo alkaa sitten käydä kuumana?
     
  6. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Joo voi vittu,otimpa sen sitten pois ja lähin ajelee niin ensin kone alko käydä kuumana ja sitten palasin takasin kotipihaan niin se hihna joka menee vesipumpulle ym niin oli pätkässy poikki ja kietoutunu sen akselin ympärille!!

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: -TAPSA- 2003-03-21 15:23 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!